سلام
چراغ act مودم که AM602 هست بدون داشتن هیچ گونه فعالیتی مدام چشمک میزنه حتی وقتی دیسکانکت هستم!که قبلا اینجوری نبود نمیدونم چش شده راهنمایی کنید لطفا
سلام
چراغ act مودم که AM602 هست بدون داشتن هیچ گونه فعالیتی مدام چشمک میزنه حتی وقتی دیسکانکت هستم!که قبلا اینجوری نبود نمیدونم چش شده راهنمایی کنید لطفا
شاید داشته باشن اما اگه اینجوریه که شما میگید پس لابد دیگه ویندوز سرور به درد نمیخوره و استفاده کردن از برنامه هایی مثل cafe pro و امثالهم بی معنیه به نظرم اگه هم داشته باشه به قدرت ویندوز سرور و دیگر نرم افزار ها نیست![]()
بله حق با شماست منتها میتونی کانکشن رو شر کنی وقتی هم اینکار رو انجام دادی حالا چه 2 تا چه 100 تا همه کانکت میشن![]()
من 2 تا از این مودم خریدم با فاصله 20 روز از هم که یکی الان 3.06 هست و یکی دیگه الان 3.02
up کردنش هم که کار سختی نیست از طریق update software تو قسمت تنظیمات مودم 192.168.1.1 وجود داره
دوستمون تو این تاپیک هم کامل توضیح دادن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما کانکشن نساختی که بخوای disconnect کنی! یه ارتباط شبکه داری که با قطع کابل یا خاموش کردن مودم بطور فیزیکی disconnect می شه و با اون گزینه بطور نرم افزاری disable می شه. شما هم همون نرم افزاری را می خواستی که همین disable هست.
خوب شما خودت آپدیت کردی؟ با کدوم فایل؟ تغییری کرد؟
Last edited by ChaoticHead; 22-10-2009 at 22:44.
اینترنت من امروز وصل شده اما وقتی دانلود می کنم اول سرعت روی 160 هست ولی بعد از چند ثانیه میاد بین 15-30
خطم رو از نداگستر 128 گرفتم که گفت به اندازه 512 گاهی بیشتر از اون کار می ده
حالا مشکل از خطه یا کامپیوتر من مشکل داره؟؟؟
نه دیگه
اومدم بپرسم از بقیه دوستان ببینم پیشنهاد میشه این کار یا نه
و این که اون Firmware قبلیشون همینی بوده که من الان دارم یا نه
فکر نمی کنم مشکل از جایی باشه.
دانلود 128 بین 15 تا 20 که واسه شما تا 30 هم میرسه.
شاید شبا سرعتت بره بالا![]()
شما 128 گرفتی
الان من هم با 50 میگیرم
نباید انتظار داشته باشیم همیشه اینطوری باشه
کسی این مشکل براش پیش نیومده؟؟؟
یکی اینکه خوش شانسی که بقیه کسایی که روی خطت هستن کم مصرفن! دوم اینکه اگه خطت محدودیت حجمی داره، شرکتها معمولا روی خطهای حجمی سرعتو با دست و دلبازی می دن چون براشون فرقی نداره، هزینه اصلی مال حجمیه که شما می گیری حالا هر چی سرعتت بالاتر باشه حجمت زودتر تموم می شه..
اون نسخه ای که توی تاپیک شاتله طبق گفته یکی از بچه ها ورژن هک شده tp link 8811 برای ایسوس 602 هست که چیپشون یکیه برای ما هم درست کار می کنه. یک نفر دیگه اینجا با همونی که روی سایت ایسوس هست آپدیت کرده و اونهم درست کار کرده. ظاهرا این دو تا هیچ کدوم دقیقا مال دستگاه ما نیست ولی هر دو شون کار می کنه!!
این یکیی هم آخرین بتای رسمی از خود شرکت ایسوس مخصوص AM602 . این رو هم بعضی از دوستان ریختن و درست کار می کنه.
BETA VERSION): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ChaoticHead; 23-10-2009 at 09:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)