خواهشا یکی راهنمایی کنه.![]()
خواهشا یکی راهنمایی کنه.![]()
با سلام
اقا رضا اگر امکانش هست در مورد هدفون jhaudiojh 16 یه توضیحاتی بهمون بدین.به نظرتون چون این هدفون چند درایوی هست میتونه soundstage خوب و بازی داشته باشه؟
یه سوال دیگه اینکه ipod به صورت عادی امکان پخش فایلهای flac رو نداره ولی با نصب نرم افزار میتونه پخش کنه.حالا سوال اینجاست که یعنی با همون کیفیت این کار انجام میشه و یا چون ذاتا برای پخش این فایلها ساخته نشده قدرت پخش با کیفیتشم نمیتونه باشه
یه سوال دیگه شرمنده
اقا رضا به نظرتون این کارت صوتی Sound Blaster Digital Music Premium HD
چطوره؟چون external هستش و فکر کنم سوکت hd 800 مستقیما بهش وصل بشه.
Last edited by peaceful1; 06-12-2011 at 11:19.
[]خب میخوام درباره ایرفون shure se215 یه چند خطی بنویسم
این ایرفون رو با قیمت ۸۹ دلار که البته با مالیات شد ۹۸ دلار یکی از اقوام از امریکا برای بنده خریداری کرد و متاسفانه این ایرفون تو ایران یافت نمیشه
کیفیت و جنس ساخت و نحوی قرار گیر در گوش : نوع ساختش عالیه مواد به کار رفته در ایرفون بسیار خوبه سیم ها بسیار کلفت هستش و محل های اتصال بسیار محکم هست و جک 3.5 mm بسیار قطور هست و امکان پاره شدن سیم از محل اتصال ها بسیار کمه و البته این کلفت بودن سیم ها بعضی مواقع بسیار اذیت کنندست و نکته ی دیگه این هست که سیم ایرفون خیلی بلند هست و این هم منو خیلی اذیت میکنه و دلیلشو نمیدونم چرا اینقدر سیم ها رو بلند ساخته شور ولی در کل مقداری منو ناراحت میکنه
نکته دیگه محوی قرار گیری این ایرفون تو گوش هست که شاهکاره و معلومه روش حسابی کار شده و بصورت بسیار حرفه ای در گوش فیت میشه و امکان اینکه از گوش در بیاد خیلی کمه مخصوصا اگر از سری های فومی استفاده کرد دیگه کاملا فیت گوش میشه و من یه تستی کردم و هر دویدم و پریدم اصلا از گوشم در نیومد و حالا میفهمم چرا خیلی از موسیقی دانان و خواننده تو کنسرتاشون از shure استفاده میکنن چون اصلا از گوش در نمیاد مگر اینکه خودت بخوای ! و البته شاید دلیل بلند بودن سیمش هم همین باشه
صدا : خب میرسیم به قسمت اصلی یعنی صدا
روز اول که تست کردم تو این ایرفون بیس وجود نداشت و خیلی تو ذوقم زد و بعد چند روز استفاده بیسش پدیدار شده و بیسش خیلی عالی شده بیس نرم و کوبشی بیسی که من عاشقشم و البته برای سبک ها hiphop . R&B زیاد پیشنهاد نمیشه چون این سبک ها معمولا بیس ویبره ای نیاز دارن ولی برای ترنس . راک . متال . کانتری . هوس . کلاسیک خیلی عالی هستش .
بعدش میرسیم به مید ؛ مید این ایرفون خیلی خیلی خوبه شاید بگم زیادی عالیه و اصلا فکرشو نمیکردم مید به این خوبی داشته باشه میدش از همه نظر و برای همه سبک ها خوبه و پیشنهاد میشه
و یه چیزی که برای من عجیب بود بلندی صدای این ایرونه که واقعا بلنده و نسبت به دیسیبلی که داشت بلنده صداش چون من ایرفون های زیادی تست کردم که دیسیبلشون از این بیشتر بوده ( البته روز کاغذ ) ولی بلندیشون از این کمتر
و بعدش هم تریبل که تریبلش به نظرم یه ذره زیاده تو حالت دیفالت هر پلیری و باید اکپلایزر رو دستکاری کنید تا تریبلش به حالت ایده ال برسه و البته من از تریبلش راضیم و بهترین تریبل رو داشته بین ایرفون های که تست کردم تا حالا
شفافیت عالی داره وضوح عالی داره و کیفیت عالی البته نسبت به قیمتش و نسبت به ایرفون های گرون تر میشه گفت خوبه ولی در کل این ایرفون با این قیمتی که داره شاهکار محسوب میشه شاید برند دیگه ای بخواد یه ایرفون با این مشخصات بده قیمتش ۲ یا حتی ۳ برابر این میشه برای مثال من مدلی از برند akg (مدل k370) رو تست کردم که قیمتش از این ایرفون هم بیشتره ولی اصلا نمیشه با هم مقایسه کرد از هیچ نظری و در کل نمره ۹ از ۱۰ رو من به این ایرفون میدم .
