این سورس مشکل داره از سورس repo.insanelyi.com بگیرید
پ.ن: دوستانی که در جیلبریک با رد انو مشکل دارن روی رد اسنو راست کلیک کنید و service pack 3 رو فعال کنید من الان تست کردم شد....
این سورس مشکل داره از سورس repo.insanelyi.com بگیرید
پ.ن: دوستانی که در جیلبریک با رد انو مشکل دارن روی رد اسنو راست کلیک کنید و service pack 3 رو فعال کنید من الان تست کردم شد....
Last edited by roteal2007; 07-04-2011 at 16:02.
دم همگی گرم
خیلی باحالید عالی بود
اتفاقا من اول از سورس هایی که داشتم + این سورس که شما دادین دان کردم... شاید 4 بار دان کردم... هیچ کدومو نتونستم راش بندازم چون اصلا پیغام اینکه سلست فعال نیست رو نمیداد... آخرش از این سینفول اپ دان کردم شد![]()
سلام وقتی که پیغام داد اکتیو نشده نرم افزار آیپاد هنگ کرد یه چند باری ریستارت شد تا وقتی که خودم پاور و هوم رو نگه داشتم.بعدش بدون دخالت من رفت توی recovery mode الان هم در نمیاد از ریکاوری مود .چی کار کنم؟روشنم نمیشه میگه وصل کن به itunes و آپدیت کن.که منم فرمویر 4.3.1 رو ندارم.چطوری از recovery mode درش بیارم؟کمک کنید.
فقط تنها مشکل من الان با کیفیت عکس برداری هست
تیمی آمبرلا رو دانلود کم و exit recovery بزن
اونو امتحان کردم نشد.یعنی کلا میگه هیچی وصل نیست به لپ تاپ.
روش دیگه ای نداره؟
Last edited by hosein ati; 07-04-2011 at 17:45.
والا خودمم از این celeste ضربه خوردم...الان سورسشو چک کردم نمیتونست دانلود کنه !!!
منم بیخیالش شدم....شما بزن ریستور کن....
اخه فریمور 4.3.1 رو ندارم.adsl هم شارژ نداره تا دانلود کنم.باید شبا دانلود کنم که اونم حدودا 3 شب طول میکشه.تا یه چند وقت دیگه آیپاد ندارم.
اگه هر کی راه دیگه ای بلده تو رو خدا بیاد بگه.
اوه 3 شب!!!؟؟؟ یه راحی هست شما ببین وقتی وصل میکنی ifun box میشناستش ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)