هارذ رو روی یه سیستم دیگه تست کنید و اسکن ویروس هم بکنید
درست نشد ببرید رو تست hdd regenerator ببینید بدسکتور یا سکتور delay پیدا میکنه یا نه
درست نشد این مشکل از هد یا پارکینگش میتونه باشه
هارذ رو روی یه سیستم دیگه تست کنید و اسکن ویروس هم بکنید
درست نشد ببرید رو تست hdd regenerator ببینید بدسکتور یا سکتور delay پیدا میکنه یا نه
درست نشد این مشکل از هد یا پارکینگش میتونه باشه
سلام من هاردم هنوز به مشکل جدی خدارو شکر نخورده
ولی احساس میکنم بعضی وقتا هاردم تیک صدا میکنه و انگار خاموش میشه و کامپیوتر به مددت 20 30 ثانیه هنگ میکنه و بعد شروع به کار میکنه؟!
البته ایمن اتفاق تاحالا کلا 5 بار افناده ! به نظرتون جدی بگیرم یا نه؟
و یه سوال دیگه به نظرتون کسپر اسکای پدر هارد و درمیاره بخاطر اینکه همیشه درگیر و داره هارد و چک میکنه؟
نه کاسپر مشکلی برای هارد ایجاد نمکینه
اون 20 الی 30 ثانیه کلا موتور هارد از کار میفته بعد شروع به کار میکنه اینطوریه ؟
نمیدونم الان ک فعلا مشکل انشالا رفع شده
سلام به همه اساتید.من یه لپ تاپ ایسوس دارم که حدود 2سالی هست که بدون مشکل کار میکرد تا 3 روز پیش که ویندوز را ریستور کردمو وقتی دوباره سیستم بالا اومد دیدم یه صدای جیر جیر خاصی از هاردش میاد که قبلا نبود.البته این صدا به صورت دائم نیست.و سرعت لود شدن ویندوز هم حدود چند ثانیه بیشتر شده.گاهی اوقات هم یه حالت فیریز شدگی به سیستم دست میده.حدود یکی دو دیقه هم طول میکشه.به نظرتون هاردم بدسکتور شده؟مشکل از قطعات مکانیکیشه یا الکترونیکی؟
ببخشید من یک هارد 1tb وسترن دارم که چند روز پیش وصلش کردم به سیستم دیدم کل فلدرهارو نشون میده ولی توش خالیه ولی رو درایو که propertisمیگیرم نشون میده که 400 گیگش پراست با چه نرم افزاری میتونم مشکلش حل کنم؟خیلی به اطلاعاتش نیاز دارم
مرسی
سلام
هارد من یه هفته قبل شروع کرد به دادن این پیغام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سری از اطلاعات رو که میشد انتقال دادم اما بعد قاطی کرد ، درایوها یی که خالی کرده بودم پاک کردم و تونستم اطلاعان یه درایو رو انتقال بدم اما درایو آخری دیگه بالا نمیاد ، اینم چند تا عکس از دو تا نرم افزار
ببخشید که پست تکراریه دفعه قبل عکس ها مورد داشتن
یه مشکل دیگه هم با یکی دیگه از هارد ها پیدا کردم
امروز صبح در حالی که سیستم روشن بود برق قطع شد ، بعد اینکه روشنش کردم سیستم بطور خودکار وارد مرحله start up repair میشه و البته از پس حل مشکل بر نمیاد . دوستان راه حلی برای حل این مشکل به جز نصب مجدد ویندوز دارن؟
ویندوز 7 64 بیتی نصبه رو سیستم.
در ضمن از روی دیسک هم نمیتونه تعمیر کنه
اول از همه نرم افزار hdd regenrator رو دانلود کنید یک سی دی بوتیبل باهاش درست کنید و از داس بوت کنید رو حالت scan and repair هارد رو اسکن کنید و نتیجرو بگین
یک error scan ه با خود hd tuine انجام بدین
hdd regenerator توی هایرن بود اما پیغام میده درایوی موجود نیست با نرم افزار hdat2 چک کردم مشکلی نداشت سیستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)