تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 491 از 773 اولاول ... 391441481487488489490491492493494495501541591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,901 به 4,910 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اساتید گرامی سلام.
    من چند روزه میخام یه hdtv خوب بخرم، واسه همین کل این سایتو شخم زدم...
    توی چند ساعت اول تصمیم گرفتم یه پلاسمای پانا بگیرم اما هر چه بیشتر گشتم گیج تر شدم...
    واسم اصلا فرقی نداره lcd,led,plasma,3d فقط میخام یه tv عالی باشه که از خریدنش پشیمون نشم.
    ممنون میشم اگه راهنمائیم کنید. 50 اینچ به بالا تا 3.500.000

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjd323232's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران - اصفهان

پيش فرض

سلام

چند صفحه قبل یکی از دوستان درمورد اپسکالینگ پانی یه چیزایی گفته بود و اینکه توی 50 هرتز مشکل داره و دیگه اینکه توی تصاویر sd اصلا خوب نیست
    با این صحبتها کلی نظرم نسبت به پلاسما عوض شد ولی هنوز شک دارم ---- حالا از اساتید محترم میخوام یه توضیح کامل در این مورد بدن و بگن این اپسکالینگ چی هست و چرا توی تصاویر 50 هرتزی مشکل داره .
    یعنی تفاوت پلاسما با ال سی دی اینقدر زیاده که دوستان میگن پلاسما خوب نیست ؟//

3. این کاربر از mjd323232 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

- مورد upscaling توضيح بدم چيز خاصي نيست قبلا هم اقا مهدي و دوستان ديگه صحبت كردند

تلویزیونهای Full HD در حدود 2 میلیون پیکسل دارن وقتی شما فیلمی با رزولوشن 720x480 روی اونها اجرا میکنی در واقع دارین از 355 هزار تا از پیکسلهای اونها استفاده میکنید که میشه کمتر از یک پنجم رزولوشن پنل بنابر این اگر تلویزیون Upscale انجام نده شما باید تصویر رو فقط تو یک پنجم پنل نگاه کنی و بقیه پنل خارج از تصویر میمونه حالا HDTV ها برای از بین بردن این مشکل میان از الگوریتمهای مختلف استفاده میکنن که بهش به صورت کلی میگن Upscale یا بزرگنمایی یعنی میان هر پیکسل رو به عنوان مثال با چهار پیکسل هم رنگ اون بزرگ میکنن یا بین بعضی از پیکسلها پیکسل خاموش میزارن و ... که بسته به رزولوشنهای مختلف سعی میکنن بهترین سناریو رو تعریف کنن.
    -در مورد بحث پيش امده هم من بارها خدمت دوستان عرض كردم و بازهم ميگم اصلا اينطور نيست از نظر شاخص ها ومعيارهاي كيفيت تصوير پلاسماها برتر هستند علت ها هم كاملا توضيح داده شده و هيچ بحثي نيست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    -شايد علت رقبت بيشتر يوزرها به ال اي دي و ال سي دي ها گزينه اي تحت عنوان pop يا wow factor هست كه بيننده با ديدن تصاوير در فروشگاهها جذب رنگ ها يا برايتنس پنل ميشه كه اغلب در پلاسماها و در محيط هاي فروشگاهي كمتر ديده ميشه (حالا يا بدلايلي مثل فعال كردن THX مود و غيره ...)

-دوستان زيادي اينجا V20 تهيه كردن خيلي ها راضي وعده اي هم ناراضي بودند حالا به هر دليلي ..
    توصيه من اين هست كه سليقه خودتون رو در نظر بگيرين

---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------

اساتید گرامی سلام.
    من چند روزه میخام یه hdtv خوب بخرم، واسه همین کل این سایتو شخم زدم...
    توی چند ساعت اول تصمیم گرفتم یه پلاسمای پانا بگیرم اما هر چه بیشتر گشتم گیج تر شدم...
    واسم اصلا فرقی نداره lcd,led,plasma,3d فقط میخام یه tv عالی باشه که از خریدنش پشیمون نشم.
    ممنون میشم اگه راهنمائیم کنید. 50 اینچ به بالا تا 3.500.000
    -با توجه به هزينه و امكانات و اندازه و قابليت هاي مورد نظر شما بخصوص در زمينه سه بعدي PANASONIC vt20 ميتونه بهترين گزينه ممكن باشه

5. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

-با توجه به هزينه و امكانات و اندازه و قابليت هاي مورد نظر شما بخصوص در زمينه سه بعدي PANASONIC vt20 ميتونه بهترين گزينه ممكن باشه
    خودمم نظرم همینه فقط تنها نگرانیم کیفیت پخش تصاویر sd تو این tv هست.
    آیا اونقدر کم کیفیته که میزنه تو ذوق؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان اگه تصاویر یکی از کانال های ایرانی م.ا.ه.. رو روی usb ذخیره کنم و توی فروشگاه با PANASONIC vt20 تست کنم آیا میتونه معیار خوبی برای تست کردن کیفیت تصاویرsd باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من تصمیم گرفتم سری ex500 سونی رو بگیرم ولی بین سایز 40 و46 موندم کیفیت تصویر 40ex500 رو دیدم وخوشم اومده ولی میترسم او تصویری که تو سایز 40 دیدم تو سایز46 نداشته باشم به علت مشخصات یکسان پنل ولی 6 اینچ سایز بزرگتر.از دوستان عزیز بخصوص t_tanhayam لطف کنن نظر بدن این 6اینچ سایز بزرگتر چقدر روی کیفیت تصویر تاثیر میزازه بخصوص توی کانالهای ماهواره که اکثرا سورسشون sd هست؟سریCX520 جدیدی از سونی تو بعضی از سایتها دیدم این سری جایگزین کدام سری شده آیا کیفیتش با سری ex500 برابری میکنه؟
    Last edited by juolipuoli; 27-04-2011 at 00:20. دليل: اشتباه نوشتاری

