تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 491 از 639 اولاول ... 391441481487488489490491492493494495501541591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,901 به 4,910 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

باز هم تاکید دارم نرخ رسمی روزشمار عادی حقیقی 10 درصد هست که بانکها امضا کردن. حالا اینکه در قالب طرح و صندوق و ... و 50 تومان بالا باشه پایین نشه بیشتر میدن اون بحثش جداست. پس بیش از 10 درصد اسمش نیس روزشمار کوتاه مدت عادی. بقیه تماما به اسم طرح مطرح میشه. بخشنامه بانک مرکزی واضحه. جوابی که مقامات رسمی بانک مرکزی میدهند به همه. بقیه حسابها روزشمار کوتاه مدت عادی نیس

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید به اعضای محترم؛
    حساب های معرفی شده در.بالا,همگی سپرده کوتاه مدت حقیقی عادی هستند؛در مورد بانک ایران زمین حداقل مبلغ افتاح ۱۰۰تومان هست و سود ۱۸درصد روزشمار بصورت ماهانه واریز میشود؛
    در.مورد بانک ملی سپرده باید با حداقل ۲۰میلیون تومان افتتاح شود؛برای سود ۱۸درصد,باید حداقل ۲۰میلیون در.حساب باشد و با کاهش مبلغ شود ۱۰درصد حساب میشود؛

عنوان این سپرده نیز,کوتاه مدت حقیقی هست و همگی حساب عادی هستند و اسم خاص ندارند؛

بانک گردشگری نیز هنوز سپرده بلند مدت یکساله حقیقی افتتاح میکند با حداقل مبلغ ۱۰میلیون و سود ۲۲درصد؛
    این سپرده نیز اسم خاصی ندارد و در قالب طرح خاص یا صندوق افتتاح نمیشود!
    و تمام سود ۱۸درصد یکجا و در یک روز پرداخت میشود
    Last edited by M.R.S.; 28-01-2017 at 12:53.

3. این کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سپرده سرمایه گذاری بلند مدت یکساله عسکریه,۱۰۰میلیون,۲۲.۵ درصد
    ۱۵۰میلیون ۲۳درصد؛
    سپرده فوق با,عنوان,حساب سپرده سرمایه گذاری یکساله افتتاح میشود و نام خاصی.ندارد؛

هدف از این معرفی ها,به اشتراک گذاشتن اطلاعات جهت سود بردن بیشتر اعضای انجمن هست؛

5. این کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

باز هم تاکید دارم نرخ رسمی روزشمار عادی حقیقی 10 درصد هست که بانکها امضا کردن. حالا اینکه در قالب طرح و صندوق و ... و 50 تومان بالا باشه پایین نشه بیشتر میدن اون بحثش جداست. پس بیش از 10 درصد اسمش نیس روزشمار کوتاه مدت عادی. بقیه تماما به اسم طرح مطرح میشه. بخشنامه بانک مرکزی واضحه. جوابی که مقامات رسمی بانک مرکزی میدهند به همه. بقیه حسابها روزشمار کوتاه مدت عادی نیس و طرح ها و اسامی خاصی داره
    در ضمن مواظب سودجویانی که خود عوامل بانکی هستند و ممکنه در این فروم هم باشند باشید. هنوز گند بانکهای اینده 5ماه پول مردم رو نمیداد و موسسه عسگریه که الان ملل شده و شاندیز و جوانان خیر که الان کوثر شده و ... باشید
    مثلا کاربری در بالا گفته گردشگری هنوز! 22 درصد میده یکساله اخرش نوشته 18 درصد یکجا ماهانه واریز میشه!! خنده داره نه؟!
    تا زمانی که منبع رسمی مثل اونی که من قرار دارم قرار داده نشه منم میگم بانک من 100 درصد سود میده!
    پس تکرار میکنم روزشمار کوتاه مدت حقیقی 10 درصد هست. بقیه هر چیزی میدهند دور زدن هست و در قالب طرح
    Last edited by shangil; 28-01-2017 at 16:34.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

باز هم اعلام میکنم؛
    سود های اعلام شده بانک ملی و ایران زمین مربوط به حساب سپرده سرپایه گذاری کوتاه مدت هست و نام ویژه ای ندارد و مربوط به طرح خاصی نیست؛
    ضمنا نه بانک آینده نه موسسهرعسکریه و نه کوثر در پرداخت ها با مشکل مواجه نیستند؛
    ضمنا شغل اینجانب پزشک هستم و سیستم بانکی تا کنون پزشک بعنوان کارمند استخدام نکرده است؛البته مراکز درمانی وابسطه به بانک ها منظور نیست!

در.کل هدف اینجانب معرفی و اگاهی.دادن در.مورد سود های بهتر.و فرصت های ارزنده هست؛
    شاید کسانی هستند که دوست دارند مردم از سود بیشتر از مصوب برخوردار.نباشند,مثل وابستگان به بانک مرکزی!

