سلام
میشه حالت منو رو در N95 تغییر داد؟
مثلا شبیه 6120 دایره ای بشه یا مثل FP2 ، سه بعدی بشه؟
چون همون طور که میدونید ، فقط دو حالت پایه برای منوی N95 تعبیه شده (Grid) و (List)
سلام
میشه حالت منو رو در N95 تغییر داد؟
مثلا شبیه 6120 دایره ای بشه یا مثل FP2 ، سه بعدی بشه؟
چون همون طور که میدونید ، فقط دو حالت پایه برای منوی N95 تعبیه شده (Grid) و (List)
امید وارم این کار من برخلاف قوانین نباشه
هم لینک ها هست هم میتونی درخواست اکانت رایگان رپید باز بدی (کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)تا مشکل سرعت و یا ریزیوم از بین بره
ممنونم احسان جان
مگه اسم آوردن از یه سایت دیگه خلاف قوانین هست ( مگه میخاییم اسم دشمنمون رو بیاریم) حالا خوبه خیلی از آموزش هایی که در دو سایت واسه عموم گذاشته شده از هم دیگه غرض گرفته شده ( البته با ذکر منبع !! )
لینک مستقیم ورژن 31 توی سایت pars-upload ( توی سایت موبایلستان دیدم)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
می خواستم ببینم که چه جوری میشه فهمید که N95 اصل هستش یا نه؟
و در صورت خرید نیاز به آپگرید هستش یا نه؟
مرسی
در مورد اصل یا فرع بودن گوشی دوستان خلی توضیحات دادن که شما باید برین و اونا یه بار دیگه مطالعه کنی ...
.
در مورد آپدیت فریمور اگه دیدین فریمور جدیدی برای گوشیتون عرضه شده حتماً آپدیت کنید ...
سلام دوست عزیز [Saman-tci
من وارد سایتشدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا در کدام قسمت میشه فهمید که اصل هستش یا نه؟
همینو بگی کلی ممنون میشم
کد گوشیم هم وارد کردم
*#06#
مرسی
Last edited by a1000a; 15-06-2009 at 15:56.
این روش 100% عملی و نتیجه آن با اطلاعات کارخانه ای گوشی مطابقت دارد.(تست شده بر روی N96 و5800 و 5300)
ابتدا نرم افزار فونیکس را نصب کنید.
دانلود آخرین ورژن برنامه فونیکس 2009
سپس گوشی را در حالت Pc Suite به کامپیوتر وصل کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سپس وارد نرم افزار فونیکس شوید.
از منوی File گزینه Scan Product را انتخاب کنید.(Ctrl+R)
صبر کنید تا گوشی شما شناسایی شود.
سپس از منوی Tools گزینه Label Printing را انتخاب کنید.
صبر کنید تا لیبل گوشی شما شناسایی شود.
سپس بر روی Preview کلیک کنید.
در صفحه باز شده قسمتی که با رنگ قرمز مشخص کردم کشور مونتاژ کننده گوشی و قسمتی که با رنگ آبی مشخص کردم نام شرکتی است که گوشی تحت لیسانس آن مونتاژ شده.
ذکر منبع: موبایلستان
من به هیچ عنوان قصد تبلیغ هیچ سایتی رو ندارم و صرفا این یک آموزش است همین
در ضمن این کار بر اساس پروداکت کد انجام میشه پس برای گوشی های آبدیت شده بدرد نمیخوره فقط برای مواقعی است که یه گوشی رو از جعبه بیرون میارید
Last edited by hovo; 19-06-2009 at 20:22. دليل: گذاشتن عکسها
وقتی من این کار رو می کنم گوشی ری استارت میشه!!!!!!
عزیز یه سری عکس به پست اضافه کردم ببین دقیقا همین اتفاق می افته یا نه
شاید مشکل از فونیکس شما باشه
آره بابا. من وقتی از منوی Tools گزینه لیبل پرینتینگ رو میزنم گوشی ری استارت میشه!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)