خب اين بازي محشره فقط كيا هستن كه همه ي لباسا رو باز كرده باشن من يكي از لباس هاي شوا و يكي از لباسهاي كريس رو باز نكردم
خب اين بازي محشره فقط كيا هستن كه همه ي لباسا رو باز كرده باشن من يكي از لباس هاي شوا و يكي از لباسهاي كريس رو باز نكردم
تو قسمت bonus features اگه روی علامت های سوال برید پیشنیازهای مربوط به هر کدوم رو درج میکنهخب اين بازي محشره فقط كيا هستن كه همه ي لباسا رو باز كرده باشن من يكي از لباس هاي شوا و يكي از لباسهاي كريس رو باز نكردم
.................................................. ...............
سلاح های ویژه و بینهایت کردن تیر سلاح ها در RE5
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا من رسیدم به اونجا که میرم توی اون سالنی که در و دیرواش پر از این آدماست بعد یکی میافته پایین و یهو یه چیزی مثه خرچنگ میاد بالا. باید بزنی به پاهاش دیگه؟ چون من اون سری هم اینجا گیر کرده بودم که بیخیالش شدم.!
تو دهنشم میزنم ولی خوب هیچی نمیشه!!!
من از اونجایی که خودمش مشکل داشتم رد شدم ولی رسیدم به همونجایی که بازی یک بار مشکل پیدا کرد.
یعنی از یه دری ( اونجا که سوسگ گنده هه رو میکشی و از قتک ها رد میشی و میری سمت یه دری.
اونجا تا در رو باز میکنم از بازی خارج میشه و Eror DX9 میده. واسم عجیبه. حتی تو سیستم عامل قبلیم اینطوری بود. احتمالا یکی از قایلهای دیتای مشکل داره!!! نه؟
اگه مطمئنی ایراد از DX هست آخرین ورژنش رو می تونی از اینجا دانلود کنی:
وگرنه بعضی از نسخه های این بازی ایراد داشت(فکر کنم نسخه های 3DVD) که ناقص بودند میگم نکنه مال شما هم ناقصه!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
xlive برای ویندوز 7 با ویندوز xp فرق می کنه؟؟
یه لینک دانلود از xlive به من می دین؟؟ من هر چی می گردم فقط dll اش رو پیدا می کنم
فکر نکنم با نسخه های کرک شده بشه آنلاین بازی کرد!
نمیدونم والا. من خیلی راحت و روان تا اونجا میرم تا در رو باز میکنم دری که باید هلش بدی و یه لود بعدش داره.
یهو میاد بیرون .قبلا همینجا یه اخطار دیگه میداد ولی دقیقا همینجا.3 بار رفتم. احتمالا دی وی دی هام مشکل داره!
خیلی ضدحاله!! درست هم بلند نیستن DVD کپی کنن!
وقتی از بازی میاد بیرون این اخطاررو میده! نمیدونم واسه چی ولی به احتمال زیاد همون مشکل فایل دیتای بازی هست!!!
خوب معلوم شد گفتم که بازیت ناقصه
اصلا هم صرف به دانلود چند صد مگابایت دانلود نمیکنه(تازه اگه لینکهاش رو بتونی توی نت پیدا کنی!!)
به خاطر همین بهت پیشنهاد میکنم بازی رو عوض کنی و نسخه دو دوی دی رو ترجیحا از یه شرکت معتبر دیگه بگیری...
اتفاقا جالبه بدونی این 2 تا دی وی دی هست و به صورت زیپ شده هم بود. اول ریختم روسیستم بعد با 7zip بازش کردم. خودمم shortcut ساختم ازش.شرکتش شرکت خوبیه. ولی خوب هم این اینطوری مشکل داشته هم یه فیفا2010 ازش گرفته بودم اینطوری بود هم یه چیز دیگه!
درست کپی هم نمیتونن بکنن.
یه جا پیدا کردم بازی ها رواوجینال میده. احتمالا واسه سری بعدی که میخوام گیم بخرم میرم پیش اون. یکمی گرونه ولی خیلی مزایا داره!
![]()
دوست عزیز این مشکل شما همونطور که مهدی خان گفتن مربوط به DX شماست
بهتره شما هم آخرین نسخه از DX رو دانلود کنین تا مشکلتون برطرف بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)