نتیجه گیری : اگر بیس زیاد و کنترل نشده میخوایین سمت این ایرفون نرید و اگر سیم های بلند اذیتتون میکنه و احساس میکنید دست و پا گیره هم زیاد به این مدل فکر نکنید و لی اگر کیفیت ساخت عالی ؛ ارگونامیه عالی و راحت ؛ صدای بی نظیر با قیمت خوب میخوایین تو فکر خریدش باشید حتما
اگر کمی کاستی داشت ببخشید و سوالی بود در خدمتم
سورسی های که ایرفون باهاش تست شده : walkman x. ipod . cowon e2 . cowon i9 . sansa clip +
محتویات داخل جعبه : ایرفون . سری های فومی و سیلیکونی . تمیز کننده . کیف .
عکس از ایرفون :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by fabio montari; 05-12-2011 at 18:03.
سلام بچه ها.دیشب یه سر به بازار کامپیوتر زدم و سه مدل هدفن جدید توجه منو جلب کرد
من راجع به اون 3 تا هدفونی که بچه ها تو پایتخت دیدن یه کم سرچ کردم و به نظرم t – jays از همشون معقول تر بود و یه قسمتایی از ریویوشو با ترجمش میذارم (این ریویو توی تاپیک Multi-IEM Review - 207 IEMs compared توی سایت head-fi بود )
قیمتش جهانیش هم حدود دلار 70 بود (اگه آمازون رو با اون قیمت های فوق العادش استثنا در نظ بگیریم )
The t-JAYS are slightly dark and a bit warm, with good low-end extension and big, hard-hitting bass. Happily, the t-JAYS don’t suffer from a lack of clarity and easily outpace the j-JAYS in overall sound quality from the get-go. The large drivers provide deep and plentiful bass without a loss in clarity. Though the bass tends towards ‘boomy’ rather than ‘punchy’ on certain tracks.
The midrange of the t-JAYS is warmed up slightly by the bass but remains in focus at all times, which is always a pleasant surprise for a bass-heavy earphone.
The treble itself is crisp, clear, and in good balance with the midrange and low end. It is a bit hyped-up and can sometimes make already-sibilant tracks more sibilant, though it won’t add any artifacts to well-mastered recordings.
The soundstage is moderately wide and seems a bit tubular in nature – nothing out of character for mid-range dynamicصدای ایرفون t-jays نسبتا سنگین و و تا حدی گرمه . بیس کوبنده و محکمی داره .خوشبختانه این ایرفون صدای شفافی داره و صدای اون ( با در نظر گرفتن همه جوانب ) به راحتی هدفون دیگه این برند یعنی j-jays پشت سر میداره .
درایورهای بزرگ این ایرفون بیس فراوانی رو بدون از دست رفتن وضوح (clarity) فراهم میکنند . با این وجود بیس اون توی بعضی از آهنگ های خاص بیشتر به boomi بودن تمایل داره ( به نطرم منظورش میشه مثه هدفونای کریتیو) تا punchi بودن (مثه m 50)
مید این ایرفون به خاطر بیس تا حدی گرم شده ولی همیشه دقیق و درسته که برای یه ایرفون با باس زیاد و سنگین یه سورپرایز خوشاینده .(تا حدی روی مید تاکید شده )
Treble خشک و شفافه و توازن خوبی با مید و low end داره (واقعا دیگه نمیدونستم low end رو چی ترجمه کنم که مسخره نشه )
Soundstage هم نسبتا وسیع و تا حدی لوله ای به نظر میرسد که جز ماهیت و ذات ایرفونهای داینامیک با قیمت متوسط هست .
نمراتی هم که بهش داده :
Accessories (4.5/5
Build Quality (4/5
Isolation (3/5
Microphonics (3.5/5
Comfort (3.5/5
Sound (6.6/10
Value (7/10
Last edited by amin148; 05-12-2011 at 21:01.
