سلام
چقدر تند تند صفحه به این تاپیک اضافه میشه
دوستان اون فیلمی که خواستم هنوز آماده نکردین
همونی که گفتم یه فیلم از خلبانی خودتون از زمان پرواز تا فرود بگیرین تا ما با کلیات پرواز آشنا بشیم (منظورم در حد سادست)
ممنون
سلام
چقدر تند تند صفحه به این تاپیک اضافه میشه
دوستان اون فیلمی که خواستم هنوز آماده نکردین
همونی که گفتم یه فیلم از خلبانی خودتون از زمان پرواز تا فرود بگیرین تا ما با کلیات پرواز آشنا بشیم (منظورم در حد سادست)
ممنون
شما هر كدوم رو مي گيري ، اون نوين پندار رو نگير ! خيلي مزخرفه !بهمن سافت اگه مشكل رجيستري نداشته باشه ، خوبه .
ببین نمیشه که آخه
همه که adsl ندارن البته من دارم ولی متسوط یه پرواز 15 دقیقه هستش
یعنی شما میگی ربع ساعت فیلم بگیریم بعد آپ کنیم؟آخه خیلی طول میشکه
B.J.U جان , خود شبیه ساز ضبط می کنه اما نمی دونم حجمش چقدر میشه !![]()
سلام auto pilot را در 737 چطور می تونم تنظیم کنم؟
نمی دونم چرا عکسش نمیاد اما این ادرسش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شماره ی 1 ارتفاع تنظیم میشه و با شماره ی 6 فعال میشه . 5 هم میزان صعود یا نزول رو معلوم می کنه !
شماره ی 2 هدینگ یا جهت پرواز تنظیم و با 7 فعال می شه !
با 3 سرعت و برای فعال شدن 4 و 8 باید روشن باشن !
9 هم یکی از کابرد هاش ماله فرود با ILS هست که وقتی رادیو ست شد باید اینو با هدینگ باند ست کنید !
10 هم کلید اصلی روشن کردن auto pilot هست![]()
Last edited by amir_0098; 09-03-2011 at 23:14.
ممنون از راهنماییت یه سوال دیگه چطور auto pilot را برای فرود ست کنم؟
سلام دوستان من هر چقدر سعی کردم نتونستم پسنجر و نصب کنم همش میگه که dll.xml رو نمیتونه پیدا کنه لطفا به دادم برسید
برای این کار باید از سیستم های ناوبری به علاوه ی Auto Pilot استفاده کنید.ن از راهنماییت یه سوال دیگه چطور auto pilot را برای فرود ست کنم؟
ببینید Auto Pilot یک سیستم تمام هوشمند نیست و خودش هرکاری نمیکنه. به این صورته که باید مقدار اولیه بهش بدن و اون فقط مقدارها رو رعایت میکنه. خیلی اوقات همین Auto Pilot خودش عامل حادثه و یک بار هم صانحه شده.
شما میتونید با اسفاده از سیستم ILS یک فرود دقیق و بی نقص انجام بدین.
برای این موضوعات میتونید از Flight School استفاده کنید؛
آموزش این مطلب هم در صفحه ی 78 توضیح داده شده و در صفحه ی 84 یک درس تمرینی داره و در صفحه ی 142 هم آموزش اختصاصی فرود با 737 بوسیله ی ILS وجود داره.
این مشکلیه که روی نسخه ی نوین پندار پیش میاد ! نمی شه کاریش کرد![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)