راستش نمیدونم .
خب ایشون همون کسیه که کیت سرورها رو میسازه دیگه . معمولا پاتوقشم فروم evo - web هستش .
راستش نمیدونم .
خب ایشون همون کسیه که کیت سرورها رو میسازه دیگه . معمولا پاتوقشم فروم evo - web هستش .
ایشون خارجیه؟ حسین جان شما نگفتی چی خوندی آخه انگلیسیت خیلی خوبه؟![]()
اگه از تیم اوساسونا هم عکس پیدا کردید ، بزارید تا ببینیم این نکونام و شجاعی ما هم فیسشون درست شده یا نه؟ واقعا کونامی شاهکار کرده مخصوصا تو بخش CL که واقعا حس CL کاملا منتقل می کنه. همچنین یادتون نره:
![]()
ممنون دوست عزیز منو از نگرانی نجات دادی
دوستان انگار بازی اولین امتیازشو گرفته
این بازی که روز 23 اکتبر عرضه خواهد شد اولین امتیازش را گرفت. مجله PSM3 Magazine به بازی امتیاز 89 از 100 داده است.
توضیحات بیشتر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره خارچیه اما دقیقا نمیدونم اهل کدوم کشوره . من بازرگانی خوندم شاید یکی از علتهای اینکه زبانم یک کم از بقیه بچه ها بهتره این باشه که من حداقل 5-6 سال از اکثر بچه های این تاپیک سنم بیشتره خوب شمام اگه از الان به مدت 5-6 سال توی فرومای خارجیا وول بخوری مسلما زبانت خیلی قوی میشه و من پیشنهاد میکنم اینکار رو شما و تمام دوستان خوبم توی تاپیک بکنن اصلا نترسین از جملات کوچیک شروع کنین اما پیشرفت میکنین یک دفه به خودتون میاین میبینین صدها پست توی فرومهای مختلف ارسال کردین .
من زبانم خوبه ولی یخورده بعضی جاها لغت کم میارم.راستی از ایشون بپرس ببین پچ ساکر 10 رو چموقع شروع به ساختش میکنه؟
که امیدوارم تکراری نباشن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تقریبا 7-8 ماهی میشه که من دیگه ندیدمش شایدم بیشتر خیلی بندرت پیش میاد که بیاد توی فروم . فردا یک پرس و جویی میکنم .
من خیلی وقت بود به تاپیک سر نزدم. الان میبینم بعضی بچه ها میگن دمو رو دارن با یک درجه سخت تر از Top Player بازی میکنن.
میشه یک توضیحی بدید یا لینک دانلود پچ رو بزارید.
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)