باز هم تاکید میکنم حساب سپرده سرمایه گذاری کوتاه مدت بانک ایران زمین بدون وجود طرح خاص,برای وجوه بالای ۱۰۰تومان,سود ۱۸درصد در.نظر گرفته و بانک ملی با کف ۲۰میلیون ۱۸درصد؛

این حساب ها تحت سرفصل حساب سپرده سرمایه گذاری کوتاه مدت حقیق افتتاح میشوند و امکانات بانک داری مجازی و کارت شتابی.دارند
    موفق باشند؛

8. 3 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

admin Sina's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2004
    محل سكونت
    P30world

پيش فرض

من امروز با بانک ملی و پاسارگاد و اقتصاد نوین تماس گرفتم با معاون شعبه صحبت کردم
    ملی بالای 20 میلیون رو 18 درصد میده و پول از طریق اینترنت بانک در دسترس هست
    پاسارگاد 3 ماهه رو 18 درصد میده ( برگه سپرده صادر میشه و از طریق خودپرداز به پول دسترسی ندارید )
    اقتصاد نوین کوتاه مدت 15% ای داره ولی در صورت سرمایه گذاری در صندوق مشترکشون 19% الی 22% سود میده ( که 19% رو تضمین میکنه )

10. 3 کاربر از Sina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

تکرار میکنم روزشمار کوتاه مدت حقیقی 10 درصد هست و این رو بانک مرکزی تصویب کرده بقیه طرحه. ( مطالب نامرتبط حذف شده )
    یادمه سال پیش یکی از بانکهای معروف اخر سال با ادعای طرح روزشمار 21 درصد خیلی منبع جذب کرد ولی جالب بود که این سود روزشمار بعد دو ماه 18 شد و تازه مردم متوجه شده بودند که چه خبر شده.
    بقیه هر چیزی میدهند دور زدن هست و در قالب طرح هست و حتی ممکنه به خود مشتری نگند تا زمانی که خودش اشاره بکنه.
    Last edited by shangil; 28-01-2017 at 17:42.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من امروز با بانک ملی و پاسارگاد و اقتصاد نوین تماس گرفتم با معاون شعبه صحبت کردم
    ملی بالای 20 میلیون رو 18 درصد میده و پول از طریق اینترنت بانک در دسترس هست
    پاسارگاد 3 ماهه رو 18 درصد میده ( برگه سپرده صادر میشه و از طریق خودپرداز به پول دسترسی ندارید )
    اقتصاد نوین کوتاه مدت 15% ای داره ولی در صورت سرمایه گذاری در صندوق مشترکشون 19% الی 22% سود میده ( که 19% رو تضمین میکنه )
    بنظر من هم این سپرده سرمایه گذاری کوتاه مدت ملی,برای کسانی که شرایط افتتاحش رو دارند گزینه مناسبی هست,به هر حال سود ۱۸ درصد همراه با کلیه امکانات شتاب و اینترنت بانک ارزنده است؛
    حساب ایران زمین هم که با حداقل ۱۰۰هزار تومان افتتاح میشه و شود ۱۸درصد برای یک حساب.سپرده سرمایه گذاری کوتاه مدت میده برای کسانی که بودجه کمتر دارند اما بخواهند از حداکثر سود برای امور مالی روزمره استفاده کنند مناسب هست؛

اما در.مورد سپرده خای بلند مدت,من سپرده ۶ ماهه بانک تجارت رو پیشنهاد میدم که سود ۲۰درصد برای مبالغ بالای ۱۰۰میلیون داره؛
    سسه ملل هم که خوش حساب هست,سود های ۲۲ درصدی برای مبالغ بالای ۱۰۰میلیون در حساب های سرمایه گذاری.بلند مدت ارایه میده؛

برای مبالغ کم بانک گردشگری مناسب هست که سود ۲۲ درصدی بزای حداقل مبلغ ۱۰میلیون در حساب سپرده سرمایه گذاری بلند مدت یکساله داره؛
    والبته در بانک اینده با کف ۵میلیون؛

اضافه کنم همه موارد بالا حساب هستند و صندوق نیستند؛شخصا معتقدم تا حساب هست نباید سراغ صندوق رفت
    Last edited by M.R.S.; 29-01-2017 at 01:20.

13. این کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

من در 3 سال اخیر تابحال یک حساب دراز مدت پنج ساله با 39,5% ، یکی دیگه با 32,5% و دو کوتاه مدت یکساله با 28% و 19% داشتم
    با وجود این همه رو بستم گذاشتم تو سرمایه گذاری و الان فقط یکی دو حساب روز شمار "جاری" مانند با کارت و 18% دارم برای امور روزانه
    با افت روزانه ارزش ریال و نرخ بالای تورم حتی بالای 30% سود کفایت نمیکنه
    از قدیم گفتند پسنداز تو زمین و آجر و سیمان بکن، اجاره بده
    حوصله اونو نداری بزار تو طلا و دلار و بگیر بخواب خیالت راحت
    Last edited by dadash42; 29-01-2017 at 11:58.

15. این کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

تکرار میکنم روزشمار کوتاه مدت حقیقی 10 درصد هست و این رو بانک مرکزی تصویب کرده بقیه طرحه. هر حساب دیگری طرح هست و اسامی داره و قطعا نمیگن بهتون. همانطور که الانشم هیچ بانکی به طور رسمی اعلام نکرده سودها چقدره که خود نشون میده وضعیت چطوریه. اگر مشکلی نیس رسما اعلام کن خب. هر چند من عادت کردم به حرفای مجازی اعتماد نکنم چون بعضا خود کسایی که یه نکته ای رو میگن تناقض در صحبتاشون موج میزنه.
    یادمه سال پیش یکی از بانکهای معروف اخر سال با ادعای طرح روزشمار 21 درصد خیلی منبع جذب کرد ولی جالب بود که این سود روزشمار بعد دو ماه 18 شد و تازه مردم متوجه شده بودند که چه خبر شده.
    بقیه هر چیزی میدهند دور زدن هست و در قالب طرح هست و حتی ممکنه به خود مشتری نگند تا زمانی که خودش اشاره بکنه.
    Last edited by shangil; 29-01-2017 at 13:38.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •