تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 491 از 1185 اولاول ... 391441481487488489490491492493494495501541591991 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,901 به 4,910 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

شما یک ادکلنو که مصرف روزانه دارید چند وقت طول میکشه کامل تمومش کنید .
    از این جهت پرسیدم که ببینم شما که حداقل هفته ای یه ادکلن دارید میخرید این همه رو کجا جا میدید؟
    من به خودم اومدم دیدم 7-8 تا دارم که شاید 2-3 تاشو از ته دل دوست دارم.......................
    من دیوونه چقدر پول بی زبونو سر ادکلن بازی تو این چند ماهه نفله کردم.
    معتادی داره لامصب .
    دیگه سمتشم نمیرم .میشه چی از زندگیت بزنی بدی ادکلن بزنی به خودت؟
    یارو تو کوچمون طلا فروشه اصلا سمت این زلم زیمبو ها نمیره.
    اونوقت ما با این وضع مالی قراشمیش پوز بازیگرای هالیوودو تو ادکلن داریم به خاک میمالیم.
    تازه تو اتوبوس شهرداری و تاکسی که همه بوی پهن میدن مگه باید خوشبو سوار شیم.
    مگه ما مسئول خوشبو سازی شهر از جیب خودمونیم.
    به خودتون بیاید تا پشیمون نشدید.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    هر کسی یه طرزه تفکری داره.من آدم میشناسم که یه لباسه پاره میپوشه ولی همیشه خوش بو و معطره.

ما انسانیم.(حالا بماند که مسلمون هم هستیم که تو اسلام به اینا خیلی سفارش شده)

من اول برایه خودم ادکلن میزنم و بعد به قوله فرید خان برایه کسانی که دوستشون دارم.دیگران هم فهمش رو

داشته باشن میفهمن .

................................

من ترجیح میدم با ادکلن خریدن معتاد بشم تا چیزایه دیگه.نمونش امروز با پسر خالم دوتایی تقریبا 300 پوله ادکلن دادیم.
    Last edited by cyber861; 02-03-2012 at 22:29.

2. 10 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

نشنال ژئوگرافیک یک طرح داره به اسم حفاظت از دریاهای بکر ( Pristine Seas program ) و قرار شده طی سفرهایی که برای شناسایی انجام میدن عطر cool water داویدف هم بعنوان شریک، نشنال ژئوگرافیک رو همراهی کنه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم که از سال پیش بعنوان چهره جدید کول واتر انتخاب شده از این اقدام استقبال کرده.
    فکر کنم بازم باید برم تستش کنم. امیدوارم ایندفعه خوشم بیاد. طرح شیشه و رنگش ولی خیلی دوست داشتنی است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 8 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

هر کسی یه طرزه تفکری داره.من آدم میشناسم که یه لباسه پاره میپوشه ولی همیشه خوش بو و معطره.

ما انسانیم.(حالا بماند که مسلمون هم هستیم که تو اسلام به اینا خیلی سفارش شده)

من اول برایه خودم ادکلن میزنم و بعد به قوله فرید خان برایه کسانی که دوستشون دارم.دیگران هم فهمش رو

داشته باشن میفهمن .

................................

من ترجیح میدم با ادکلن خریدن معتاد بشم تا چیزایه دیگه.نمونش امروز با پسر خالم دوتایی تقریبا 300 پوله ادکلن دادیم.
    آره خوبه ولی نه دیگه انقد معتاد بشی که ببینی از خرجای دیگه زندگیت کلی زدی در حالی که انقد ادکن داری که ممکنه تا 5 سال بعد نرسی همه رو بزنی و بعد تا اون موقع فاسد بشن...
    چه جالب اتفاقا من همیشه دو تا حدیث پیامبر بیشتر از بقیه شون یادم میمونه اونم فقط به خاطر عشق به عطر زدن... اونم اینه که هر چی پول بابت عطر صرف بشه اسراف نیست...دومی هم این که از دنیای شما سه تا چیز بیشتر نمیخوام اونم نماز و زن و بوی خوش...واقعا اگه عطرایی که الان تولید میشه اون زمان تولید میشد چی میشد؟

