این فایلو از حالت فشرده خارج کن بریز محل نصب بازی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این فایلو از حالت فشرده خارج کن بریز محل نصب بازی
من هم همین مشکل رو دارم ، چه با بالاترین گرافیک ، چه با کمترین
دوستان صد و بیست دفعهمن هم همین مشکل رو دارم ، چه با بالاترین گرافیک ، چه با کمترینواسه من تو 7 روان اجرا میشه ولی هر چند ثانیه یکبار یک گیر کوچکی میده مشکلش چیه؟
پچ 7 رو نصب کنید حل میشه
خیلی چیزا حل میشه
از هردوی لینک ها میتونید استفاده کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپسوردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
underground.mn
مرسی دوست عزیز . بعد از نصب این پچ کرکش مشکل پیدا نمیکنه؟
اما من یه راه حل دیگه هم پیدا کردم که البته در مقابل این پچ راه خیلی مزخرفیه چون ممکنه اینترنت رو دچار مشکل کمه ، اما محض اینکه بدونین یه توضیجی میدم:
اگه دقت کنین این لگ فقط وقتی پیش میاد که یکی از دکمه های کیبورد رو فشار بدین !!!! برای رفعش میتونین برین به run ، تایپ کنین msconfig و توی قسمت سرویس ، Windows event log رو غیر فعال و ویندوز رو ریستارت کنین . البته ممکنه برای وصل شدن به اینترنت دچار مشکل بشین مگر اینکه با وایرلس به نت وصل بشین مثه لپتاپ!
با سلام من پچ شماره 7 رو نصب کردم ولی بازی از اول میاد و هر چی سیو کرده بودم پرید
در ضمن اموزش نصب اون ترینر 60 کاره که تو چند صفحه قبل هست رو بگذارید.
راستی با کارت4670 یک گیگ با چه تنظیماتی در ویندوز 7 بازی کنم رم:2
من بازی رو نصب کردم الان می تونم بازی کنم ولی سرعتش پایینه...رم : 3 گیگ-گرافیک : 1 گیگ-سی پی یو : 3 هسته-ویندوز:سون
باید چکار کنم به حالت اول برگرده رزلوژن رو آوردم پایین فرقی نکرد.و راستی حجم بازی پس از نصب 15 گیگ هست ! کم نیست
Last edited by popowoody; 28-07-2010 at 11:09.
با سلام خدمت دوستان عزیز.شرمنده که پست تکراری میدم آخه چاره ای نداشتم.امیدوارم کمکم کنید.بعد از خدا امیدم به شماست.
پست اول رو دیدم.ولی متاسفانه لینکهاش کار نمی کرد.واقعا کامل بود.ولی هر جا میرم عکس ها کامل لود نمیشن.از وقتی هم که سایت هیتلر شده دیگه واویلا.
شاید بگید حالا چرا پست میدی این بازی که خیلی وقته اومده:
وقتی بازی اومد سیستم درستی نداشتم و وقتی سیستمم درست شد کنکوری شدم.خودتون که حال و روز کنکوری ها رو میدونید.
من هر چی لازم بوده رو دانلود کردم و فقط می خوام طریقه اجرا رو بدونم.
اینا رو دانلود کردم :
TOOLS:
net framework 2---net framework 3.5---Microsoft Visual C++ 2005---adobe flash player 10---xlive---xfire
PATCHES:
patch 1.1(32 mgb)---patch1.3(54 mgb)---patch 1.5(98 mgb)---patch 1.7(103 mgb)---Razor crack(4.5 mgb)
اینم منبع پچ هایی که گرفتم:
چند تا سوال:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1-یک بار بازی رو نصب کردم کرک رو هم ریختم اجرا شد ولی تیک میزنه.چه گرافیک رو بالا بزاری چه پایین تیک میزنه.چرا؟با عوض کردن ویندوز درست میشه؟
2-ویندوز ویستا سنگین تره یا 7؟چون قبلا روی ویستا نصب کردم همه گرافیک رو تا ته بردم بدون مشکل اجرا شد.
