تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 491 از 1421 اولاول ... 391441481487488489490491492493494495501541591991 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,901 به 4,910 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

سلام ظاهرا درست شد تا دیروز 50 بود
    د

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    صفر و یک

پيش فرض

اینم نتیجه اعتراض من ..... ببینید چه جوابی دادن

512 نامحدود -نکا

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

چرا همه به جون هم افتادین این تایپیک جای این حرفاست؟
    بیخیال
    دنیا دو روزه بزارید هر کسی هرکاری که خواست بکنه یادتون نره اینجا ایرانه. دو روز دیگه سرعت های محدود میاد پایین دیگه به هم نمیپرین.

4. این کاربر از majideblis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Stoned.Heart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بس کنید دیگه این چه طرز برخورده با همدیگه ست ؟ ما یه جمله گفتیم همه انگیزه پیدا کردن هرچی دلشون میخواد نثار همدیگه کنن !
    مقصر شما نیستین مقصر مخابراته ... وقتی مینویسه برای هر کاربر نامحدود999 گیگ باید بتونه اینقدر رو ساپورت کنه + میزان دیگه ای برای کاربرای محدود ، وقتی نمیتونه حق نداره ارائه بده ، یا حداقل بیاد حجمو از اون 999 کاهش بده به حدی که بتونه همه رو ساپورت کنه ! حالا اینکه کسی از این حجمی که بهش تعلق گرفته استفاده کنه یا نکنه با خودشه - بحث دانلود ایرادش از نظر من عدم رعایت حق کپی رایت هست و بس ( اونور آبم برین بهتون نمیگن چرا اینقدر دانلود میکنین مگه قانونو زیر پا گذاشته باشین ! ) پس اینقدر تو زندگی هم سرک نکشید که شما همه به یه میزان مقصرید حالا اینکه کی مصرفش بیشتره چیزی رو ثابت نمیکنه به خجالت باشه همه باید ...

الان شما اگه بخواین دانلود هم نکنین مث اروپایی ها برخورد کنین هم ... ! خب اونا میشینن آنلاین یه فیلمو میبینن ، یا همه ش تو یو توب هستن آهنگ هارو از اونجا گوش میدن پس شک نکنید مصرف اونا هم بالا هست منتهی به صورت ارسال و دریافت داده نه دانلود اما مگه فرقی هم میکنه تو مبحث مصرف حجم ؟
    مشکل مخابراته که نمیتونه به چیزی که مثلا بهش تعهد داده عمل کنه و همه رو به بازی گرفته !

این شاتلی هم که ازش بدم میومد و اومدم بیرون یه اینقدر شعورو داشت که مخابرات نداره ! نامحدود میده میگه مثلا 512 تا 40گیگ دانلود کنی سرعتت روی 100 ئه بیشتر از 40 بشه سرعت طرف رو میارن بین 50 تا 30 . ولی مخابرات .... !

Last edited by Stoned.Heart; 15-03-2013 at 11:16.

6. این کاربر از Stoned.Heart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Serial Killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    Anayurdum Azərbaycan

پيش فرض

دوستان یه گزارش از وضعیت سرویس هاتون بدین ببینیم امروز وضعیت چجوریه
    این وضعیت پینگه من

ظاهرا تایم اوت نداره ولی سرعت حول و حوش 70 80 هست... (512 نامحدود)
    Last edited by neopersia; 15-03-2013 at 13:09. دليل: لحن نامناسب

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

واقعا متاسفم برا بعضی کاربران نمی دونم چرا سر هیچ و پوچ دارین به هم توهین می کنین

دوستان اینکه هرکس چه قدر دانلود می کنه به خودش مربوطه ولی خود ادم باید انصاف داشته باشه و به میزان نیازش دانلود کنه حالا می خواد یه گیگ باشه یا 100 گیگ

دوستان خواهشا کاری نکنید که مخابرات از کرده خودش پشیمون بشه و محدودیت های شدید تری اعمال کنه

9. این کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazimazimazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران - آمل