---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------

نشنال ژئوگرافیک یک طرح داره به اسم حفاظت از دریاهای بکر ( Pristine Seas program ) و قرار شده طی سفرهایی که برای شناسایی انجام میدن عطر cool water داویدف هم بعنوان شریک، نشنال ژئوگرافیک رو همراهی کنه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم که از سال پیش بعنوان چهره جدید کول واتر انتخاب شده از این اقدام استقبال کرده.
    فکر کنم بازم باید برم تستش کنم. امیدوارم ایندفعه خوشم بیاد. طرح شیشه و رنگش ولی خیلی دوست داشتنی است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من موقعی که 10 سال بیشتر نداشتم یه اشنتیون پنج گرمی از کول واتر بو کردم که اون موقع یعنی هوش از سرم برد و دیگه هیچ وقت بوش از یادم نمیره...اما چند وقت بیش طی دو موقعیت دو بار کول واتر معمولی رو تست کردم اصلاانگار یه جور دیگه بود...نمیدونم چرا این دفعه به نظرم بوش انقدر چیپ به نظر رسید در حد ادکلن نایس آبی...تقلبی هم نبود که بدبو باشه....احساس میکنم این کول واتر های معمولی که تو بازار هست فرق میکنه با اصلیش

6. 8 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

آره خوبه ولی نه دیگه انقد معتاد بشی که ببینی از خرجای دیگه زندگیت کلی زدی در حالی که انقد ادکن داری که ممکنه تا 5 سال بعد نرسی همه رو بزنی و بعد تا اون موقع فاسد بشن...
    چه جالب اتفاقا من همیشه دو تا حدیث پیامبر بیشتر از بقیه شون یادم میمونه اونم فقط به خاطر عشق به عطر زدن... اونم اینه که هر چی پول بابت عطر صرف بشه اسراف نیست...دومی هم این که از دنیای شما سه تا چیز بیشتر نمیخوام اونم نماز و زن و بوی خوش...واقعا اگه عطرایی که الان تولید میشه اون زمان تولید میشد چی میشد؟
    بسی جالب بود علی جان.منم همین رو الگو قرار دادم و به همه میگم

یک علتی که تو این چند ماهه هممون به ادکلن خریدن هجوم اوردیم اینه که احتمال میدیم با این اوضاع بازار تا

چند وقته دیگه هیچی نتونیم بخریم و در واقع داریم ذخیره میکنیم.

من فارنهایت رو تابستون برایه دایی ام خریدم 50 میلش رو 58 تومن.الان شده 100 تومن.

8. 6 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

یک علتی که تو این چند ماهه هممون به ادکلن خریدن هجوم اوردیم اینه که احتمال میدیم با این اوضاع بازار تا

من فارنهایت رو تابستون برایه دایی ام خریدم 50 میلش رو 58 تومن.الان شده 100 تومن.
    من ۲-۳ روز پیش تیراژه بودم. رفتم توی یک مغازه عطرفروشی که ببینم چی داره. فرانهایت ۵۰ میل رو دیدم . به دختره گفتم بده تست کنم. گفت تست نداره از درش بو کن. ۱۲۰ گفت. بعد گفت یک کار خوب دارم که میخوام تستش کنی. اونم نه گذاشت نه برداشت encre noire گذاشت جلوم. میخواستم خفش کنم. تازه مطمئنم نسخه فیک هم بود.

---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------

من موقعی که 10 سال بیشتر نداشتم یه اشنتیون پنج گرمی از کول واتر بو کردم که اون موقع یعنی هوش از سرم برد و دیگه هیچ وقت بوش از یادم نمیره...اما چند وقت بیش طی دو موقعیت دو بار کول واتر معمولی رو تست کردم اصلاانگار یه جور دیگه بود...نمیدونم چرا این دفعه به نظرم بوش انقدر چیپ به نظر رسید در حد ادکلن نایس آبی...تقلبی هم نبود که بدبو باشه....احساس میکنم این کول واتر های معمولی که تو بازار هست فرق میکنه با اصلیش
    من ۲ باری که کول واتررو تست کردم خوشم نیومد سینتیتک و تند در حدی که بینیم رو سوزوند. ایندفعه برای درک بهتر روی سینه تست میکنم.

10. 7 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

آره خب اینو راست میگی واقعا که تو این اوضاع یه هو همه قاط زدن...از جمله ما عشق عطرا که شدیم عین روانیا که فکر میکنیم ممکنه دیگه دستمون نرسه هی حرص میزنیم و میخریم آخرشم دیوونه میشیم و عذاب وجدان میگیریم...البته فقط ما نیستیم که روانی شدیم کلا همه روانی شدن...هر کی فکر میکنه تو یه چی ممکنه قحطی بشه هی میره میخره...مثلا یکی رو میشناسم که فکر میکنه ممکنه دارو کم بشه رفته از دارو های پر کاربرد مثل انتی بیوتیک و قرص معده و الی آخر هر کدوم دو تا بسته صد تایی خریده!!!