3-چه جوری درایور گرافیک رو آپدیت کنم؟چه جوری ورژن قبلی رو پاک کنم؟
4-آیا پچ ها هم کرک دارند؟
5-رم پایین نیست؟
6-نحوه پاک کردن سیو های قبلی رو هم بگید.
7-وقتی میخواد زمان رو چک کنه بزارم چک کنه یا نه؟
8-چند تا بنچ مارک گذاشتم ببینید.یکیش گرافیک بالا.یکی پایین.
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHzکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم مشخصات سیستم:
Microsoft Windows 7 Ultimate 32 bit
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9600 GT
Video Driver version: 8.15.11.8593
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz
RAM : 2 Gig Geil pc8500 1066
شرمنده بازم ببخشید.شرمنده.
sorry.
سلام
دوستان به يه مشكل مسخره برخوردم
ديروز ويندوزم قاطي كرد و محبور شدم ويندوز عوض كنم
امروز كه همه مسائل مربوط به اجراي بازي از جمله ويندوز لايو و دايركت اكس و ... رو انجام دادم مثل قبلنا كه ويندوز عوض ميكردم و اين كارا رو انجام ميدادم و ميرفتم تو بازي اما...
ايندفه تا اون صفحه كه R زرد مياد بعدش R آبي مياد ميره بعد ميپره بيرون از بازي!!!!!!
مشكل از كجاست ؟ چجوري ميتونم حلش كنم...
ممنون
با نصب یه پچ مثل 6 یا 7 مشکلت حل میشه-یک بار بازی رو نصب کردم کرک رو هم ریختم اجرا شد ولی تیک میزنه.چه گرافیک رو بالا بزاری چه پایین تیک میزنه.چرا؟با عوض کردن ویندوز درست میشه؟
واسه خود من تو ویندوز سون بهتر اورد-ویندوز ویستا سنگین تره یا 7؟چون قبلا روی ویستا نصب کردم همه گرافیک رو تا ته بردم بدون مشکل اجرا شد.
ولی sp3 xp هم خیلی عالی بود با نصب پچ 4 عالی و روون تر از 7ی که الان دارم بازی میکردم...
با دانلود 257.21_desktop_win7_winvista_32bit_english_whql و نصبش درایو قبلیه خودش پاک میشه و این جایگزین-چه جوری درایور گرافیک رو آپدیت کنم؟چه جوری ورژن قبلی رو پاک کنم؟
من خودم امکان دانلود واسم وجود نداره (دیال آپی هستم) ولی تو دیسک آخر بازی شاهزاده ی ایرانی گیرش اوردم........
بله .شما باید کرک مخصوص به پچ رو بریزی4-آیا پچ ها هم کرک دارند؟
ولی خودم که پچ 6 رو دارم با کرک رازور 4 بازی میکنم........
نه مشکلی نداره.........5-رم پایین نیست؟
تو ویندوز سون میاد اینجا6-نحوه پاک کردن سیو های قبلی رو هم بگید.
C:\Users\?????\Documents\Rockstar Games\GTA IV
تو xp هم میره تو My Documents
پوشه ی savegames رو پاک کن
متوجه نشدم دوست عزیز7-وقتی میخواد زمان رو چک کنه بزارم چک کنه یا نه؟
شما درایور کارت گرافیک هیچی نصب نکردی نوشته 0.008-چند تا بنچ مارک گذاشتم ببینید.یکیش گرافیک بالا.یکی پایین.
بعد اگه یه پچی نصب کنی چند تا گزینه گرافیکی هم اضافه میشه.........
اون برنامه های بالا رو هم همرو نصب کن
یکی به من کمک کنه....من بازی رو نصب کردم الان می تونم بازی کنم ولی سرعتش پایینه...رم : 3 گیگ-گرافیک : 1 گیگ-سی پی یو : 3 هسته-ویندوز:سون
باید چکار کنم به حالت اول برگرده رزلوژن رو آوردم پایین فرقی نکرد.و راستی حجم بازی پس از نصب 15 گیگ هست ! کم نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)