اینجور که من امتحان کردم اصلا ارتباط خاصی به کاشتن علف ندارهولی وقتی علف ها خوب رشد کردنن بارلی اسب رو بر مبگردونه
اینجور که من امتحان کردم اصلا ارتباط خاصی به کاشتن علف ندارهولی وقتی علف ها خوب رشد کردنن بارلی اسب رو بر مبگردونه
چکار باید بکنی تا بعد از سه سال بیرونت نندازن؟
سلام
نمی خواد کاری کنی
فقط زن و بچه داشته باش
نترس!!!بیرونت نمیندازن!
نگهتم میدارن
شما دلت خیلی خوشه!
این تاپیک 400 صفحش رفت جلو که بفهمیم چجوری بندازنمون بیرون بریم شهر!
شما میگی چجوری نندازنمون بیرون!؟![]()
بابا جون اصلا شهری وجود نداره
رویایی بیش نیست!!!
سلام.من مدتى نبودم.هنوز اين بحث شهر رفتن ادامه داره؟
من شايد دوباره اين بازي رو شروع كنم!![]()
Last edited by harvy; 04-09-2009 at 15:12.
نه ادامه نداره دوستمون یه سوال پرسیدم بهشون جواب هاشیه ای دادم اما انگار محمد جان متوجه نشدند![]()
آقايان يه برنامه براي اجراي كد هاي گيم شارك براي كامپيوتر گذاشته بودين ميشه دوباره بگذارين؟
سلام
من میخوام تو بازی سطح تبر خودم رو بالا ببرم با یه سنگ آبی و تبر پیش آهنگر میرم اما هر دفعه اینو میگه:
it's not time to fortify that tool.if you alter it now you won't be able to use it very well.if you want to level-up a tool equip
yourself with that tool and come talk with me while holding the metal ore used for level-ups
پول هم به اندازه کافی دارم اما نمیدونم مشکلش چیه!!!لطفا راهنمایی کنید
ببین برادر من میگه سنگ متال بیار.....لولش به سنگ آبی نرسیده شما میتونید برای حفظ زمان تبر و به دست گرفته و در خونه ی خودتون روی میز ناهار خوری خود ضربه بزنید هم لول آپ میشه بعد یه مدت هم زمان نمیگذره میتونید از توی استارت(اگه با دسته) و در غیر اینصورت میتونید با space در کیبورد بزنید و قسمتشو بیارید وقتی با سنگ آبی میرن پیش آهنگر که لول وسایل 400 شده باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)