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

- مورد upscaling توضيح بدم چيز خاصي نيست قبلا هم اقا مهدي و دوستان ديگه صحبت كردند

در مورد بحث پيش امده هم من بارها خدمت دوستان عرض كردم و بازهم ميگم اصلا اينطور نيست از نظر شاخص ها ومعيارهاي كيفيت تصوير پلاسماها برتر هستند علت ها هم كاملا توضيح داده شده و هيچ بحثي نيست
    شايد علت رقبت بيشتر يوزرها به ال اي دي و ال سي دي ها گزينه اي تحت عنوان pop يا wow factor هست كه بيننده با ديدن تصاوير در فروشگاهها جذب رنگ ها يا برايتنس پنل ميشه كه اغلب در پلاسماها و در محيط هاي فروشگاهي كمتر ديده ميشه (حالا يا بدلايلي مثل فعال كردن THX مود و غيره ...)

-دوستان زيادي اينجا V20 تهيه كردن خيلي ها راضي وعده اي هم ناراضي بودند حالا به هر دليلي ..
    توصيه من اين هست كه سليقه خودتون رو در نظر بگيرين

با تشکر از تنهای عزیز
    من خیلی با این جمله سلیقه خودتون مشکل دارم.
    من اصلا نمی دونم سلیقم چیه.
    چون تا حالا کیفیت SD پلاسما رو ندیدمه . کاش یه جایی برای تست کردن پلاسما بود تا ببینم سلیقم چطوریه. خوشم میاد یا نه.
    بدبختی خونه هر کی هم میرم فقط LCD داره.
    کجا من باید سلیقم رو بفهمم؟؟؟

---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------

من تصمیم گرفتم سری ex500 سونی رو بگیرم ولی بین سایز 40 و46 موندم کیفیت تصویر 40ex500 رو دیدم وخوشم اومده ولی میترسم او تصویری که تو سایز 40 دیدم تو سایز46 نداشته باشم به علت مشخصات یکسان پنل ولی 6 اینچ سایز بزرگتر.از دوستان عزیز بخصوص t_tanhayam لطف کنن نظر بدن این 6اینچ سایز بزرگتر چقدر روی کیفیت تصویر تاثیر میزازه بخصوص توی کانالهای ماهواره که اکثرا سورسشون sd هست؟
    46 که بهتره.
    فوقش یه خرده دورتر میشینی.

10. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

به نظر من دوستانی که میخوان 3 میلیون تومان برای خرید تلویزیون خیلی خوب هزینه کنن , تقریبا یه یک ماهی صبر کنن تا مدل های 2011 یا همون سری D7000 و D8000 سامسونگ وارد بازار ایران بشن.

چون از طراحی فوق العاده اش که بگذریم , در اکثر ریویو هایی که خوندم گفته شده بود بهترین کیفیت تصویری هست که تابحال سامسونگ تولید کرده و حتی یکی از بهترین کیفیت ها در بین تمام برند ها هست(اگر نگیم بهترین) چه در رزولوشن SD و چه HD . از لحاظ کیفیت تصاویر 3 بعدی هم پیشرفت کرده.

در مجموع واقعا ارزش یک ماه صبر کردن رو به شدت داره !

12. این کاربر از keyvan360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

به نظر من دوستانی که میخوان 3 میلیون تومان برای خرید تلویزیون خیلی خوب هزینه کنن , تقریبا یه یک ماهی صبر کنن تا مدل های 2011 یا همون سری D7000 و D8000 سامسونگ وارد بازار ایران بشن.

چون از طراحی فوق العاده اش که بگذریم , در اکثر ریویو هایی که خوندم گفته شده بود بهترین کیفیت تصویری هست که تابحال سامسونگ تولید کرده و حتی یکی از بهترین کیفیت ها در بین تمام برند ها هست(اگر نگیم بهترین) چه در رزولوشن SD و چه HD . از لحاظ کیفیت تصاویر 3 بعدی هم پیشرفت کرده.

در مجموع واقعا ارزش یک ماه صبر کردن رو به شدت داره !
    واقعا که گل گفتی بخصوص اونهایی که خیلی حساس به کیفیت تصویر ومسایل فنی هستند بهتره این کار رو انجام بدن

تو مدلهای 2011 واقعا کار بیشتر و بهتری شده. البته این رو سایتهای ریویو میگن امیدواریم که از نزدیک هم همینطور باشه.اما بهر حال ارزش صبر کردن رو داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام

امروز تونستم توی یه فروش گاه یه 40 ex500 گیر بیارم قیمت میگه 1270

اگه سینما هم براش بخرم میشه 1700

حالا فکر می کنید کار عاقلانه ای هست این مدل رو با این قیمت بخرم

از طرفی مدل های جدید هم توی راهه با امکانات بیشتر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •