اگر میخواهی دوستیت پابرجا بماند، هیچگاه با دوستت شریک مشو. ارد بزرگ
اگر میخواهی دوستیت پابرجا بماند، هیچگاه با دوستت شریک مشو. ارد بزرگ
--- سخنان كوتاه از بزرگان جهان
به نظرت این یکم کوتاه نبود ؟![]()
سلامبه نظرت این یکم کوتاه نبود ؟![]()
اتفاقا دیروز یه حسی بهم میگفت که یه نفر به این پست گیر میده البته گیر منطقی
میخواستم یه تاپیک با عنوان جملات بلند از بزرگان جهان بزنم ولی پشیمون شدم از این کارم
یه چیزم بگم اون متن 2 تا جملست که هر کاری کردم ویرایشش کنم که درست بشه نشد که نشد
بازم از دوستان معذرت میخوام به بزرگیتون بنده حقیر و گناهار رو ببخشید
دانشگاه تمام استعدادهاي افراد،ازجمله بي استعدادي آنهاراآشکارميکند!!
چخوف!!
از زشت رویی پرسیدند: آن روز که جمال پخش می کردند کجا بودی ؟ گفت : در صف کـــــمال .!!
درد من تنهایی نیست،
درد من
مرگ ملتی است که گدایی را قناعت , بی عرضه گی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند.
گاندی
پ.ن:واقعا که توش خیلی معنا هست.
باران هميشه از سقف هاي سست به داخل اتاق مي چكد و شهوت از مغز پوك
ما فلک زده ها در ماتحت دنیا واقعیم . لذت دنیا و امنیت را راه نبرده ایم . نه در دوره ی افتخار بودیم ، نه در عصر مدنیت و تربیت و عدالت.در دوره ی هرج و مرج واقع شده ایم . دلیران می میرند و حاصل به ترسوها می رسد که زنده اند .این ملت غیور به غرش دویست توپ از صدا و حرکت افتادند و دیگر نفس نمی کشند.چقدر عبرت در این عروسکهاست، و ما از عروسک کمتریم.آنها مرده بودند و زندگی می کردند ،ما زندگی میکنیم و مردهایم!
بهرام بیضائی
خداوند یار ما در سالهای گذشته ، امید ما در سالهای آینده ، پناه ما در حوادث سخت روزگار و ماء و من بدی ماست.
سپک وات - کشیش و نویسنده انگلیسی
---------- Post added at 11:49 AM ---------- Previous post was at 11:48 AM ----------
خوشیهای کوچک خوشبختی بزرگ می سازد.
الفونس کاد
خداوند آزادی را آفريد و بشر بندگی را.
«آندره شينه»
بالاتر از همه چيز ايناستکه با خودمان صادق باشيم.
«ويليام شکسپير»
حتی ميمونها نيز گاهی از درخت میافتند.
«ضربالمثلژاپنی»
براي شناخت آدميان ، بجاي کنکاش در انديشه تک تک آنها ، بدنبال شناخت پيشواي انگاره و خرد آنها باشيد . ارد بزرگ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)