برو از خود سایتبرنامه رو download کن. دیگه نیازی به update ندارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برو از خود سایتبرنامه رو download کن. دیگه نیازی به update ندارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دمت گرم حل شد![]()
نا حالا کسی تونسته night stalker ro تو شب بزنه؟
اصلا Hero ی قوی نیست و ban که نمیشه هیچ Pick هم نمیشه! همه Hero های bash دار هم تو شب هم تو روز همچین میزننش که نفهمه از کجا خورده. مثل troll warlord یا void یا حتی mortred که critical داره ...
دیگه در این حد هم نیس بابا. شب که بشه void و troll باید برن بخوابن. ولی تو بازی های تیمی خیلی باقالیه!!!!!!!!
Last edited by kod89; 13-12-2008 at 18:35.
تو بازی 5 به 5 این هیرو به عقیده من اگه بازیکنش خوب باشه 2 نفرو مبره باقالیا
بله troll warlord , void این هیرو رو میزنن هیرو زیاده که میتونه نایت رو بزنه ولی اینم بدونید که 2 ش با 1 رو بزنه یه بازیکن از battle گروهی پرت میشه اونور درواقع میشن 4 به 5
اشتباه میکنید.
خیر. تو بازی 5v5 شما میتونی فرض کنی جلوت این hero ها pick شده باشه که معمولا تو بازیهای حرفه ای pick میشه :
earthshaker
fieri dragon
kunka
tide hunter
shadow fiend
spectre
omninight
queen of pain
dazzle
necrolyte
یا از این قبیل hero ها که تو مسابقات pick میشه. بگو ببینم دستت به کدومشون میرسه ؟
به تجربت احترام میذارم. ولی از علاقه وافرم به night چیزی کم نمیشه!!!
![]()
دوست من بحث علاقه نیست
یه سری هرو ها تو تک به تک خوب هستن ولی تو تیمی پیک نمیشن
شما تو 5به 5از اول بازی دنبال هرو خفت کردن هستید ویه تیم ممکنه با یک اشتباه کوچیک ببازه بازی رو
و هرویی که فقط نصف بازی بدرد بخوره تو بازیه تیمی انتخابش به نظر من کار عاقلانه ایی نیشت
بابا به خدا این هیرو من نیس. من خودم گفتم این هیرو واسه بازی تیمی باقالیه و تو بازی تکی بیشتر کاربرد داره. تازه این یه نظر شخصیه شما ممکن کلا با یه هیرو بیشتر حال کنی. منم از وقتی با night جلو lord of avernus که player شاخی داشت بازی کردم و دستو گرفتم بی اختیار باهاش حال کردمولی میگم این یه چیز شخصیه که شاید کورکورانه هم باشه
![]()
Last edited by kod89; 15-12-2008 at 03:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)