بعد از دانلود این:
فایروال حالت اتوماتیک بود وبرنامه رو دسترسی رو Allow کردم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای Suspend1 , 2 این ارور رو داد:
برای باقی گزینه ها این اومد:
برای Resume1 2 هم این:
![]()
بعد از دانلود این:
فایروال حالت اتوماتیک بود وبرنامه رو دسترسی رو Allow کردم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای Suspend1 , 2 این ارور رو داد:
برای باقی گزینه ها این اومد:
برای Resume1 2 هم این:
![]()
کمودو اینترنت سکوریتی همه مراحل رو با موفقیت پشت سر گذاشت به جز Kernel Kill 2 , جالبه هم نورتون در این مرحله شکست خورده و هم کمودو
Block list
و مرحله شکست خورده
![]()
درود دوستان عزیز
از این که این پستو اینجا میزنم عذر میخوام.
من چند ماهی است فعالیت نمیکنم.
این پستو فقط به خاطره دوست عزیزم امیر محمدی (karkas20) میزنم ایشون مشکلاتی براش پیش اومده به من گفتن بیام و شب یلدارو به همتون تبریک بگم.
شب یلدای همه دوستان و کاربران مبارک باشه
![]()
دانلود فایل:
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اویرا تمام مراحل رو با موفقیت پشت سر گذاشت
این تست نشون میده پایداری خوبی داره دیگه؟
Last edited by ali_z051; 23-12-2011 at 13:41.
دوست عزیز نگران نباشید! آنتی ویروس شما درست عمل کرده! آنتی ویروس شید اصلا ویروسی نیست! شناسایی شید به عنوان ویروس به دلیل مجوز نگرفتن شید از موتورهای مورد استفادش یعنی آویرا و ناد هست و این شرکتها برای مبارزه با شید، با همکاری بعضی آنتی ویروسهای دیگه، شید رو به عنوان ویروس معرفی میکنن!!! ظاهرا کومودو جزء این ماجرا نیست و ضمنا یکی از آنتی ویروسهایی هست که به خاطر هوش مصنوعی بالایی که داره، به کوچکترین چیز مشکوکی گیر میده. پس خیالتون راحت باشه.
موفق باشید.
این همه انتی ویروس به شید گیر دادن و گفتن ویروسیه حالا چون یک انتی ویروس ضعیف اونو ویروس نشناخته میگی ویروسی نیست؟
میشه بگید روی چه سندی می گید که آنتی ویروس ها به خاطر غیر قانونی بودنش.....؟
در ضمن باز هم میشه یک منبع معتبر معرفی کنید که هوش مصنوعی کومودو خیلی عالی هست!؟
آنتی ویروس کومودو در تست های VB100 در 100% تست هایی که شرکت کرده رد شده
Last edited by arfnpm; 24-12-2011 at 23:51.
بچه ها این بحثارو داخل تاپیک مقایسه انجام بدین لطفا
ممنونم آفایون
Take Care![]()
اقای arfnpm شما انتی ویروس امی سافت را خریداری کردین یا از نسخه تریالش دارین استفاده میکنید
بنظر شما چجور انتی ویروسی هست
این که موتورش بلند کرده دوتا دیگس درسته و بحث جدا داره اما اکثرانتی ویروس ها اونرو اسپایور و تروجان و بک دور میشناسن از جمله نورتون سوفوس که توی امنیت برترهستند و چه شید نصبکنی چه انتی ویروس تقلبی جفتش یه حالت رو داره بخاطر همین باید انتی ویروس ریموش کنه تا امنیت درست بشه.10000 رحمت به نود32
بخاطر کمبود ویروسخارجی یه ویروس وطنی رو دوستان برا تست گذاشتن حالا کومودو نشناسه یا بشناسه ملاک نیست اما اکثر دوستان که تست کردن اون رو سریع پاک کرد انتی ویروسشون
Last edited by AlexanderMahone; 24-12-2011 at 23:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)