حامد صفحه قبل عکس گذاشتم ببین
اینم ببین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حامد صفحه قبل عکس گذاشتم ببین
اینم ببین
من اینو دارم
حامد هم تایید کرد
خوب پس بازم مشکل دارم چون نمیدونم چطور باید از 2.3 به 2.1 دانگرید کنم و بعد هم اینکه اگه این کار رو کنم بازم میتونم به 2.3 اپدیت کنم یا نه و بعد هم اینکه با این کار ممکنه که اگه نتونی روت کنی یا اینکه در زمانی که داری روت میکنی به هر دلیلی مشکلی پیش بیاد و روت ناقص بمونه برای گوشی اتفاقی میافته یا نه ؟![]()
من هم همینو گفتم.. برای من جواب نداد.. نمیدونم چرا.. ولی به طور کلی جواب میده
سلام
کیبورد اصلی گوشی خودش بطور کامل گچپژ داره
ولی جهتها را نداره کار بعضی وقتها کمی مشکل میشه
شما کافیه رام 2.1 را دانلود کنین و فلشش بزنین همن
البته که میتونی
در مورد روت ناقص نمیدونم از حامد بپرس
ولی بازم فکر نکنم مشکلی پیش بیاد
فوقش دوباره 2.1 را فلش میزنی و از اول روتش میکنی
بالاخره رام ولف رو ریختم ( دانگرید به 2.1 و روت و xrecovery )
حالا هیچکی از دوستان فارسی ساز رام Wolf رو نداره؟
میشه لینک این رام 2.1 و اموزش فلش کردنو برام بزارید ممنون
از منو ریکاوری :قسمت backup @ restore....بله.پاک میشه....یه بک آپ با برنامه های مخصوص این کار بگیرید.حامد چطوری میتنونم از رامم بکاپ بگیرم که بعدش یه رام دیگه بریزم؟؟؟راستی برنامه هام پاک میشه؟؟؟؟
من نداشتم این شکل رو!بچه ها من یه مشکل جدید کشف کردم تو گوشیم. چک کنید ببینید گوشی شما هم همینطوره یا نه؟
موقع تایپ فارسی وقتی دو تا حرف رو پشت سر هم تایپ می کنید ممکنه قبل از اینکه دستتون رو از روی حرف قبلی بردارین ، حرف بعدی رو بزننین که در این صورت گوشی بجای اون دو تا حرفی که تایپ کردین یه حرف بی ربط دیگه رو تایپ میکنه. برای مثال حرف الف رو فشار بدین و بعد به سرعت و بدون بر داشتن دستتون از روی الف ، حرف واو رو هم فشار بدین. نتیجه اینه که گوشی حرف ذال رو تایپ میکنه!!
نیازی نبود به دانگرید....این روش روت خودش هم نوشته مخصوص 2.3 هست.باید دانگرید کنم به 2.1 بعد اونو روت کنم ؟
اوه اوه....
از خیرش گذشتم...
مرسی حامد جان.... ما پیرمردا حالشو نداریم ( شیرازی )
یکی دو صفحه قبل go keyboard رو گذاشتم .سلام دوستان
من یه کیبورد خوب واسه گوشیم میخوام! اسمارت کیبوردی که دارم "گچ پژ " نداره! سخته کار کردن باهاش اونموقع که 2.1 داشتم! کلیدهای جهتی چپ و راست هم داشت! ممنونم میشم لینک بدین
---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------
فارسی رو که ساپورت میکنه .فقط فونتاش رو برداشته.اینم فونتش:بالاخره رام ولف رو ریختم ( دانگرید به 2.1 و روت و xrecovery )
حالا هیچکی از دوستان فارسی ساز رام Wolf رو نداره؟
از منو ریکاوری بریزید.
آموزش ریختن رام ولف رو به آخرین نسخه میزارم توی امضا.توی این آموزش نحوه داونگرید هم هست.
یهسوال خیلی تخصصی
وقتی گوشی رو روت میکنی از میشه فهمید که روت شده ؟
هدکی بگه یه جایزه داره حالا کی بلده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)