من به عنوان عضو جدید از همتون تشکر می کنم اطلاعاتتون خیلی کمک می کنه
با وجود اینکه جواب منو ندادین)
من به عنوان عضو جدید از همتون تشکر می کنم اطلاعاتتون خیلی کمک می کنه
با وجود اینکه جواب منو ندادین)
سلام کسی اینجا دفترچه ی ترازی که با دفترچه ثبت نام ازاد برای ثبت نام می فروختنو داره؟
کسی اگه داره لطف کنه اپلود کنه ممنون می شم
سلام بچه ها
به من ریاضی 1 ، فیزیک 1 و آزمایشگاه فیزیک 1 رو همزمان با پیشنیاز ریاضی پیش و فیزیک پیش دادن! نمی خوام اینا رو با هم بخونم، چه کار کنم؟
همینقدر باید باشه دیگه!
در مورد سوال دوم هم بلی از ترم 2 میتونید ( البته من ترم1 هم خودم انتخاب کردم) ولی بسته به واحد دانشگاهی متفاوته....
شما میتونید زودتر برای انتخاب واحد اقدام کنید تا شانس بیشتری داشته باشید...
البته ورودی های قدیمی تر الویت دارند که زودتر سایت براشون باز میشه...
موفق باشید
کاری نمیشه کرد، مگه این که...![]()
آقا این مبانی چیه؟
چرا انقدر سخته آخه؟
من برنامه ++c رو گرفتم . نطب کردم.یه کتاب ++c هم گرفتم.یه نمونه حل شدشو عینا نوشتم اما بازم موقع اجرا کلی مشکل داره.
ممکنه واسه کرک کردنش باشه؟من نفهمیدم درست و حسابی کرک شد یا نه
مگه حذف و اضافه ندارید؟
ریاضی پیش که خیلی ساده است... فیزیک پیش و فیزیک 1 درسای مشترک زیادی دارند یعنی تقریبآ یکی هستند و فیزیک 1 یک مقدار مباحث بیشتری داره پس بهتره باهم بخونی به نفع خودته... از فیزیک هم که چیزی نداره فقط باید سره کلاس ها شرکت کنی و گزارش کار بدی...
ریاضی 1 یمقدار سخته... ولی پیش نیاز خیلی از دروسه پس بهتره سختیش را تحمل کنی و پاس کنی ... بهر حال دانشگاه سختی های خودش را داره...
موفق باشید
---------- Post added at 05:56 PM ---------- Previous post was at 05:54 PM ----------
بعید میدونم ربطی به کرک داشته باشه... اشتباهات از خودتونه که طبیعیه ولی اگر همزمان با کلاس جلو بری اشتباهات را در بیاری راحت با نمره خوب پاس میکنی
موفق باشی
به این زودی c++ درس دادن
در کل الگوریتم همش خلاقیت هست
یعنی مثل ریاضی و فیزیک نیست که تابع فرمول و قاعده باشه
همش مغز و خلاقیت درگیرش هست
راست میگه ربط به کرک نداره فکر میکنی برنامه حساس هست و یک جا مشکل داره
برنامه بزن ببینیم چی هستش
آره برای ما هم کلاسامون خیلی جدی شروع شده... (2 جلسه تا الان مبانی کام داشتیم) | ـواحد قزوین
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)