اقا با 800-900 تومن چی میشه برداشت
آقا یه عکس نمیزاری ازش.مشخصات بیشتر میخواستم
سلام vaio VGN-FW12G/B كجايي هست؟ نسبت به FW190 neh كدام بهتره؟
اگر 14 اینچ بخواهید از سری dv4 hp می توانید انتخاب کنبد .(مثلDV4-1050 2.26-3MB 3072 250 DVD RW 14.1 WXGA 1024 Geforce 13,600,000
Last edited by farredsky; 16-11-2008 at 11:24.
با سلام
دوستان بین 1135 و xps 1530 کدوم رو انتخاب میکنن؟
البته از نظر مشخصات میدونم 1530 بالاتره
از نظر کیفیت ساخت و کارایی برند میخواستم بدونم
سلام عزیزان ...
دوستم قراره یه لپ تاپ بخره ... به من گفت که مدلش رو براش پیدا کنم ...
بودجه هم 2 میلیون داره ...
حالا ممنون میشم یه لپ تاپ عالی بهم معرفی کنید !
راستی دوستم میخواد بره کانادا ... به نظر شما اونجا بگیره بهتره یا همین ایران ؟
میسی ... بابای !![]()
با سلام خدمت همه دوستان. برای کارهای مهندسی با بودجه حدود 1300000 به نظر می رسد بهترین های بازار با مانیتور 15 به بالا از سری Hp Dv5 و Sony Fw باشند. به نظر شما کدام یک کانفیگ بهتری دارند؟
Sony به نظر بهتر می رسد اما از چند نفر شنیده ام که هنگ می کند یا دیر بالا می آید. برای من فاکتور سرعت در اجرای نرم افزارها از همه چیز مهمتر است.
دوست عزیز
با این قیمت بهترین کانفیگی گه می تونی تهیه کنی hp dv5 1135 میباشد
cpu:2.26 GHz
RAM :3MB
HDD: 250 GB
VGA:GF 9600
LCD:15.4 inch
با سلامآقا من یک راهنمایی کامل میخوام.یکی کمکم کنه ممنونش میشم.من تصمیم خرید یک vostro 1310 با بالاترین کانفیگ داشتم.والا الان یه کم دو دل شدم.نو اون رنج قیمت حالا 100 بالا پایین hp چی داره؟ یک مقایسه ایی از همه لحاظ میخوام.بعدم اینکه چند نفر گفتن vosto خیلی خوب در نیومده.ترسیدم،گفتم اگه واقعا اینجوری باشه برم تو خط خرید xps یا یه سرچی روی hp بکنم.آخه از یک طرف میبینم کانفیگ vostro با یه حدود قیمت غیر از گرافیکش همش بالاتره.مثلا اون کش 6 داره، hp کش 3.خی این خیلی مهمه دیگه،نیست؟ بعد هم آیا قیمت بیشتر xps فقط به خاطر ظاهر و گرافبکشه؟یعنی از لحاظ دیگه مزیتی نداره؟تورو خدا یه کمکی بدین.من هفته دیگه رو فقط وقت دلرم که بگیرم.نگیرم میره برا یک ماه دیگه.تا اون موقع هم کلی بهش نیاز دارم.آخه دور از خونم.
سلام
واقعا انتخاب سختی هست چون هر 2 این لپ تاپ ها عالی هستن . هر 2 هم برای گیم خوب هستن و هم برای multi media .
از لحاظ کیفیت ساخت معمولا اچ پی کمی از برند دل بهتر هست اما از اونجایی که 1530 از بهترین های دل هست اونم کیفیت ساخت خیلی خوبی داره و از 1135 هیچی کم نداره .
ولی در کل به نظر من xps m 1530 اونم 9 سل , بهتره .
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)