اتفاقا من خودمم عاشق لنسرم. منتها اطلاعات درست و حسابی ازش ندارم. ماشین ژاپنیه پس حتما کم خرج هم باید باشه. قطعاتش بنظرت چجوریاست راحت گیر میاد و از نظر قیمت ؟5.5 -6 تومن کم خرجش لنسر 93 میتونه باشه
اتفاقا من خودمم عاشق لنسرم. منتها اطلاعات درست و حسابی ازش ندارم. ماشین ژاپنیه پس حتما کم خرج هم باید باشه. قطعاتش بنظرت چجوریاست راحت گیر میاد و از نظر قیمت ؟5.5 -6 تومن کم خرجش لنسر 93 میتونه باشه
سلام
من میخوام یه کمری بگیرم می خوام بدونم SE بهتره یا GLX؟
البته مشخصاتشون رو کاملا می دونم فقط می ترسم SE بگیرم چون سپرش پایینتره بگیره به سرعت گیرها یا مثلا از رمپ بالا و پایین بخوام برم گیر کنه!!!
کسی تا حالا SE داشته ؟ از نظر گیر کردن سپر یا اشکالای دیگه لطفا اطلاعات بدین.
سلام سلام سلام
آقا این سمند هم برا ما ماشین نشد.
بچه ها این X33 ها که اومده چطوره ؟ ارزش خرید داره ؟
من بیشتر نظرم رو یه MAZDA 3 دست دو تمیزه . الان تو قیمت 20 الی 30 دست دو کدوم ماشین بهتره و ارزش خرید داره .
سلام دوستان پژو پارس صفر کیلومتر رو پیشنهاد می کنید یا زانتیا مدل 86 87 نظرتون چیه تو رنج قیمت 16 17 ملیون می خوام باشه
دوستام داشتن مشکلی نداشتن زیاد هم گرون نیست
متور استوک قطعات افتر مارکت همه چی پیدا میشه
سلام دوستان میخواستم بدونم ماشین خوب تو منطقه ازاد اروند چنده?مثلا اذرا
اقا لطفا کمک کنید!هرکس بخواد اذرا بیاره از مناطقه ازاد تا تهران چقدر خرجشه؟اصلان میشه؟میشه کلا راهنمایی کنید کامل توضح بدید؟
دوست عزیز SE یعنی Special Edition یعنی بالاترین مدل CAMRY .از نظر گیر کردن هم مشکلی نیست برو و لذت ببر.به طراحان ژاپنی تویوتا اطمینان داشته باش اما به کیفیت جاده های ایران نه!!!!!
---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------
زانتیا مدل 86 یا 87 به 17 میلیون گیرت نمیاد.به نظر من صرفه به پژو پارس صفرکیلومتر هست.
زانتیا باید مدل 84 بگیری که الان رو خرجه مگه اینکه خونگی پیدا کنی.
---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز برا جواب سوالات باید بری تو سایت گمرک کشور همه تعرفه هارو زده.
---------- Post added at 02:15 PM ---------- Previous post was at 02:14 PM ----------
اگه مصرف سوخت مهم نیست برات ماکسیما 86 بخر تا سقف 30 میلیون تومان.
یه موقع همچین اشتباهی نکنیا!!!
خودم الان یک ماه دنبال پرشیا سفیدم!صفرش 5ماهه 3 میلیون ازش میوفته!!!
2تا89 سفید پیدا کردم در حد صفر!20/000تا کار کرده بود لای زر ورق!یه دونه خط و خشم نداشت!
15می گفتند هیشکی نمی خرید!!!!اشک صاحاباش در امده بود!
دلال 13.5 می خرید!
بهترین گزینه یه 87 یا 88 دوگانه سوز در حد نو کم کار کرده!قیمتم12تا13
این جوری یه ماشین به قیمت رسیده با کمترین ضرر میخری!
پرشیا سفید دوگانه سوز در حد نو مورد نیاز است!
---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------
نه عزیزم نمیشه!نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خونه خاله نیست هر کی پاشه بره یه ماشین بیاره!!!
مجوز واردات خودرو فقط به خودروهای مورد تایید وزرات صنایع و بازرگانی اونم فقط صفر!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)