تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 491 از 500 اولاول ... 391441481487488489490491492493494495 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,901 به 4,910 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

مگه هر چیزی منبع می خواد الان روزه منبع بزارم که روزه ....
    البته منبع می تونم بزارم ...
    خودتون بگردبن پیدا میشه تو سایت BatteryCare ...
    باطری اپل Li - ion polymer هست و خیلی سریع شارژ میشه و بیشتر هم نگه میداره ...
    موقع کار هم وقتی رسید باید همون موقع زده بشه به DC و درصد شارژ پایین تر نره ...
    وگرنه ممکن سلول ها آسیب ببینن ...
    طرف که قصد کالیبره نداره باید همون موقع باطری رو پر کنه ...
    دوست من، شرکت اپل توصیه هایی برای طرز درست نگهداری باتری های لیتیوم پلیمر که در دیوایس هاش استفاده می کنه تو سایت خودش و همچنین فروم اپل ذکر کرده

ولی من تا الان این مطلب شما رو ندیدم. اگه مطلب جدیدی شما دیدید منبع معتبرش رو ذکر کنید تا ما هم با اطمینان استفاده کنیم و گرنه از این توصیه های من دراوردی زیاد تو فروم های ایرانی پیدا می شه که

نویسنده ش حتی فرق باتری پلیمری با یونی رو نمیدونه

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    بهشتی که خودمون جهنمش کردیم ....

پيش فرض

واقعا تعجب می کنم نمی دونی ...
    باطری لیتیومی نباید شارژش به زیر 30 - 20 % بره وگرنه به Cells آسیب می رسه نه این که با یک بار بلکه مکرر ...
    شما هم اگر بخوای کالیبره کنی می بینی که زیر مثلا 7 % اجازه نمی ده شارژ بره ( برای جلوگیری از آسییب ) ...
    من خودم مک دارم همیشه هم نگذاشتم بره زیر 30 % ...
    اپل میگه هر ماه باید کالیبره بشه ولی من چون زیاد لپ تاپ رو جا به جا نمی کنم زیاد کالیبره نمی کنم و همون خالی کردن تا 30 % رو هر دو هفته یکبار انجام میدم ...
    این خودش تا حدود 60 % اطلاعات َشارژ و Cycle باطری رو به اصطلاح Reset یا همون کالیبره می کنه ...
    البته یه خوبی که داره اینه کا حافظه نداره یعنی هر وقت شارژ می کنی همون ظرفیت قبلی رو حفظ می کنه فقط Cycle رو من خیلی برام مهمه واسه این زیاد پر و خالی نمی کنم ...
    چون تو فروم اپل گفته بود هر بار از مثلا 30 تا 95 % نزدیکه 7 Cycle میره ولی مثلا از 80 تا 95 % 2 Cycle میره ...
    Last edited by InsanelyCoolb0y; 22-09-2012 at 09:06.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

واقعا تعجب می کنم نمی دونی ...
    باطری لیتیومی نباید شارژش به زیر 30 - 20 % بره وگرنه به Cells آسیب می رسه نه این که با یک بار بلکه مکرر ...
    این گفته شما مربوط به باتری لیتیوم یونی هست من بازم یه سرچی کردم ولی این چیزی که شما می گی رو ندیدم. می تونی به اینا هم یه نگاه بندازی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته یه خوبی که داره اینه کا حافظه نداره یعنی هر وقت شارژ می کنی همون ظرفیت قبلی رو حفظ می کنه فقط Cycle رو من خیلی برام مهمه واسه این زیاد پر و خالی نمی کنم ...
    نگهداری درست از باتری یه بحث هست اینکه شما دوست دارید سیکل باتریتون کم باشه یه چیزه دیگه

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

چرا هست منم گشتم ولی پیدا نکردم ...
    کلا اساس باطری لیپو همین طوریه ربطی به اپل و غیر اپل هم نداره البته اپل توصیه هاش یکم خاص تره ...
    من گفتم نمی خوام Cycle از دست بدم واسه همین زیاد پر و خالی نمی کنم چجوری می خونی شما پست منو ...
    اصلا خود اپل هم میگه باطری هاش هر بلایی هم سرش بیاری باز بالای 4 سال کار میکنه مثل بقیه باطری ها نیست ...

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

من گفتم نمی خوام Cycle از دست بدم واسه همین زیاد پر و خالی نمی کنم چجوری می خونی شما پست منو ...
    منم همین رو میگم

اپل می گه باید باتری رو هر 15 روز یا حداکثر 1 ماه کانفیگ کنید که به سلول های باتری اسیب نرسه (چون باتری های پلیمری برای بیشتر شدن طول عمرشون حتما باید شارژ و دشارژ بشن)

هیچ ربطی به اینکه شما می خواید زیاد یا کم از لپ تاپ استفاده کنید نداره

حالا شما دوست دارید سیکل باتری تون کم باشه، به خودتون مربوطه (صلاح کار خودتون رو خودتون می دونید).

