رو دسکتاپ راست کلیک کنید...بعد switvhable graphics رو بزنید...حالا هر برنامه ای رو که میخواین با گرافیک AMD کار کنه رو اتتخاب کنید و روی high performance بگذاریدش و ok کنید..
همین![]()
رو دسکتاپ راست کلیک کنید...بعد switvhable graphics رو بزنید...حالا هر برنامه ای رو که میخواین با گرافیک AMD کار کنه رو اتتخاب کنید و روی high performance بگذاریدش و ok کنید..
همین![]()
سلام
رم مک بوک DDR3 باس 1066 رو میشه رو لپ تاپ HP 6177 گذاشت؟
اول از همه سال نو رو به همه تبریک میگم و آرزوی بهترین ها رو دارم
این پست رو تو تاپیک خودم زدم اما گفتم اینجا هم بزارم که یه اطلاع رسانی کلی بشه
تازه گیا یه درایور جدید واسه واسه فعال کردن دکمه فیزیکی وای فای در ویندوز 8 اومده که واسه اون سری از لب تابهای hp که دکمه f12 مخصوص فعال سازی وای فای که بعد از نصب ویندوز 8 از کار می افته و فقط از طریق منوی خود ویندوز 8 میتونید فعالش کنید رو دوباره فعال می کنه توجه کنید که این درایور رو تو لیست درایورهای لب تابتون ممکنه نداشته باشید و باید از جستجوی درایور گیرش بیارید اسم برنامه هم اینه HP wireless button که اسم فایل setup هم sp59199 هستش . ایتم از عیدی من به مناسبت سال نو
سلام
میخوام رو لپ تاپم ویندوز 8 بریزم.(قبلی رو هم پاک کنم)
3 تا پارتیشن دارم:
یکی که تو ویندوزه که باید کلا پاک شه.
یکی هم ریکاوری.باید چیکارش کنم؟پاک کنم مشکل نداره؟
یکی هم HP_TOOLS . اینو چیکارش کنم؟پاک کنم مشکل داره؟
مرسی
سلام
فقط درایو c یا همون ویندوزت فرمت کن ویندوز نصب کن کاری به دو پارتیشن دیگه نداشته باش
میخواستم ببینم اگه مشکل نداشته باشه حداقل یکی از اون 2 تا رو واسه خودم بردارم تا فایلایی که تو درایو C دارم بریزم توش تا پاک نشن.خیلی مرسی
یه سر به این فروم بزن تو پیج چهارمش کامل توضیح دادم وچون اونجا کامل گفتم اینجا دیگه ذکر نمی کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درایو ریکاوری رو پاک کنی دیگه نمی تونی ریکاوری کنی.البته اگه 4 تا dvd بک آپ گرفتی موقعی که لپتاپ رو خریدی.من که خودم چند وقت پیش این درایو رو فرمت کردم.چون فکر نمی کنم هیچ وقت به ریستور کردن ریکاوریم نیازی داشته باشم.چون مسکلی هم پیش بیاد در هر صورت موقع ریستور کردن کل اطلاعات هارد می پره و مثل روز اول می شه!
خیلی مرسی.
اتفاقا خودم دی وی دی های ریکاوری رو رایت زدم با برنامش.
سلام
چند روزیه وقتی لپ تاپو روشن میکنم بعد از 5 دقیقه فن داخلی لپ تاپ شروع میکنه کار
قبلا وقتی بازی میکردم اینجوری میشد
اما الان وقتی هیچ کاری هم باهاش نمیکنم بازم یک فن داخل کار میکنه البته نه با شدتی که موقع بازی کار میکنه اما وقتی دست روی بدنه لپ تاپ میزاری مشخصه و گوشتم که میزاری صداشو میشنوی
شنیدم Hp قسمتی داره که میشه سرعت فن رو کنترل کرد ! کجاس ؟
دمای سی پی یو در حالت عادی و نرمال چقدر بابد باشه ؟
چجوری میشه دما رو چک کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)