- مورد upscaling توضيح بدم چيز خاصي نيست قبلا هم اقا مهدي و دوستان ديگه صحبت كردند
تلویزیونهای Full HD در حدود 2 میلیون پیکسل دارن وقتی شما فیلمی با رزولوشن 720x480 روی اونها اجرا میکنی در واقع دارین از 355 هزار تا از پیکسلهای اونها استفاده میکنید که میشه کمتر از یک پنجم رزولوشن پنل بنابر این اگر تلویزیون Upscale انجام نده شما باید تصویر رو فقط تو یک پنجم پنل نگاه کنی و بقیه پنل خارج از تصویر میمونه حالا HDTV ها برای از بین بردن این مشکل میان از الگوریتمهای مختلف استفاده میکنن که بهش به صورت کلی میگن Upscale یا بزرگنمایی یعنی میان هر پیکسل رو به عنوان مثال با چهار پیکسل هم رنگ اون بزرگ میکنن یا بین بعضی از پیکسلها پیکسل خاموش میزارن و ... که بسته به رزولوشنهای مختلف سعی میکنن بهترین سناریو رو تعریف کنن.
-در مورد بحث پيش امده هم من بارها خدمت دوستان عرض كردم و بازهم ميگم اصلا اينطور نيست از نظر شاخص ها ومعيارهاي كيفيت تصوير پلاسماها برتر هستند علت ها هم كاملا توضيح داده شده و هيچ بحثي نيست
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-شايد علت رقبت بيشتر يوزرها به ال اي دي و ال سي دي ها گزينه اي تحت عنوان pop يا wow factor هست كه بيننده با ديدن تصاوير در فروشگاهها جذب رنگ ها يا برايتنس پنل ميشه كه اغلب در پلاسماها و در محيط هاي فروشگاهي كمتر ديده ميشه (حالا يا بدلايلي مثل فعال كردن THX مود و غيره ...)
-دوستان زيادي اينجا V20 تهيه كردن خيلي ها راضي وعده اي هم ناراضي بودند حالا به هر دليلي ..
توصيه من اين هست كه سليقه خودتون رو در نظر بگيرين
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
اساتید گرامی سلام.
من چند روزه میخام یه hdtv خوب بخرم، واسه همین کل این سایتو شخم زدم...
توی چند ساعت اول تصمیم گرفتم یه پلاسمای پانا بگیرم اما هر چه بیشتر گشتم گیج تر شدم...
واسم اصلا فرقی نداره lcd,led,plasma,3d فقط میخام یه tv عالی باشه که از خریدنش پشیمون نشم.
ممنون میشم اگه راهنمائیم کنید. 50 اینچ به بالا تا 3.500.000
-با توجه به هزينه و امكانات و اندازه و قابليت هاي مورد نظر شما بخصوص در زمينه سه بعدي PANASONIC vt20 ميتونه بهترين گزينه ممكن باشه