تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 491 از 2550 اولاول ... 3914414814874884894904914924934944955015415919911491 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,901 به 4,910 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با سلام خدمت تمامی دوستان
    چند وقتی است من یک مشکل پیدا کردم که به هر دری زدم اما نتونستم علت و درمانش رو پیدا کنم
    من اینترنت 1024 دارم که از شرکت هماراسیستم در تبریز اشتراک گرفته ام
    قبلا با این سریس از طریق سرویس دانلود رایگان شبانه هر شب حجم 2.2GB با سرعت 110~120 دانلود می کردم اما اخیرا نزدیک به یک ماه میشه که یا سرعت به محدوده 20KB/S میرسه که در نتیجه صبح بجای 2.2 گیگ با حجم 500 مگا بایت دانلود شده مواجه میشم یا اینکه با سرعت خوب شروع به دانلود می کنه ولی چیزی نمی گذره که بکل سرعت صفر میشه.
    سرورهای دانلود من:
    -------------.com , -------------.com , rapidbaz.com , rapidshare (premium), download.com, ...
    نرم افزار مدیریت دانلود که از بین همه آنها فقط IDM نسبت به همه بهتر جواب داده. قبلا DAP استفاده میکردم که الان بکل از کار می افته!
    لازم به ذکره که من در این مدت ویندوز رو عوض کردم، با آنتی ویروس و بدون اون امتحان کردم، مودم و تشکیلاتش رو عوض کردم، حتی تا اینجا که سیستم کامپیوتر رو عوض کردم! شرکت هم که مشکل نداره چون از دوستان هستن که هر شب با سرعت خوب استفاده می کنن.
    اگه از دوستان کسی می تونه مشکل و ریشه یابی کنه خوشحال میشم کمکم کنه
    شما کدوم مرکزی؟
    با پشتیبانی صحبت کردید چی گفت؟ سرویس کلاسیک رو دارید؟
    سیستم کامیپتر رو عوض کردید منظورتون ویندوزه؟

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه وارد این جمع شده ام و مشکلی که برام پیش اومده باعث شد من بدنبال راه حل به اینجا کشیده بشم
    چند وقتی است من یک مشکل پیدا کردم که به هر دری زدم اما نتونستم علت و درمانش رو پیدا کنم
    قبلا با این سریس از طریق سرویس دانلود رایگان شبانه هر شب حجم 2.2GB با سرعت 110~120 دانلود می کردم اما اخیرا نزدیک به یک ماه میشه که یا سرعت به محدوده 20KB/S میرسه که در نتیجه صبح بجای 2.2 گیگ با حجم 400 مگا بایت دانلود شده مواجه میشم یا اینکه با سرعت خوب شروع به دانلود می کنه ولی چیزی نمی گذره که بکل سرعت صفر میشه.
    سرورهای دانلود من:
    -------------.com , -------------.com , rapidbaz.com , rapidshare (premium), download.com, ...
    نرم افزار مدیریت دانلود که از بین همه آنها فقط IDM نسبت به همه بهتر جواب داده. قبلا DAP استفاده میکردم که الان بکل از کار می افته!
    لازم به ذکره که من در این مدت ویندوز رو عوض کردم، با آنتی ویروس و بدون اون امتحان کردم، مودم و تشکیلاتش رو عوض کردم، حتی تا اینجا که سیستم کامپیوتر رو عوض کردم! شرکت هم که مشکل نداره چون از دوستان هستن که هر شب با سرعت خوب استفاده می کنن.
    فکر کنم مشکل از مخابرات باشه . آیا بقیه ی همارایی ها هم اینجورن .
    مال من رو ببینین . تو رو خدا پینگ رو یه نگاهی کنین :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این تاپیک مال تبریزه . بهتر بگم isp های تبریز . چون isp های تبریز به شهرستان ها هم ربط پیدا می کنه حالا من شهراستانی آذربایجان شرقی هم میام . خواهش می کنم به غیر افراد ساکن آذربایجان شرقی کسی به این تاپیک نیاد .