---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------

من موندم واقعا تو کجا زندگی میکنی که انقد قیمتا خوبه؟؟؟
    بابا پاشو بیا تهران ببین چه خبره!!
    خداییش چه حالی میکنید شماها که تهران زندگی نمیکنید...باور کن هنوز 3 هفته تا عید مونده تاکسیا هی 100 تومن 100 تومن دارن میکشن رو کرایه...کاش یه حرکتی بکنید مام بیام اون طرفا سمت شما ها زندگی کنیم داریم دیوونه میشیم تو تهران

12. 8 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

من ۲-۳ روز پیش تیراژه بودم. رفتم توی یک مغازه عطرفروشی که ببینم چی داره. فرانهایت ۵۰ میل رو دیدم . به دختره گفتم بده تست کنم. گفت تست نداره از درش بو کن. ۱۲۰ گفت. بعد گفت یک کار خوب دارم که میخوام تستش کنی. اونم نه گذاشت نه برداشت encre noire گذاشت جلوم. میخواستم خفش کنم. تازه مطمئنم نسخه فیک هم بود.

---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------

من ۲ باری که کول واتررو تست کردم خوشم نیومد سینتیتک و تند در حدی که بینیم رو سوزوند. ایندفعه برای درک بهتر روی سینه تست میکنم.
    امروز من یه فارنهایت گرفتم 112 تومن.خرید قبل بود (100 میل)---شک دارم اصل باشه ولی خب بوش همونه

پسر خالم هم آزارو پورهوم رو گرفت .الان رو دستم تست کردم.بوش دقیقا همون آدیداسیه که در به در دنبالش

بودم.تا حالا تست نکرده بودم و همش بو کرده بودم درش رو.

خاطره ها داره زنده میشه.

14. 8 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

[/COLOR]
    چرا اما امروز فرق میکرد قضیه 3جا رفتم واسه رای دادن هم رفتم 3نفر پرسیدن اسم عطرتون چیه خیلی خوشبو هست و اینکه یه قدم اونورتر بوی عرق می اومد یارو بنده خدا یکم چاق هم بود واقعا بوی بد میداد عرق تنش ملت سعی میکردن یکم با فاصله ازش تو صف وایسن
    ایول بابا رای دادنتو عشق است...رای دادن معطر...خداییش حال کردم...حالا به کی رای دادی؟

16. 6 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

آره خب اینو راست میگی واقعا که تو این اوضاع یه هو همه قاط زدن...از جمله ما عشق عطرا که شدیم عین روانیا که فکر میکنیم ممکنه دیگه دستمون نرسه هی حرص میزنیم و میخریم آخرشم دیوونه میشیم و عذاب وجدان میگیریم...البته فقط ما نیستیم که روانی شدیم کلا همه روانی شدن...هر کی فکر میکنه تو یه چی ممکنه قحطی بشه هی میره میخره...مثلا یکی رو میشناسم که فکر میکنه ممکنه دارو کم بشه رفته از دارو های پر کاربرد مثل انتی بیوتیک و قرص معده و الی آخر هر کدوم دو تا بسته صد تایی خریده!!!

---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------

من موندم واقعا تو کجا زندگی میکنی که انقد قیمتا خوبه؟؟؟
    بابا پاشو بیا تهران ببین چه خبره!!
    خداییش چه حالی میکنید شماها که تهران زندگی نمیکنید...باور کن هنوز 3 هفته تا عید مونده تاکسیا هی 100 تومن 100 تومن دارن میکشن رو کرایه...کاش یه حرکتی بکنید مام بیام اون طرفا سمت شما ها زندگی کنیم داریم دیوونه میشیم تو تهران
    من الان چند وقته کارم شده بینم چه ادکنایی رو کجا هنوز قیمت قبل داره میده

الان ام 7 شده 120 .هر کی میخواد من 100 اش رو 90 سراغ دارم و 50 اش رو 70 .اپیوم هم 50 اش 60 تومن .

این مونت بلان هم 70 سراغ دارم 75 میلش رو.

من از خریده ادکلن لذت میبرم.چه برا خودم باشه و چه دیگر دوستان(علت هم اینه هم برا شما میخرم و هم

میتونم 4 تا ادکلن دیگه تست کنم)

---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------

خدایا نمیدونم این لالیک encre noire چی بود دیگه اومد تو بازار.والا لالیک کله شیری و سفید از اون بهتره.

18. 9 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ایول بابا رای دادنتو عشق است...رای دادن معطر...خداییش حال کردم...حالا به کی رای دادی؟
    سفید پاک پاک

20. 4 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •