شرمنده ولی فکر کنم عکس آخرتون نیومده ولی با اجازه عکس آب :
![]()
شرمنده ولی فکر کنم عکس آخرتون نیومده ولی با اجازه عکس آب :
![]()
اون عکس گلها تو پارک لود نشده بود من فکر کردم منظورتون این عکس آب هستش !
ممنون از لطفتون دوست عزيز ، من برنامه فتوشاپ ندارم و وقت کار کردنشم ندارم برای همين
به نظر من بهتره برید سراغ Adobe Lightroom
هم راحته هم مخصوص کار با عکس. حیفه نرید سراغش.اینجوری یک قسمت از عکاسی رو از دست می دید!
ممنون از توجهتون
با ادیتی که انجام دادید، تصویر طبیعی تر شده
نظر دوستان در مورد این تصویر چی هست؟
کادر؟
فوکوس؟
و ...
از دوستان عزیز خواهش میکنم عکسها رو Resize کنن و طول عکسها رو 800 پیکسل کنن
خیلی ها اینترنت کم سرعت دارند و واقعا باز کردن صفحه ها تقریبا غیر ممکنه
تکاپو
sx120
f2.8
1/160
iso400
![]()
ببخشید یادم رفت تصویر رو کوچیک کنم
دوستان لطفا حتما این کار رو بکنید
ولی توصیه ای هم برای کسانی که اینترنت سریع ندارند : اگه از مرورگر Opera استفاده کنید می تونید صفحه ها رو خیلی سریع تر باز کنید.با فعال کردن Opera Turbo این براوزر همه عکس ها رو اول می بره توی سایت خودش و جچمشون رو کوچیک می کنه بعد به شما نشون میشه مثلا یک عکس 32 کیلوبایتی رو کرد 6 کیلوبایت الیته با کیفیت کم تربعد هر عکسی رو که خواستید می تونه با کیفیت اصلی بیاره یا نیاره
البته بازم دلیل نمیشه که دوستان عکس هاشون رو کوچیک نکنند
اینم لینک سایت مرورگر اپرا :
ببخشید که موضوع خارج از بحث نوشتم ! آخه نمیشه که من سایت رو راحت باز کنم و خیلی از دوستان مشکل داشته باشندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 04:00 AM ---------- Previous post was at 03:57 AM ----------
خیلی قشنگه ...
ولی به نظر من فضای سفید بالا خیلی زیاده. نگاه بیننده رو کمی از سوژه دور می کنه. فکر کنم بهتر باشه کمی اطراف رو تیره تر کنید![]()
واقعا عکس قشنگیه... خیلی خوب به تصویر عمق داده شده و تصویر زمینه واقعا با تصویر اصلی همخوانی داره...
به نظر میاد کمی روی عکسهایی که میذارین ویرایش نرم افزاری انجام میدین...
واقعا خوبه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)