شاید سوالم تکراری باشه ولی خیلی خیلی شرمندم چون تاپیک 490 صفحست و من خیلی سری کمک میخوام،ممنون.
سلام دوستانه هنرمنده من
من جدیدا میخوام با بودجه ای حدود 350 هزار تومن یه هدفون تهیه کنم ترجیها over-air و مصرفم هم فقط موزیک گوش دادن در سطح وسیع و توقع بالا برای پخش تمام فرکانس ها در سطح راضی کننده و راحتی روی گوش نداشتن نویز و رسایی صدا و گوش دادنه طولانی مدت مسیقی هستش.خودم میخوام beats solo hd بگیرم ولی مطمین نیستم بهترین اینتخاب برای من همینه.به همین دلیل کمک میخوام از شما دوستان که راهنمایی کنید چه مارک و مدلی و از کجا بگیرم.
یکی از دوستان بهمbeyer dynamic dt770 pro را معرفی کرد ولی این تاپیکو که کامل خوندم دیدم هدفون های کلوز واسه بهداشت گوش و گوش دادنه طولانی مدت صدا مناسب نیستند.آمپدانس ترجیحا پاییینی داشته باشه چون واسه مصارف پرتابل هم نیاز دارم
پیشاپیش ممنونم
دوست عزیز متاسفانه اغلب یا اکثر هدفونهای فلیپس کیفیت خوبی ندارند و تا به حال چند مورد از همون موارد خوبش رو تست کردم اما واقعآ ارزش صوتی ندارند البته اگه شما بتونید تست کنید و خوشتون بیاد مطمپن باشید من اشتباه میکنم و اون مدل بهترین هدفونی میتونسته باشه که شما انتخاب کردید
این هدفون به نظرم بهترین کاستوم مانیتور حال حاظر هست البته تا چند وقت دیگه بهترین نخواهد بود
به هر حال با توجه به ۱۶ درایوری بودنش سعی در به نمایش گذاشتن یک صدای کاملآ یکدست و مانیتور داره و بدجوری با هدفونهای فول سایز دست به گریبان هست به خصوص به جهت پاسخ فرکانسی هر چند که همچون سایر هدفونهای با تکنولوژی آرمیچری Roll-off خیلی زود هنگام داره اما با توجه به شیب تند Roll-off میکرو کراس اوور اون شما جزییات زیادی رو در فرکانسهای بالا از دست نمی دید
خیلی خوش قیمت هست و با توجه به کاستوم بودنش تقریبآ سفارش اون برای کسی که در ایران زندگی میکنه خیلی هزینه بر هست و مشکلات خاص خودش رو داره چون برای شفارش باید حداقل دو قالب جداگانه بگیرید و اونها رو برای شرکت ارسال کنید تا بعد از تقریبآ ۳ هفته قالب اولیه آماده بشه که برای مایی که در ایران هستیم امکان تست وجود نداره پس همون نمونه اولیه برای ما ارسال میشه و اینجا ممکنه مجبور بشیم برای تصحیح بدنه هدفون بریم پیش یک متخصص اپودیولوژیست تا برامون تصحیحش کنه تا بلکه راحت راحت و کاملآ فیت توی گوشمون بشینه هر چند که این مورد زمانی جواب گو هست که قالب ساخته شده یا همون بدنه هدفون بزرگ باشه و اگه احیانآ کوچیک باشه مجبورن روش رو با چسب مخصوص بپوشنند تا اینکه فیت بشه که ضاهر خوبی نداره
پیشنهاد میکنم تا زمانی که از قالب گوش خودتون مطمپن نشدید اون رو برای شرکت ارسال نکنید و ترجیحآ چند قالب بگیرید و از بین اونها دو قالبی که بیشترین راحتی رو از استفاده ضمنی اونها دارید ارسال کنید و فراموش نکنید که جابجا نفرستید مثلآ قالب های راست رو از هم جدا کنید مثلآ راست ۱ و ۲ و همینطور چپ ۱ و ۲ تا موقع ساخت میانگینی از هر دو قالب برای شما ساخته بشه و باید با شرکت کاملآ این مورد رو در جریان بزارید تا احتمال اشتباه کم بشه به غیر از این راه بهتری سراغ ندارم
درباره سانداستیج این هدفون مثل بقیه مالتی ها خوب نیست و خیلی بسته هست و دلایل بسیار زیادی دراه که توی پست های بعدی توضیح خواهم داد
اگه پلیر پرتابل مخصوص این کار بگیرید بهتره اما می تونید این فرمت رو بدون اینکه افت کیفی داشته باشه به ALAC تبدیل کنید