بهش اشاره کردم که بقیه بدونن این نظر شماست نه اپل

اصلا خود اپل هم میگه باطری هاش هر بلایی هم سرش بیاری باز بالای 4 سال کار میکنه مثل بقیه باطری ها نیست ...
    بله، موافقم

6. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

کانفیگ نه کالیبره ..
    اپل نگفته هر 15 روز گفته هر یک ماه ...
    کسی دوبار باطری رو در طول یک ماه کالیبره کنه باطریش قطعا به فنا میره چون آسیب جدی به Cells می خوره ...
    ربطی به پلیمر نداره همه باطری های Li - ion باید اگر به مدت طولانی به برق هستن هر دو هفته یکبار شارژ - دشارژ ( دقت کن اینجارو اشتباه نشه ) بشن اما اگر کسی مثلا روزی یکبار شارژ - دشارژ می کنه نیازی به همون دو هفته یکبار هم نیست چون خودش هر روز داره پر و خالی میشه ...
    این پر و خالی شدن هم تا حدود زیادی همون کار کالیبره رو انجام میده یعنی سیستم و حافظه درونی باطری با این کار ریست میشه و می تونه نیاز به کالیبره ( یعنی تا آخر خالی کردن باطری ) رو به عقب بندازه بیشتر از یک ماه ...
    نظر من همون نظر اپل هست چون اینجا نه از اون فروم هاس نه من از اوناش که هرچی رو الکی بگم ...

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

کانفیگ نه کالیبره ..
    اپل نگفته هر 15 روز گفته هر یک ماه ...
    کسی دوبار باطری رو در طول یک ماه کالیبره کنه باطریش قطعا به فنا میره چون آسیب جدی به Cells می خوره ...
    ربطی به پلیمر نداره همه باطری های Li - ion باید اگر به مدت طولانی به برق هستن هر دو هفته یکبار شارژ - دشارژ ( دقت کن اینجارو اشتباه نشه ) بشن اما اگر کسی مثلا روزی یکبار شارژ - دشارژ می کنه نیازی به همون دو هفته یکبار هم نیست چون خودش هر روز داره پر و خالی میشه ...
    این پر و خالی شدن هم تا حدود زیادی همون کار کالیبره رو انجام میده یعنی سیستم و حافظه درونی باطری با این کار ریست میشه و می تونه نیاز به کالیبره ( یعنی تا آخر خالی کردن باطری ) رو به عقب بندازه بیشتر از یک ماه ...
    نظر من همون نظر اپل هست چون اینجا نه از اون فروم هاس نه من از اوناش که هرچی رو الکی بگم ...
    -اپل میگه هر ماه یک تا دوبار

- مسلم هست که وقتی که شما تو ماه شارژ و دشارژ می کنید دگه احتیاجی به کالیبره کردن ندارید (مورد بحث ما اینه که همیشه به برق باشه یا نه)

اپل نمیگه هر پر وخالی کردنی بلکه اونطوری که تو چند پست قبل رو نوشتم رو توصیه میکنه. یعنی باتری بایه یک سره خالی بشه نه طی دفعات

همونطور که شما به باطری تون اهمیت میدین منم به باتری مک بوک پروم اهمیت میدم همیشه هم به فروم های اپل سر میزنم و هنوز روش های شما رو بجز از خودتون جای دیگه ای ندیدم

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

شما مک بوکت MDXX ؟ ...
    واسه منMD322 هست بیشتر از 95 درصد هم شارژ نمیشه و چراغ charger سبز میشه ...
    من نمی دونم اصلا شما قصدتون واقعا چی هست دوست عزیز ...
    باطری های لیپو یک روش بیشتر ندارن و فرقی هم باهم ندارن ...
    شما طوری میگین انگار من از خودم در میارم ...
    روش من ؟
    شما اگه دو تا فروم خوندی موندم چطوری میگی من ( یعنی خودت ) چنین چیزی رو ندیدم ...
    نمی دونم کلا بی خیل نتیجه نداره ...
    Last edited by InsanelyCoolb0y; 22-09-2012 at 11:13.

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز مطمئن باش اون 30 درصدی که نگه داشتی به زودی به قول خودت به فنا میره که هیچ ، ممکنه کل باتری خراب شه
    این نسل از باتری مثل قدیم نیست که حتما نباید کامل خالی بشه. تاکید خود اپل هم بر اینه که بذاری خودش خاموش بشه نه این که سر یه درصدی خودت خاموشش کنی !
    اون 5 درصدی هم که نگه می داره واسه اینه که بتونه سیستم رو به حالت اسلیپ برسونه و اطلاعات کاربر از بین نره، همچنین سیستم عامل آسیب نبینه
    حالا مک پایداری بیشتری داره اما اگه در حین یه سری کارها برق قطع شه ویندوز دیگه بالا نمیاد

11. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

دوست من شما تاحالا باطری کالیبره کردی ؟
    من واقعا تعجب می کنم چجوری مساله به این واضحی رو نمی دونین ...
    شما یه باطری لیپو گیر بیار که شارژش تا نزدیک 0% بره من مک بوکم رو میزارم واسه حراج ...
    امکان نداره چنین چیزی ...
    اساس کار Li - ion همین هست ...
    طوری طراحی شده که تقریبا روی 6 - 5 % خاموش میشه اگر تا نزدیک مثلا 1 % دستگاه روشن باشه باطری نابود میشه که غیر ممکن هم هست روشن بمونه ...
    حالا طرف یا می تونه همون موقع دوباره شارژ کنه ( که اشتباهه ) یا می تونه 8 -7 ساعت صبر کنه تا از طریق حالات sleep دشارژ کامل انجام بشه ...
    من در مورد اساس کار لیپو حرف می زنم نه اساس کار نیکل - کادمیوم ..
    ضمنا تو باطری های لیپو و کلا لیتیوم نباید بزاری شارژ دیگه نهایتا زیر 20% بره چون سلول ها آسیب می بینن ...
    وقتی رسید به زیر 30% دیگه باید شارژ بشه نه این که بزاری برسه به 5 % درصد تا خاموش بشه ...
    Last edited by InsanelyCoolb0y; 23-09-2012 at 10:15.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •