ناراحت نشی ولی مدیر دستت انداخته اساسی:
اگر اینو تو تاپیک مقالات می خوندی می فهمیدی باید چی کار کنی و لازم نبود دوباره خط بگیری ( که به احتمال زیاد هم پی سی ام می شه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناراحت نشی ولی مدیر دستت انداخته اساسی:
اگر اینو تو تاپیک مقالات می خوندی می فهمیدی باید چی کار کنی و لازم نبود دوباره خط بگیری ( که به احتمال زیاد هم پی سی ام می شه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
می شه بگی این از چه شرکتی هست و هزینه یک سالش چقدر شده؟؟؟
کسی سوال ما رو نمیجوابه؟
سپنتا - من اگر پول داشتم و کنکور نداشتم سپنتا می گرفتم .
سه ماهه بدون هزینه راه اندازی 70 تومن .
كدوم سرويس دهندهها تو منطقتون پورت خالی دارن؟
الان قيمت يك ماهه نامحدود اكثرا حول و حوش 30 تومن هستش.
Last edited by alireza20202003; 11-08-2009 at 21:47.
فکر کنم شاتل 64 نامحدود داره وگرنه میگفتم شاتل بگیر البته اگه ترافیک مصرفیت زیاده میتونی سرویس آرت شون رو بگیری هم کیفیتش عالیه هم حجمش زیاده....
صبانت 1Mbps با 120GB حجم 493920 تومن در سال:
منم الان صبانت 1Mbps با 6GB حجم دارم 54320 تومن سه ماهه که الان نصف ماه گذشته یک سومش رفته و سری بعدی 15 گیگ سه ماهه 84525 تومن شارژ خواهم کرد... 6 گیگ کمه... خیلی کم... حالا این شاتلی های عزیز میرن 512 سه ماهه با 5 گیگ حجم میگیرن و توی تاپیکشون از خوشحالی در پوست خودشون نمیگنجن............!!!!!!!!!!
![]()
Last edited by Cleeev; 11-08-2009 at 23:36.
54 هزار تومن سه ماهه 1 مگ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
سرعت ثابت دانلود و آپلودتون چقدره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قطعي داريد ؟؟؟؟؟؟ نوسان سرعتت زياده ؟؟؟؟؟
واقعا عجیبه که صبانت رو نمیشناسید...!
سرعت دانلود به صورت ثابت 120KBps یعنی همون 1024 و سرعت آپلودم حدود 50-60 کیلوبایت بر ثانیه یعنی 512...
البته این در ساعات روزانه س و متأسفانه در ساعات رایگان شبانه (3:00 تا 7:00) به دلیل بار بسیار زیاد شبکه، پینگ میره بالاتر از 2000ms که با اینکه سرعت دانلود حدود 512 هه ولی سرعت باز شدن سایتا کم میشه...
ولی در کل سرعتش عالیه و اگه اینطور که میگن مشکل کمبود پهنای باند شبکه در ساعات شبانه هم برطرف بشه عالی تر میشه...
البته به نظر من هیچ کسی یه مگ 6 گیگ سه ماهه نخره چون وقتی 15 گیگش فقط 30 هزار تومن تفاوت داره (سه ماهه) واقعا حیفه که آدم 6 گیگ بگیره که سریعم تموم بشه (حداکقر ظرف یه ماه تمومه)...! حداقل وقتی 15 گیگ بگیری مطمئنی که حداقل همون سه ماه رو اینترنتت دووم میاره و مجبور نیستی دوباره شارژ کنی و هی تو فکر و عذاب و ترس حجمت نیستی (البته دانلود واسه ساعات رایگان شبانه س ولی بازم کم میاد... همین وبگردی معمولی روزی حداقل 50-100 مگ نفله میکنه)...
کافیه که نام مبارک Cleeev رو توی این تاپیک سرچ کنی تا همه چیز رو درباره صبانت بفهمی...!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by Cleeev; 12-08-2009 at 06:44.
والا ما اونجا داد و بداد راه انداختيم بعد پسرخاله ام مامور آگاهي هست اونجا بود يارو فكر نميكنم جرات دست انداختن داشته باه چون پسرخاله ام گفت من پيگيري ميكنم. خيلي هم مودب جواب داد و توضيح داد گفت من اين اطلاعات رو نبايد به شما بگم. در كل منتظر هستم ببينم چي ميشه. منزل ما مجتمع هستش خط فعلي pcm نيستش. كابل هر واحد 2 زوج هستش براي 2 خط تلفن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)