آره ميدونم همون موقع كه مي خواستم 800 بگيرم رو 850 هم فكر كردم ولي قيمتش گرون بود اون موقع البته خداييش ريخت و قيافه 800 هم از 810 سرتره هم 850 تا 850 جوي استيك هم نداره ولي در عوض امكانات خيره كننده اي داره ولي c905 عين عروس مي مونه (بازم عروس؟)
آره ميدونم همون موقع كه مي خواستم 800 بگيرم رو 850 هم فكر كردم ولي قيمتش گرون بود اون موقع البته خداييش ريخت و قيافه 800 هم از 810 سرتره هم 850 تا 850 جوي استيك هم نداره ولي در عوض امكانات خيره كننده اي داره ولي c905 عين عروس مي مونه (بازم عروس؟)
سلام.من جدیدا هر برنامه یا بازی که روی گوشیم میریزم تاریخ گوشیم را به هم میزنه.ویروس هم نداره مشکلش چیه؟؟؟
دکمه ی عکس برداری من هم کار نمیکنه!!مشکلش چیه؟؟
دوربین دوم گوشیم هم سبز نشون میده دیگه چشه؟؟؟
مربع من هم فرو رفته راه حلی داره/>؟؟؟؟
يه دفعه بگو گوشيت سكته مغزي كرده ديگه كجاش درسته؟ دكمه عكس برداري كه كار نميكنه مربع گوشيت رو هم بعله دوربين تماس تصويريتم به قول خودت سبز نشون ميده چي كار كردي با طفلكي.
دوربین عکس برداریم درست کار میکرد.نمیدونم چش شده!!!مربعم هم که از بس فشار میدادم برای سایلنت اینجوری شده!!!
حالا دوربین دوم من که سبز نشون میده را نمیدونم چه ایرادی داره!!!!
گل محمدی خان !!!
با پچ مثلا چه کارای ویژه ای به 800 اضافه میشه که الان فابریکی نداره ؟ راهنمایی می کنی ؟
با اجازه اسماعيل جان يه نمونه اش رو ميگم : مثلا مي توني كيفيت فيلمبرداري رو بزاري روي 30 fps يا رزوليشن رو از 176 به 320 افزايش بدي. خيلي كاراي ديگه ميشه كرد
مرسی ...
خوب برای شروع چکار کنم ؟ یا چه کارهایی باید بکنم ؟ ... اتفاقا برای کیفیت فیلمبرداری مشکل داشتم !
گوشی k800i من در موقع ریست مونده است جه کار باید به کنم
خاموش روشن کردم فرقی نمی کنه چکار باید کرد
یه بار باتری و سیمکارت رو دربیار دوباره جا بزن ببین درست میشه. برای من یه بار اینطوری شد اینکارو کردم درست شدگوشی k800i من در موقع ریست مونده است جه کار باید به کنم
خاموش روشن کردم فرقی نمی کنه چکار باید کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)