شما به رجیستری ویندوز برین به این آدرس:
hkey_current_user > software > yahoo > profiles
پوشه آیدی مشکل دار رو حذف کنید چک کنید ببینید درست میشه یا نه.
شما به رجیستری ویندوز برین به این آدرس:
hkey_current_user > software > yahoo > profiles
پوشه آیدی مشکل دار رو حذف کنید چک کنید ببینید درست میشه یا نه.
سلام
روشی هست که بشه تمام تبلیغات یاهو مسنجر رو پاک کرد؟
این تبلیغات فقط باعث کند شدن یاهعو مسنجر و سیستم میشن و همچنین باعث مصرف بی خود پهنای باند ضمن این که الکی باعث شلوغ شدن یاهو مسنجر هم میشن و هیچ سودی هم ندارن
یه نرم افزاری هست به اسم AdBanner Remover Plus که تمام ایت تبلیغات رو حذف میکنه
اما مشکل این نرم افزار این هست که دیگه آخرین نسخه یاهو مسنجر یعنی 11.5.0.0228 رو ساپورت نمیکنه
و فقط تا نسخه 11.0.0.2014 رو ساپورت میکنه!!
حالا آیا نرم افزار یا روش دیگه ای هست که بشه از شر این تبلیغات راحت بشیم (البته منظور از روش اون روش قدیمی برای یاهو 10 نیست)
ممنون میشم بنده رو راهنمای کنید![]()
ممنون
دیشب دیدم تاریخ ویندوز بهم ریخته موقعی که تصحیحش کردم همه چیز درست شد![]()
معمولا اگه آی پی ایران داشته باشین این مشکل رو به کل ندارین![]()
این نرم افزار رو نمی شناسم اما مطمئن باشید نرم افزارهای وابسته مثل این با آپدیت شدن نرم افزار اصلی آپدیت میشن. منتظر بمونید تا ورژن جدید بیاد
با سلام
من بعد مدت ها یاهو مسنجر آخرین نسخه رو نصبیدم دفعه اول که واردش شدم خواستم برم روم یه گزینه داشت به نام کرت رووم یا همون ساخت روم !!!بعد خواستم دوباره برم دیگه
گذینش نبود یعنی میشه تو یاهو هم روم به نام مثلا شهر خدمون ساخت ؟
من برنامه malware bytes نصب کردم ، رجیستر کردم ، آپدیت کردم ، کوئیک اسکن هم کردم ، ریستارت هم کردم ، امّا بازهم صفحه ی مسنجر من سفیده ، حالا چیکار کنم؟! .
مرجوعی به لینک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mr.worldwide; 14-07-2012 at 16:24.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من این برنامه را نصب ، رجیستر و آپدیت کردم سپس کوئیک اسکن زدم و پس از تمام شدن اسکن خودش گفت باید ریستارت کنم ویندوزو اما بعد از ریستارت شدم بازهم مسنجر صفحش سفیده،حالا چیکار کنم؟!!
هنو تو کفم که کی از یاهو مسنجر تو این دوره استفاده میکنند، برام سواله، بچه های ۱۵ ساله؟
شما برنامه رو حذف کنید. سیستم رو ریست کنید. دوباره نصب کنید.
میشه بفرمایید بزرگترا الان از چی استفاده می کنن ؟
سلام
من یه ID دارم مال چند وقت پیشه.تازگیا باهاش On شدم که این پیغام رو داد و نتونستم Inbox و چک کنم.میشه راهنمایم کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)