چند روزه مشکل دار شده ایرانسل.من دیروز یه فایله 200 مگو تو 6 ساعت دان کردم و سرعت خیلی نوسان داره.
پینگ هم که خودتون ببینید:
سرعته من باید 14 باشه با سرویس 128 الان بهترین حالتش 8 هست.
![]()
چند روزه مشکل دار شده ایرانسل.من دیروز یه فایله 200 مگو تو 6 ساعت دان کردم و سرعت خیلی نوسان داره.
پینگ هم که خودتون ببینید:
سرعته من باید 14 باشه با سرویس 128 الان بهترین حالتش 8 هست.
![]()
آقا من به این نتیجه رسیدم که کرم از خود ایرانسله ! ربطی به نوع مودم و اینا نداره .... دیروز من حتی با 1 چراغ هم داشتم عین فرفره دانلود میکردم ... 1 بار هم نوسان نداشتم حتی ریست هم نشد. مودم هم 60 بار 4 چراغ شد دوباره 1 چراغ شد ولی فرقی در سرعتم نکرد .
اینا برای اینکه نذارن کسی مداوم دانلود کنه ... خودشون نویز میندازن رو خط طرف !!![]()
داداش یه مودم یو اس بی بگیر خودتو از چهار چراغ و یه چراغ خلاص کن!مثل اینکه مدوم های دیگه تعریفی نیستن!
![]()
مودم usb برای شیر کردنش باید یه سیستم دائم روشن باشه . قبلا وایرلس usb داشتم و دائم همین مشکل رو داشتم . حالا اصلا موضوع نوع مودم نیست ... موضوع اذیت کردن خود ایرانسله
حالا اگه بخوام یه مودم دیگه ردیف کنم باید از کجا بگیرم ... تو سایت که جایی برای این مورد پیدا نکردم . باید باز برم نمایندگی درخواست بدم ؟
یه خبر از رئیس سازمان تنظیم ارتباطات و مقررات رادیویی : ممنوعیت ارائه ی سرویس های حجمی شامل وایمکس نمی شود.
برای ما که سرویس حجمی داریم مداوم دانلود کنیم که به نفع ایرانسله چون زودتر حجممون تموم میشه
با سلام به دوستان.من الان از سرویس 256 نامحدود سه ماهه استفاده میکنم میخام برای ماه دیگه تغییرش بدم به 512 حجمی اما میرم تو منوی تغییر طرح تعرفه فقط 512 نامحدود سه ماهه داره میخاسم ببینم اصلا میشه تغییرش داد یا نه؟ممنون میشم اگه جواب بدین.
من مشکل داشتم یه چند روزی مودم رو جا به جا کردم فعلا که خوبه
اسپید :
دانلود : 31.3
آپلود : 14.4
پینگ : 281
اینم شرایط مودم :
Signal Strength 100%
Link Quality(CINR Reuse1) 0%
Link Quality(CINR Reuse3) 50%
CINR Reuse1 8.88dB
CINR Reuse3 20.01dB
RSSI -62.62dBm
UL_FEC 16-QAM(CTC)1/2
DL_FEC QPSK(CTC)1/2
POWER 16.99dBm
برای حجمی ها آره به نفع ایرانسله ولی برای نامحدود ها به ضررشه ! منم نامحدود دارم![]()
سلام دوستان
من یه مشکلی با وایمکس ایرانسل دارم نمی دونم اینجا جاش هست مطرح کنم یانه ولی می گم.
من میلاد امام حسن مجتبی (ع) وایمکس گرفتم از نوع حجمی با مدم usb
از اون موقع تا حالا هر کاری کردم نتونستم با v..........p.....n کانکت بشم-9 تا اکانت مختلف هم تست کردم ولی نتونستم-
از دوستانی که تجربه دارن خواهش می کنم راهنمایی بکنن.
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)