شما کدوم مرکزی؟
با پشتیبانی صحبت کردید چی گفت؟ سرویس کلاسیک رو دارید؟
سیستم کامیپتر رو عوض کردیدمنظورتون ویندوزه؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شما کدوم مرکزی؟
با پشتیبانی صحبت کردید چی گفت؟ سرویس کلاسیک رو دارید؟
سیستم کامیپتر رو عوض کردیدمنظورتون ویندوزه؟
فکر کنم مشکل از مخابرات باشه . آیا بقیه ی همارایی ها هم اینجورن .
مال من رو ببینین . تو رو خدا پینگ رو یه نگاهی کنین :
این تاپیک مال تبریزه . بهتر بگم isp های تبریز . چون isp های تبریز به شهرستان ها هم ربط پیدا می کنه حالا من شهراستانی آذربایجان شرقی هم میام . خواهش می کنم به غیر افراد ساکن آذربایجان شرقی کسی به این تاپیک نیاد .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم سرويس توربو دارم (وليعصر) و بالاي 2 گيگ دانلود داشتم (روزي روزگاري)اما خيلي وقته كه بالاي 1.5 نميره گهگداري هم مثل مال شما 500 يا 600 ميشه البته نه هميشه
دیشب من فکر کنم به 400 هم نرسیدم
البته مدتیه که وضعیت قارئشمئش بید
یه هفتس که دانلود شبانم . . . . . . . . . . . . ..
البته ایشون باید نویز خطش رو هم چک بکنه اینطور که میگه وضعش خرابه. ولی بگم تو مرکز ولیعصر با پیش شماره 329 و سرویس کلاسیک تقریبا شبی 1 تا 1.2 گیگ دانلود میکنه که جمعه ها بیشتره یکخورده اگر شما میبینی داری پول اضافی میدی کلاسیک بگیر خوب. اگر هم نه برو مکس نت بگیر ولی Ip اینولده الان AB به مشکل خورده.
این ترافیک مصرفی دو شب پیشه منتها فایل زیاد نبود آخرشهاش بود از ساعت 7 تا 8 دیگه کامل دانلود نشده می بینید که سرعت پایینه چون اون سرعت میانگین تو یک ساعته:
این هم تست الانه فکر کنم سرعت اومده باشه پایین چون قبلا 850 به بالا بود. منتها نمی دونم چیکار کردن رو خط سرعت آپلود تو مودم اومده پایین قبلا 1024 بود الان رو 400 و خورده ای شده.
شبانه خیلی شرکتها تو ایران ریخته به هم بهونشون هم ماه رمضانه
چه ربطی داره؟؟؟!!!مگه کابل ها و اتصالات هم روزه میگیرن؟!!!![]()
سرویس شما در چه وضعیه .
خیر ولی استدلالی که واسه ما کردن اینه که تا صبح بیدار می مونند و به وبگردی و دانلود مشغول میشند تا سر سحر بعد هم نماز و ....
الان خود من هم که پارس آنلاین داشتم و همیشه تو شب بالای 100 دانلود میکردم سرعتم رسیده به 50 تا 60 .
همارا سیستم هم یک تورنت گذاشتم دانلود بشه فردا میگم چه خبر بوده فایل زیره.
Knight_and_Day_(2010)_TS_XVID_FLAWL3SS_[NO_RAR]_7716349.7808
متوسط سرعتش از همارا بیشتره ولی کیفیت در حد صفر.تورنت که درست نشد.نوسان سرعت هم کم شده ولی حل نشده.پینگ هم که در حد تیم ملی
![]()
الان پینگ همه در حد تیم ملی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)