پيش فرض

به خاطر این دانلودهای الکی بعضی از کاربرا که طرز فکر شمارو دارن و استفاده از اینترنت نامحدود رو بلد نیستن و باعث میشن پهنا باند مخابرات تموم بشه می خوان نامحدود رو بردارن
    دوست عزیز تا حالا به این فکر کردی چرا مخابرات سرعتو کم میکنه ؟ چرا نامحدود رو میخواد بگیره؟چرا کلا هر دفه از پایه نوع سرویس دهی و تعرفه هاشو عوض میکنه ؟
    به خاطر اینه که پهنای باند موجودش تموم میشه و این قضیه به ضررش تموم میشه و نمیخواد اینطور بشه
    پهنای باند هم چطور تموم میشه؟با دانلود زیاد توسط بعضی از کاربرای ADSL
    شما کاربره 512 نامحدود وقتی توی 10 روز 150 گیگ دانلود میکنی توی یک ماه 450 گیگ مصرف ترافیک داری که مساوی هست با 113 تا یوزر محدود ماهیانه 4 گیگ ( این انصافه مرد مؤمن ؟)
    این کاربرا باعث کلیه مشکلاتی که برای اکثر کاربرا پیش میاد هستن
    آخه مرد حسابی چی دانلود میکنی 24 ساعته پشت سیستم میشینی کل زندگی کردنت صرف این هست که فقط ببینی سرعت دانلود مناجرت افت نکنه ، این همه فیلم و سریال دانلود میکنه که چی؟ من مطمئنم خودشون فرصت نمیکنن چیزایی که دانلود میکنن رو ببینن ، فقط میندازن یه گوشه از هاردشون خاک بخوره ، واقعا ارزشش رو داره؟کل زندگیتو صرف این بکنی؟برو بیرون یه حرفه یاد بگیر فردا بدردت بخوره ، میشینی شیره ی پهنا باند مخابرات رو میکشی با دانلود فیلم وسریال بعد میریزی یه گوشه هاردت خاک بخوره که چی؟من تمام مشکلات ADSL مخابرات که برای عموم پیش میادو تقصیر این جور کاربرا میدونم. آقا میخوای فیلم نگاه کنی؟2 تا دانلود کن یکی رو نگاه کن ، دوباره یکی دیگه دانلود کن
    مخابرات باید جلوی این یوزرهارو بگیره جریمه هم بکنه .
    اولا کار شما نادرسته میری یوزر مردمو -- میکنی میری تو پنل کاربریشون کی بهت همچین حقی داده؟؟ یوزر تو رو باید بدن مخابرات به عنوان تخلف!!!!!!!!!!! دوستان هم جوابتو دادن وقتی مخابرات داره حال میده چرا استفاده نکنیم!!!من کارم دانلوده و به اندازه مصرف خودم دانلود میکنک حتی شبا خاموش میکنم سیستممو من کار تخلفی نمیکنم دارم حقی که پولشو دادم استفاده میکنم شما ناراحتی میتونی بری مخابرات شکایت کنی نه بیای اینجا وقتتو تلف کنی!!

11. 2 کاربر از mazimazimazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Serial Killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    Anayurdum Azərbaycan

پيش فرض

دوستان گرامی یه مساله ای هست
    چرا وقتی اسپید تست میگیرم سرعت حدودا 320 هستش ولی سرعت واقعی که دارم از 80 بیشتر نمیره؟
    اگه غلط نکنم یه فایروالی چیزی گذاشتن

13. این کاربر از Serial Killer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

دوستان سلام ی سوال دارم
    سرعت باز کردن صفحه شما هم کمه و آیا چاره ای هم تا درست بشه ؟؟؟

داره خودمونی میشه Stoned.Heart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان این سایت وطن دانلود کلا لینکاش خرابه یا مشکل از پورت و ip منه ؟
    یه فایل 7 مگی رو هم نمیتونم دانلود کنم اصلا بالا نمیاد تایم اوت میده ! فقطم با لینکای این سایت مشکل دارم
    یکی امتحان کنه بگه مشکل از چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •