تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 491 از 1049 اولاول ... 391441481487488489490491492493494495501541591991 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,901 به 4,910 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

متاسفانه من فقط یک پریز برق دارم و باید استابلایزرو اول به اون وصل کنم بعدش رابطو به استابلایزر و بعدش دستگاها مو یه رابط بزنم چون فاصله پیریز تا tv زیاده حالا نمیدونم این حالت مشکلی پیش میاد؟ رابطم تا 16 امپر جواب میده
    نمی دونم من درست متوجه شدم یا نه. 122 تومن می خوای پای محافظ بدی؟ بیخیال باو!
    مگه پول مفت داری؟!
    شما یه دونه از این محافظ های صوتی و تصویری ، یخچال بگیر که تا 3500 وات هم ساپورت می کنه
    مارک سپیدانش رو من 3 تا توی خونه دارم مصرف می کنم و یه مارک کنترل هم هست
    یه دونه هم دارم مثل همونی که جناب پونل می گه
    سیماران و کنترل هر دو تا یه موقع هایی با اینکه برق ها نرفته برق رو قطع می کنن ولی اون یکی نمی کنه
    شما هم چیزی باید بگیری که با کوچک ترین افزایش ولتاژ و یا افت ولتاژ برق رو قطع کنه
    اگه سیماران گرفتی و 2 تا پریز بیشتر نداشت یه چند راهی قوی و با کیفیت بگیر و بزن بهش و ازون استفاده کن
    وقتی هم که از وسایل استفاده نمی کنی دکمه خاموش محافظ رو بزن که واسه وسایلت اتفاقی نیوفته
    اگرم میخوای خیالت راحت بشه از سیم استفاده نکن و کابل استفاده کن. مثلا سیم چند راهی و رابط رو کابل استفاده کن که دیگه مشکلی با وات مصرفی بالای وسایلت نداشته باشی
    یه بار یه رعد و برق مستقیم از توی پنجره زد توی اتاق و خورد به لوله گار و بعد محافظ رو ترکوند! اگه محافظ نبود تی وی و پی سی و همه چیز من کارشون یکسره میشد. محافظ هم همین مارک سپیدان بود و قوطی غرش رو بردم برای فروشنده و یه نو بهم داد!
    Last edited by mhroozbeh; 16-10-2011 at 23:37.

داره خودمونی میشه anaconda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    In galaxies

پيش فرض

منظورتون از سیم چند راهی رابط و کابل چی هست؟ گفتم من چون فاصله tv از پریز برقم زیاده از یک رابط 5 متری استفاده میکنم یعنی محافظمو به پریز زدم و رابط را به محافظ بردم تا دم tv و وسایلمو یه رابط زدم محافظم پارت الکتریک هست حالا این روش مشکلی نداره؟ یا بهتره رابطو به پریز بزنم و محافظو به رابط و وسایلمو به محافظ؟ خیلی سوال کردم ببخشید چون چند میلیون وسایلم با یه نوسان ممکنه دود بشه بره هوا

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    In galaxies

پيش فرض

جناب رایان عزیز یه سوال دیگه دارم ایا گذاشتن باندهام کنار tv منظورم رو خوده میز tv هست مشکلی ایجاد میکنه برای tv یا باندهام؟ چون tv 50 اینچ هست و میزم 140سانت زیاد جا ندارم تقریبا چسبیده به tv میشه پایه هم فعلا نگرفتم چون پایه های خودش گرون بود تو دفترچه ساب نوشته حداقل 50 سانت باید از tv فاصله داشته باشه چون میدان مغناطیسی قوی تولید میکنه وروی رنگ تلویزیون خیلی تاثیر میذاره ایا باندها هم باعث این مشکل میشه؟ در ضمن من اگه نخوام بعضی مواقع برای دیدن ر س ی ور امپ وسابم روشن باشه مخصوصا شبها ایا بهتره ر س ی و ر با کابل اوپتیکال به tv وصل کنم و با hdmi به امپ؟ یا با کابل کوکسیال بهتره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    In galaxies

پيش فرض

من که امروز این استابلایزر فاراتل رو گرفتم 122000 تومان با پیک شد 126000 تومان انشاله که خوب باشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

جناب anaconda به نظرم یه مقدار عجولی
    نمی گم این استیبلایزر بد هست ولی قیمتش واقعا الکی بالاست. معلوم نیست واسه چی دارن اینو اینقدر گرون میدن ولی خوب امیدوارم با اینکار هیچ موقع وسایلت آسیب نبینه
    رابط رو به برق بزن و بعد به محافظ و سایلت رو به محافظ بزن اینجوری اطمینانش بیشتره
    اگه محافظت پریز به اندازه کافی نداره همین روشی که پیاده کردی مناسبه و نیاز به تغییر نیست

6. این کاربر از mhroozbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

از اونجایی که به سئوالات تاپیک ها تو این بخش جواب نمبدن گفتم اینجا بپرس:
    تفاوت سیستم های های-فای با مینی های-فای در چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من سینمای الجی خریدم همرو وصل کردم عالی و مشکلی نیست مدل 870
    حالا سوالم اینه میخام صدا تلویزن هم از سینما بیاد چکار بیاد کرد ؟
    تنها راهش aux هستش؟
    چون با aux زدم 2تا باند عقب صدا نداره ؟
    راهی هست صدا کامل دشته باشم؟
    مرسی

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دوستان چرا مدل های سونی فقط MP3 رو ضبط میکنن ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از دوستان و اساتید محترم تقاضا دارم آدرس فروشگاهی در تهران رو بم بدند که رنج کامل محصولات صوتی فیلیپس اللخصوص سیستم های میکرو های فای 2011 فیلیپس و مدلهای پیشرفته ی اون رو عرضه میکنه

داره خودمونی میشه pouyan33's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

1-هر سه مدل دارای ورودی اپتیکال هستند و شما جهت اتصال بایستی از رابط اپتیکال و با رابط آنالوگ استفاده کنید.
    هر یه مدل تفاوت جزیی دارند تو طراحی بلندگوها و درایو بلندگوها.
    2-سونی هم آنچنان تو صداهای ریز چنگی به دل نمی زنه.اگر صدای ریز می خوای باید بری سراغ فیلیپس.
    میشه تمام دستکاه وصال کرد به lcd سونی ex700 و بعد صدا از سینما خانگی بیرون بیاد کیفیت دلخواه داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •