چيز جديد در مورد اين بازي وجود دارد يا نه كد تقلب ويا ترينر جديد من هر روز 1ساعت جي تي اي را بازي مي كنم
چيز جديد در مورد اين بازي وجود دارد يا نه كد تقلب ويا ترينر جديد من هر روز 1ساعت جي تي اي را بازي مي كنم
بچه ها,criminal rank هاتون چنده شما؟تا چه درجه ای پیش رفتین؟
[آموزش] ::: ادیت و پچ برای بازی GTA San Andreas ::: / قوانین در پست اول
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مرحله ای که با og باید دنبال یک قطار بریم که بالای اون 4 نفر هستن....میگه خودتو به قطار نزدیک کن تا og اون 4 نفر بالای قطار رو بکشه..
من بهش نزدیک میشم ولی این OG اصلا نیمتونه اونارو بکشه....
چه کار باید کنم؟
اونجا که با smoke میری رو میگی؟؟
یکی از مراحل سخت بازی هست
بیشتر سعیت رو بزار رو تنظیم فاصله جوری که تیرهاش به هدف بخوره
البته میتونی خودت هم شلیک کنی ولی با تمرین زیاد دستت میاد کجا با چه فاصله و سرعتی بری که بتونه هدف گیری کنه
اول از جلویی شروع کن اولی رو که کشت بیا عقب تر تا دومی رو بکشه به همین ترتیب تا آخری مواظب باش به قطار نخوری
همونطوری که dark angel گفتن فاصله رو یک متر کنار قطار بگیر یک کم عقب تر از کسی که smoke داره بهش تیراندازی میکنه
بهترین راه اینه که یه خورده جلوتر(نه خیلی زیاد) جلوتر از قطار با موتور حرکت کنی,نزدیک تونل که شدی فاصلتو با قطار زیاد کنی و با موتور بری بالای تونل,از موتور پیاده بشی و به محض اینکه قطار رسید پیاده بپری بالاش,با مسلسل همشونو بکشی و برگردی با smoke بری خونه.
هرکاری میکنم نمیتونم این ماموریت رو بگذرونم....
100 بار بازی کردم نشد... کارهایی که گفتین رو هم انجام دادم نشد
چه کنم؟
سیو خودت رو بزار تا اون مرحله رو رد کنم بعد برات آپلود کنم
آهان فهمیدم یحتمل بازیت از این ادیت شده ها هست که ادیتور های خوش ذوق سرعت موتور ها رو کم و زیاد کردن منم یه بار یه دونه خریدم اسمش رو هم گذاشته بودن سان آندریاس 2 نمی دونم اسم گروهی که ویرایش کرده بود چی بود. برداشته بود سرعت سانچز رو تا می تونست کم کرده بود حدس می زنم سرعت موتورت اونقدر پایینه که اصلا نمی توی به قطار برسی البته من سوار یه موتور دیگه شدم و اون مرحله رو رد کردم اما توی مرحله Green Sabre هنگ می کرد و می اومد بیرون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)