سلام!
من الان بین Panasonic DMC FZ-38/FZ-35 و Fujifim S200EXR گیر نمودم! هیچ سایتی هم پیدا نکردم که عکس های این دو تا دوربین از سوژه های مشابه رو داشته باشه!
نـــــــــــظر شما چیــــــــست؟
سلام!
من الان بین Panasonic DMC FZ-38/FZ-35 و Fujifim S200EXR گیر نمودم! هیچ سایتی هم پیدا نکردم که عکس های این دو تا دوربین از سوژه های مشابه رو داشته باشه!
نـــــــــــظر شما چیــــــــست؟
اینم با عکسای مشابه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خيلي ممنون از بابت راهنماييت ولي من تا 300 بيشتر نميخوام هزينه كنم از طرف ديگه دوربين كامپكت رو بخاطر كوچك بودن و سبكيش ميخوام چون كار حرفه اي من عكاسي نيست دوچرخه سواري هستش.
من هم منظورم مقايسه دو مدل w290 و IXUS 200 بود كه فهميدم خيلي IXUS 200 بهتره فقط ميخواستم ببينم W290 چه برتري نسبت به IXUS 200 داره؟
من از لينك زير يك فيلم HD كه با IXUS 200 گرفته شده رو دانلود كردم ولي متاسفانه موقع حركت دادن دوربين تصوير ميلرزه يه جوري اينگار فريم در ثانيه اون پايين هستش حالا شايدم من اشتباه ميكنم. يه لطفي كني اگه دانلودش كرديد نظرتون رو راجع به فيلم برداريش بگين يا اگه خودتون تست كرديد كه چه بهتر؟
اين فيلم IXUS 200:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون ممكنه W290 بهتر فيلم بگيره؟ فقط خواهشا نگين كه دوربين ديجيتال واسه فيلم برداري نيست و بايد برم دوربين HD بخرم. چون من ميخوام با 300 تومن به هردوتاش رو در حد متوسط داشته باشم.
اين هم عكس هاي IXUS 200:
با تشكر
من بهت CANON IXUS 200IS رو پيشنهاد ميكنم قيمتش هم 300 هستش.
اينم مشخصاتش:
البته خودم هنوز تستش نكردم ولي تو اين هفته ميخرم و تستش ميكنم.
سلام یه چند تا سوال دارم
1-قبل از عید قیمت دوربین بالا میره؟
2- sx200قیمتش الان چقدره؟
3-یه سوال دیگه هم اینکه بین w290 سونی و sx200 به جز زوم فرق دیگه ای هم هست؟
4-موقع خرید sx200 بگیرم توی جعبه اش باید چه چیزایی باشه؟
5- با گارانتی بگیرم یا بی گارانتی؟
6-گارانتی معتبر کانن چیه؟
7-اختلاف قیمت با گارانتی و بی گارانتی هم بگید ممنون میشم
8- روزولوشن 720p و 1080i یعنی چند در چند ؟
9- قضیه این gps توی w290 چیه؟ یعنی نقشه هم نشون میده یا فقط موقعیت عکس رو ثبت میکنه؟
Last edited by amin khan; 04-03-2010 at 16:12.
براتون خصوصی میدم
1براتون خصوصی میدم
2 PGF که همون بانیانه
3 بله هست باید 40 تومن قیمت داشته باشه و4 سال هم عمر
Last edited by ELSIN; 04-03-2010 at 16:31.
اگه در نظر بگیریم که در این حدود قیمت مهمترین بحث کیفیت هستش، a1100 رو ترجیح میدم که در کلاس خودش کیفیت بسیار خوبی داره.
سلام رفقا
من يه تي 500 سوني گرفتم.ميخواستم نظرتون رو در مورد اين دوربين بدونم.فيلمبرداريش كه خيلي خوبه.اچ دي هست فيلمبرداريش.باهاش فيلم گرفتم خيلي خوب فيلم ميگيره
عكسش هم خوبه
قبلا يه تي 200 داشتم ولي نتونست راضيم كنه.ولي تي 500 خيلي بهتره
ميخواستم نظر اساتيد رو در مورد اين دوربين بدونم![]()
سلام
من میخوام یه دوربین بگیرم ولی مشکلم اینه که میخوام دوکاره باشه یعنی هم خوب عکس بگیره و فیلمبرداری قابل توجه ای داشته باشه
بودجه هم 300 -400
اگر دوستان میتونن کمک کنن
کسی نیست ما رو دریابه؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)