خوب امروز بعد از دقیقا 40 روز سرعت با تک کانکشن افتی نداره و نرمال شده البته پینگ کمی بالاست هنوز ولی از وضعیت وحشتناک روزهای قبل خبری نیست
برای بقیه دوستان هم نرمال شده ؟
خوب امروز بعد از دقیقا 40 روز سرعت با تک کانکشن افتی نداره و نرمال شده البته پینگ کمی بالاست هنوز ولی از وضعیت وحشتناک روزهای قبل خبری نیست
برای بقیه دوستان هم نرمال شده ؟
ببین نرمال که بگی نه ولی درجه بهتر شده سرور ایران با تک کانکشن 130 ولی از سرور های خارجی با تک کانکشن 30 کیلوبایت
با چیز پی ان سرعت 150 تا 200 هست بدون چیز پی ان 100 تا 150 هست
یه سوال هم پرسیده بودی تو تاپیک اسپید تست من تو یکی از مناطق کرج هستم اما زیر نظر تهران هست مخابرات کرج بعد دلیل سرعتم اینه که اینجا بیشتریا از شرکت ها میگیرن مخصوصا شاتل و شبدیز برا همین سرعت مخابرات اینجا خوبه من چند ماهه اومدم کرج اون قبلا تهران بودم 256 داشتم از مخابرات سرعت تا 50 میرفت مخابرات توحید بودم
ظاهر و باطن خوب به نظر میادچقدر طول کشید ارتقا دادن؟
پس1 مگ همینطوری آزاد شده دیگه الان تا میتونن مشتری میگیرن کیفیت چطور بشه معلوم نیست! ...
سلام دوستان
سرویس ما هم دیروز وصل شد! (بعد از 2 ماه از درخواست)
منطقه پیام نور
اگه میشه لطف کنید بگید اوضاعش چطوره؟
فقط اینم بگم خونه ما با مرکز خیلی فاصله داره
تا الان چند نفری که از البرز تست گذاشتن دقیقا بالا بوده افت نداشته مال تهران رو خراب کردن
دیتا ریت بسیار پایین فاصله زیاد یه اسپید تست با سرور خارج بذار ببینیم وضعیتت چیه
اصلا گول 1 مگ مخابرات رو نخورید تهران اوضاش خرابه خیلی کم احتمال داره سرویس مثل مال ایشون عالی باشه
ظاهرش خوب به نظر میاد! ولی باطنش خیلی نامرده!
منکه گفتم گول ظاهر رو نخورید آخرشم گول خوردی!
دیروز ظهر از طریق اینترنت درخواست ارتقا دام.امروز 8:30 صبح زنگ زدن گفت قبضاتون رو پرداخت میکنید؟!
منم گفته آره این ماه آخری قبض نیومد ولی با 1818 پرداخت میکنم!
گفت باشه قطع کرد!
بعد کامپیوتر رو روشن کردن دیدم شده 1مگابیت.
الآن سرعتم با یک کانکشن به 30 هم نمیرسه!ولی با 16 تا کانکشن روی 125 قفله!
انگلیس:
![]()
هی خدا
روزی تقریبا 500-900 مگ بهمون ضرر ردنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)