اما سخت افزار این پلیر برای اجرای۱۶ بیت ۴۴.۱ مشکلی نداره
درباره کارت صدا مورد نظر شما فقط می تونم بگم کار راه بندازه ولی نه به کار راه بندازی ههمون مدل اینترنال هر چند اگر این مدل بیشتر با کاربرد شما هماهنگ هست کیفیت خوبی داره ولی می تونید با کمی دست کاری سخت افزاری اون کیفیت صداش رو بالا ببرید و اینکه با کثر کارتهای اکسترنال باید قید فرمتهای ۲۴ بیت و ۱۹۲رو بزنید که این فرمت مناسب برای سنهایزر ۸۰۰ هست
پیشنهاد بهتر از این می تونه ایسوس وان باشه که به مراتب با کیفیت تر هست
پیشنهاد بهتر می تونه Byerdynamic DT880-32 باشه هر چند که برای پرتابل هدفون های با این استایل مناسب نیستند به هر حال به جای این استایل بهتره از انواع توگوشی انتخب کنید
در آخر تا جایی که اطلاع دارم نویز جزوء خصوصیات یا معایب هدفون نیست و اینکه هدفون باز یا بسته هیچ تفاوتی از نظر بهداشتی با هم ندارند و برای آشنایی بیشتر بهتره سری به اینجا بزنید:
اگه جدیدآ از فارسی برای اصطلاحات استفاده میکنم دلیلش همون محدودیت کیبرد فارسی هست که دارم امیدوارم که به زودی این مشکل حل بشه چون بکار بردن اسم لاتین و دقیق و واقعی مدلها و اصطلاحات رتبه تاپیک رو توی گوگل خیلی بالا می برهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما هم موفق باشید
ممنون.
قبلا مدل K 44 AKG رو پیشنهاد کرده بودین.ولی با توجه به این که از نوع بسته هست سراغش نرفتم.چون احتمال میدم مثل هدفون قبلیم بعد از مدت کمی باید هی بلندش کنم تا گوشم خنک شه.(اگه اشتباه میکنم تصحیح بفرمایید)
تو رنج های پایین از نوع Open چی پیشنهاد میکنین؟
یه سوال دیگه هم داشتم.همین K 44 که گفته بودین تو سایت های خارجی قیمتش بالای 40 دلاره(مثلا آمازون 49.99) ولی اینجا فروشگاه های آنلاین بین 30 تا 40 تومن زدن.احتمال داره تقلبی باشه؟
خواهش میکنم
دوست عزیز هدفونهای کلوز و اپن هیچ تفاوتی غیر از صدا و اکوستیک صوتی با هم ندارند و باید بیشتر به این مسله دقت کنیم
به هر حال مدل ۴۴ برای کسانی که لاله گوششون کمی از اندازه متوسط بزگتر باشه مناسب نیست چون کاپ کوچیکی داره و این باعث شروع ناراحتی می شه چون گوش که جمع بشه و خسته کننده
گرم شدن کاپ دلایل مختلفی داره ولی مهمترین اونها:
۱. طبع گرم بدن کاربر
۲. عرقی مزاج بودن پوست کاربر و معمولآ غدد چربی پشت لاله هستند که باعث این اشکال هستند
۳. حساسیت بیش از اندازه پوست به خصوص کنار لاله گوش نه لاله گوش
۴. فعالیت بیش از اندازه خون رسانی به لاله گوش چون لاله گوش بعضی ها به خاطر تماس بیشتری که با هوای پیرامون داره همیشه یا اغلب از این قسمت بدن برای ثابت نگه داشتند دمای بدن استفاده میشه هر چند که به نظر خیلی مساحت کمی داره اما خیلی مهم هست حالا فرض کنید همین رادیاتور کوچولو توی فضای کاپ هدفون چی غوغایی به پا میکنه
۵. استفاده از متریال پلاستیکی به خصوص برای پد
۶. کیپ شدن و یا فشار بیش از حد مجاز به گوش توسط کاپ هدفون
۷. تنظیم نبودن ارتفاع دسته هدفون چون این موردی هست که اغلب کاربرهای آماتور کم دقتی میکنند و باید کاپ هدفون طوری باشه که به هیچ عنوان لاله پایینی گوش جمع نشه توی کاپ چون زیر لاله گوش به خصوص در قیمت پایین عروق بسیار زیادی + غدد چربی و عصبی زیادی هست که با کمترین فشار باعث ایجاد ناراحتی برای کاربر میکنه
۸. . . .