پروفشنال ashkan22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام خدمت تمامی دوستان
    قبلا با این سریس از طریق سرویس دانلود رایگان شبانه هر شب حجم 2.2GB با سرعت 110~120 دانلود می کردم اما اخیرا نزدیک به یک ماه میشه که یا سرعت به محدوده 20KB/S میرسه که در نتیجه صبح بجای 2.2 گیگ با حجم 500 مگا بایت دانلود شده مواجه میشم یا اینکه با سرعت خوب شروع به دانلود می کنه ولی چیزی نمی گذره که بکل سرعت صفر میشه.
    سرورهای دانلود من:
    منم سرويس توربو دارم (وليعصر) و بالاي 2 گيگ دانلود داشتم (روزي روزگاري) اما خيلي وقته كه بالاي 1.5 نميره گهگداري هم مثل مال شما 500 يا 600 ميشه البته نه هميشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه kral_pontiac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دیشب من فکر کنم به 400 هم نرسیدم

البته مدتیه که وضعیت قارئشمئش بید
    یه هفتس که دانلود شبانم . . . . . . . . . . . . ..

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

منم سرويس توربو دارم (وليعصر) و بالاي 2 گيگ دانلود داشتم (روزي روزگاري) اما خيلي وقته كه بالاي 1.5 نميره گهگداري هم مثل مال شما 500 يا 600 ميشه البته نه هميشه
    البته ایشون باید نویز خطش رو هم چک بکنه اینطور که میگه وضعش خرابه. ولی بگم تو مرکز ولیعصر با پیش شماره 329 و سرویس کلاسیک تقریبا شبی 1 تا 1.2 گیگ دانلود میکنه که جمعه ها بیشتره یکخورده اگر شما میبینی داری پول اضافی میدی کلاسیک بگیر خوب. اگر هم نه برو مکس نت بگیر ولی Ip اینولده الان AB به مشکل خورده.
    این ترافیک مصرفی دو شب پیشه منتها فایل زیاد نبود آخرشهاش بود از ساعت 7 تا 8 دیگه کامل دانلود نشده می بینید که سرعت پایینه چون اون سرعت میانگین تو یک ساعته:

این هم تست الانه فکر کنم سرعت اومده باشه پایین چون قبلا 850 به بالا بود. منتها نمی دونم چیکار کردن رو خط سرعت آپلود تو مودم اومده پایین قبلا 1024 بود الان رو 400 و خورده ای شده.

شبانه خیلی شرکتها تو ایران ریخته به هم بهونشون هم ماه رمضانه

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

چه ربطی داره؟؟؟!!!مگه کابل ها و اتصالات هم روزه میگیرن؟!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سرویس شما در چه وضعیه .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خیر ولی استدلالی که واسه ما کردن اینه که تا صبح بیدار می مونند و به وبگردی و دانلود مشغول میشند تا سر سحر بعد هم نماز و ....
    الان خود من هم که پارس آنلاین داشتم و همیشه تو شب بالای 100 دانلود میکردم سرعتم رسیده به 50 تا 60 .
    همارا سیستم هم یک تورنت گذاشتم دانلود بشه فردا میگم چه خبر بوده فایل زیره.

Knight_and_Day_(2010)_TS_XVID_FLAWL3SS_[NO_RAR]_7716349.7808

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

متوسط سرعتش از همارا بیشتره ولی کیفیت در حد صفر.تورنت که درست نشد.نوسان سرعت هم کم شده ولی حل نشده.پینگ هم که در حد تیم ملی

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

متوسط سرعتش از همارا بیشتره ولی کیفیت در حد صفر.تورنت که درست نشد.نوسان سرعت هم کم شده ولی حل نشده.پینگ هم که در حد تیم ملی

الان پینگ همه در حد تیم ملی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •