سلام ظاهرا درست شد تا دیروز 50 بود
د![]()
سلام ظاهرا درست شد تا دیروز 50 بود
د![]()
اینم نتیجه اعتراض من ..... ببینید چه جوابی دادن
512 نامحدود -نکا
چرا همه به جون هم افتادین این تایپیک جای این حرفاست؟
بیخیال
دنیا دو روزه بزارید هر کسی هرکاری که خواست بکنه یادتون نره اینجا ایرانه. دو روز دیگه سرعت های محدود میاد پایین دیگه به هم نمیپرین.![]()
بس کنید دیگه این چه طرز برخورده با همدیگه ست ؟ ما یه جمله گفتیم همه انگیزه پیدا کردن هرچی دلشون میخواد نثار همدیگه کنن !
مقصر شما نیستین مقصر مخابراته ... وقتی مینویسه برای هر کاربر نامحدود999 گیگ باید بتونه اینقدر رو ساپورت کنه + میزان دیگه ای برای کاربرای محدود ، وقتی نمیتونه حق نداره ارائه بده ، یا حداقل بیاد حجمو از اون 999 کاهش بده به حدی که بتونه همه رو ساپورت کنه ! حالا اینکه کسی از این حجمی که بهش تعلق گرفته استفاده کنه یا نکنه با خودشه - بحث دانلود ایرادش از نظر من عدم رعایت حق کپی رایت هست و بس ( اونور آبم برین بهتون نمیگن چرا اینقدر دانلود میکنین مگه قانونو زیر پا گذاشته باشین ! ) پس اینقدر تو زندگی هم سرک نکشید که شما همه به یه میزان مقصرید حالا اینکه کی مصرفش بیشتره چیزی رو ثابت نمیکنه به خجالت باشه همه باید ...
الان شما اگه بخواین دانلود هم نکنین مث اروپایی ها برخورد کنین هم ... ! خب اونا میشینن آنلاین یه فیلمو میبینن ، یا همه ش تو یو توب هستن آهنگ هارو از اونجا گوش میدن پس شک نکنید مصرف اونا هم بالا هست منتهی به صورت ارسال و دریافت داده نه دانلود اما مگه فرقی هم میکنه تو مبحث مصرف حجم ؟
مشکل مخابراته که نمیتونه به چیزی که مثلا بهش تعهد داده عمل کنه و همه رو به بازی گرفته !
این شاتلی هم که ازش بدم میومد و اومدم بیرون یه اینقدر شعورو داشت که مخابرات نداره ! نامحدود میده میگه مثلا 512 تا 40گیگ دانلود کنی سرعتت روی 100 ئه بیشتر از 40 بشه سرعت طرف رو میارن بین 50 تا 30 . ولی مخابرات .... !
Last edited by Stoned.Heart; 15-03-2013 at 11:16.
دوستان یه گزارش از وضعیت سرویس هاتون بدین ببینیم امروز وضعیت چجوریه
این وضعیت پینگه من
ظاهرا تایم اوت نداره ولی سرعت حول و حوش 70 80 هست... (512 نامحدود)
Last edited by neopersia; 15-03-2013 at 13:09. دليل: لحن نامناسب
واقعا متاسفم برا بعضی کاربران نمی دونم چرا سر هیچ و پوچ دارین به هم توهین می کنین
دوستان اینکه هرکس چه قدر دانلود می کنه به خودش مربوطه ولی خود ادم باید انصاف داشته باشه و به میزان نیازش دانلود کنه حالا می خواد یه گیگ باشه یا 100 گیگ
دوستان خواهشا کاری نکنید که مخابرات از کرده خودش پشیمون بشه و محدودیت های شدید تری اعمال کنه
اولا کار شما نادرسته میری یوزر مردمو -- میکنی میری تو پنل کاربریشون کی بهت همچین حقی داده؟؟ یوزر تو رو باید بدن مخابرات به عنوان تخلف!!!!!!!!!!! دوستان هم جوابتو دادن وقتی مخابرات داره حال میده چرا استفاده نکنیم!!!من کارم دانلوده و به اندازه مصرف خودم دانلود میکنک حتی شبا خاموش میکنم سیستممو من کار تخلفی نمیکنم دارم حقی که پولشو دادم استفاده میکنم شما ناراحتی میتونی بری مخابرات شکایت کنی نه بیای اینجا وقتتو تلف کنی!!
دوستان گرامی یه مساله ای هست
چرا وقتی اسپید تست میگیرم سرعت حدودا 320 هستش ولی سرعت واقعی که دارم از 80 بیشتر نمیره؟
اگه غلط نکنم یه فایروالی چیزی گذاشتن![]()
دوستان سلام ی سوال دارم
سرعت باز کردن صفحه شما هم کمه و آیا چاره ای هم تا درست بشه ؟؟؟![]()
دوستان این سایت وطن دانلود کلا لینکاش خرابه یا مشکل از پورت و ip منه ؟
یه فایل 7 مگی رو هم نمیتونم دانلود کنم اصلا بالا نمیاد تایم اوت میده ! فقطم با لینکای این سایت مشکل دارم
یکی امتحان کنه بگه مشکل از چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)