درمورد قیمت مدل ۴۴ میشه گفت درسته حق با شماست احتمال تقلبی بودنش هست اما بعضی مدلهای هدفون در بعضی از کشورها با قیمت بسیار بالایی قیمت داده می شوند ولی در جای دیگری با قیمت تخفیف یا آفر داده شده + قیمت افت کرده فروخته می شوند البته زیاد نگران تقلبی بودن این سری کا از این برند نباشید چون حتی اگر تقلبی اون رو بگیرید از خیلی از مدلهای فلیپس سر تر خواهد بود
بهترین محل خرید این برند نمایندگی های فروش ویا وارد کننده های اصلی و یا فروشگاههای فروش تجهیزات حرفه ای صوتی استودیویی هست
در آخر درباره گرمای این هدفون تا حدی حق با شماست ولی بستگی زیادی به خود شما داره و به همین خاطر نمیشه گفت که ۱۰۰ درصد این هدفون باعث گرم شدن گوش میشه
شما هم موفق باشید.
سلام- بنده یکسال پیش با راهنماییهای دوستان در همین فروم، مخصوصن جناب peacful1 عزیز، یک عدد سانسا کلیپپلاس علاوه یه هدفون کریتیو Ep630 کریتیو ابتیاع کردم- مشکلی که اینروزا به اون بر خوردم اینه که صدا ها راضیم نمیکنه، اینم بگم که از سبکها زیاد سر در نمیآرم اما فک کنم بیشتر راک گوش میدم::آناتما..گری مور..پینکفلوید..متالیکا..ر ا یزدانی خودمون..کُلد پِلِی..ریور ساید..ردیو هِد:: اینطور سبکهایی گوش میدم(البت خودمم میدونم که همش تو راک دسته بندی نمیشه)، البته در کنار اینها سنتی هم زیاد گوش میدم ولی تاکیدم رو راکه.. حالا مشکل من اینه که مثلن تو آهنگ TURN THE PAGEمتالیکا ، صدای گیتار الکتریک تو پس زمینه گم میشه، صدای درامز گُمه، مالیده شده، شفاف نیست..حالا دست به دامن شما دوستان شدم برای خرید هدفونی که این انتظارات من رو که شاید بیجا هم باشه برآورده کنه..نکته اینکه فقط و فقط تا صد هزارتومن بودجه دارم، ضمن اینکه اگه کمتر هم خرج کنم خوشحالتر میشم اما تا وقتی که شفافیت و تفکیک صدایی رو که انتظار دارم بهم بده،اگرنه که همون صد تومن رو تقدیم هدفونفروش عزیز میکنم..جناب "پیسفولوان" هدفون Shure se215 رو معرفی کردن که چون تنها آشنای من در فرنگ در مالزیه، و اونجا قیمتش 170000 هست و تازه معلوم نیست کی بیاد ایران، ترجیح من اینه که هدفونم رو هرچند که shure نباشه، خودم از تهران بخرم. حالا منتظر نظرات اساتید گرام هستم .. ضمنن من همینجوری موزیک گوش میدم و کار تخصصی نمیکنم ولی صدای این 630 دیگه راضیم نمیکنه..و اینکه ایرفون یا هدفون توگوشی مد نظرم هست چون تو مترو و خیابون و اینوراونور زیاد آهنگ گوش میدم..ممنون بابت زحماتتون تو این فروم..
Last edited by ziguratt; 06-12-2011 at 18:11.
مشکل تایپ فارسی برطرف شد و خیالم راحت شد ولی چه عذابی داشت پست دادن اون طوری (:
برای اینکه اسپم درست حسابی نداده باشم:
کسی می تونه بگه چرا به یه هدفون بد تراک گفته میشه؟
یعنی چه دلیلی ممکنه وجود داشته باشه که این حالت استثنایی پیش میاد؟
زمانی یک هدفون بد تراک خونده می شه که هدفون مورد نظر یک سری تراک مشابه از نظر کیفیت صوتی و سبک رو با کیفیت مشابه پخش نکنه یعنی یکی خیلی باکیفیت ولی یکی با کیفیت پایینتر البته منظورم از "خیلی با کیفیت" کریستالی نیست بلکه حد نهایی کیفیت هدفون مورد نظر بود
برای راهنمایی چیزی تو مایه های کامل نبودن یا یکدست نبودن پاسخ . . .
شما هم موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)