سلام خدمت دوستان عزیز
یه هدفون خوب با جزییات مخصوص سبک کلاسیک که در صورت امکان ایزولیشن خوبی داشته باشه داریم؟اگه پرتابل باشه که چه بهتر
تا سیصد تومن
اگه زودتر بفرمایید که لطف میکنید
راستی هدفون px100 سنهایزر چه طوره بدرد کار ما میخوره ؟
مرسیی
سلام خدمت دوستان عزیز
یه هدفون خوب با جزییات مخصوص سبک کلاسیک که در صورت امکان ایزولیشن خوبی داشته باشه داریم؟اگه پرتابل باشه که چه بهتر
تا سیصد تومن
اگه زودتر بفرمایید که لطف میکنید
راستی هدفون px100 سنهایزر چه طوره بدرد کار ما میخوره ؟
مرسیی
سلام دوستان
یه هدفون میخواستم برای تماشای فیلم چه پیشنهادی دارید؟و گهگاه موسیقی کلاسیک.نظرتان درباره سنهایزر hd202 چیه؟همچنین hd419؟
اسولیشن صدا محیط هم برای مهم هست.
Last edited by The master; 27-06-2014 at 11:02.
akg k99 با قيمت حدود ٢٩٠ منطقي ترين انتخابيه كه به ذهنم مي رسه.
ببخشید نظرتان در مورد مدل 205 سنهایزر چیه؟
همچنین v-jays؟
بین این سه مدل کدوم رو پیشنهاد میدید؟
بعد امپدانس خروجی اکثر دستگاه های معمول مثل لپ تاب و تبلت ها و موبایل ها همین 32 اهم هست؟
برای خرید کجا را پیشنهاد میکنید؟ایران هدفون سایت معتبری هست؟قیمت اینترنتی با بازار که خیلی فرق نداره؟
Last edited by The master; 27-06-2014 at 20:31.
سلام دوستان
میشه مشخصات یک هدفون خوب مثلا امپدانس و حساسیت و ... رو توضیح بدین؟ ؟
ممنون
آقا من تعریف v-jays رو زیاد شنیدم ولی نمیدونم درسته یا نه
در مورد اون سنهایزر اطلاعات خاصی ندارم.
اون وی-جیز رو من هم تعریف های خوبی از بعضی کاربرهای به نسبت قابل اعتماد سایت هدفایی شنیدم. و مطمئناً هدفون خیلی خوبی هستش. ولی مقایسه دقیقش با k99 رو نخوندم.
یک سایت فروش هدفون هست با نام "ایران هدفون". هم هدفون برای فروش داره، و هم توی شعبه مرکزیشون یکسری هدفون برای تست داره. فکر کنم این مدل ها رو هم برای تست داشت. البته باید به بخش فروش زنگ بزنین و باهاشون هماهنگ کنین.
توی تاپیک آقا رضا و برادر تی جیز، فکر کنم توضیحاتی در مورد این واژه ها بتونین پیدا کنین. ولی به عنوان یک اصل، شما هیچوقت نمی تونید براساس این مشخصات در مورد کیفیت صدای یک هدفون قضاوت کنین. یعنی در واقع با استفاده از اون اعداد، هیچی نمی تونید در مورد کیفیت صدا بگید.
سلام. دیجی کالا یه هدفون گذاشته پیشنهاد ویژه....Philips Headband Headphones SHL9300
قیمت اصلیش 155 هست، با تخفیف میده 99.... نظرتون راجع به هدفون؟ ممنون
نه به هیچ وجه ارزش خرید نداره چون قیمتش در آمازون بین 9 تا17 دلار هست فکر نمیکنم که این قیمت کیفیت قابل قبولی داشته باشه هر چند که شاید هدفونی 5 دلار باشه ولی کیفیت عالی داشته باشه ربطی به قیمت نداره ولی از اونجا که Philips بیشتر به طاهر توجه داره بهتر گول ظاهرش رو نخورید و از برندی متخصص در این امر هدفون تهیه کنید
rave عزیز، تا اونجا که میدونم شما هدست SONY mh1c رو دارین، چندتا سوال داشتم، اول اینکه ریموتش با گوشی های اندروید دیگه به غیر از Xperia کار میکنه یا فقط به صورت هدفون میشه ازش استفاده کرد، قیمتش برای من داره حدود 200 تومن تموم میشه (46 یورو)، آیا این قیمت براش میارزه؟....مثلا در مقایسه با yamaha eph50 که نامداران قیمتش رو به 165 کاهش داده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)