خداییش نوت بوک خوبیه ...من تو سالن مطالعه دانشگاه برده بودمش ..از همه بیست سی تا لپ تابی که اونجا بود سر بود ...
خداییش نوت بوک خوبیه ...من تو سالن مطالعه دانشگاه برده بودمش ..از همه بیست سی تا لپ تابی که اونجا بود سر بود ...
شما یه تلویزیون ال ای دی فول اچ دی یا الترا اچ دی را ببر توی فضای باز ببین کیفیت تصویرش چه جوری میشه؟اون تلویزیون دچار مشکل میشه دیگه چه برسه به لپ تاپ!!خواهشا دوستان منطقی برخورد کنن انگار فقط این لپتاپ این مشکل را دراه.
سلام vampire_arakآیا مشکلتون حل شد?
دوستان کسی نیست درمورد داغ کردنش راهنماییم کنه?
شما انگار اصن توجهی به حرفای ما نمیکنی...
گفتم صفحه های قبلم 500 نفر پرسیدن داغ میکنه یا نه،صفحه ش بده یا نه...(توهینی به کسی نشه یه وقت)
مام 1000بار گفتیم داغ شدن عادیه،آخه دیگه چجوری بگم من،مگه لپ تاپ با آب یا باد کار میکنه که نباید داغ بکنه؟؟؟؟
صفحه شم گفتیم مث تمام لپ تاپای صفحه براق عادیه که زیر نور خورشید کم بشه نورش...
الان شد 1001 بار...![]()
دم شما دو نفر گرم...
فدایی دارین شماها...بوس بوس![]()
داغ کردن که میدونم ولی آیاآزاردهنده میشه موقع بازی?
سلام رفیق
نه والا.فقط اینو فهمیدم که واسه استفاده از بلوتس باید airplane mode آف اشه بعدش سیستم رو ریستارت کنی تا بالا بیاد وگرنه اصلا دیوایسش رو نمیشناسه
چیکار کنم که اینجوری نشه؟درایور بلوتوسم قدیمی نیست؟از سایت لنوو دانلود کردم.تو دو صفحه ی قبلی گذاشتم عکسشو
تا منظورتون از آزار چی باشه؟؟؟
اگه ترس باشه بابت اینکه یه وقت خدای نکرده خراب بشه یه چیزیش،نه...چون دیگه انقدم داغ نمیکنه...
اگرم مثلا گرم شدن پای شما اگه روش باشه،بازم خوب نه
در کل گرم کردن همیشه هست ولی نه به حد ترس و نگرانی....
هرکی بخواد خوب میتونه یه کول پد خوب بخره براش تا دیگه غصه اینا رو نخوره...
من خودم که انقد بازی میکنم هنوز براش کول پد نخریدم که البته اشتباس...
عمرش کم میشه یه خورده...![]()
شما ویندوزتون چیه?وتوی کدوم درایوه چون یکی ازدوستان مشکل مشابهی داشت گفت مال ویندوزه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)