فکر کنم همین پارس که بالا زدم این قابلیت داشته باشه - برو داخل سایتش و دفترچه راهنماشو دانلود کن داخلش نوشته که هاردهای مختلف ساپورت میکنه
فکر کنم همین پارس که بالا زدم این قابلیت داشته باشه - برو داخل سایتش و دفترچه راهنماشو دانلود کن داخلش نوشته که هاردهای مختلف ساپورت میکنه
این هم یک کپی دیگه(البته با کمی تفاوت در دیزاین) از گیرنده های دیجیتال سما یا الکومکس یا icen که همه از چین وارد می شوند و با نام ها و مارکاژهای مختلف دستگاه ارائه می شوند!
این عکس ها رو هم نگاه کنید:
البته امکان داره مثل بسیاری از دستگاه ها، به صورت CKD وارد ایران شه و در وطن یه مونتاژ کوچولو بشه!!!!
آخه مگه چقدر داره تولید میکنه که همه قطعاتش خودش بزنه .پارس الکتریک امسال اکثر قطعاتشو از شرکتهای داخلی تهیه کرده و بیشتر برای شرکتای دیگه تولید کرده - حالا تا عید دیدی LED پارس شبیه مارک دیگه ای تعجب نکن![]()
البته سروش جان بحث، سر تامین قطعات نیست بحث سر اینه که به کل یه چیزی چینی باشه و به صورت CKD مونتاژ بشه و با افتخـــــــــــــــــار مارک وطنی بخوره!
به هر حال! بی خیال داداش
شما امضات برای همون تبلته؟؟
آره داداش تقریبا همونه!
سلام
لطفاً کسی که از گیرنده دیجیتال کامپیوتر استفاده میکنه و از فرکانس 490 اونجا شبکه های جدید رو دریافت میکنه ممنون میشم از نرم افزاری که استفاده میکنه لیست کانال ها رو بده. چون نمیدونم چرا سیگنال پیدا میکنه ولی لیست کانال ها نمیاد. تو نرم افزار the blaze tv و dvbviewer امتحان کردیم رو اون سیگنال میمونه ولی فک کنم به خاطر ضعیف بودن سیگنال اسم کانال ها نمیاد! نمیدونم چرا مال تلویزیون راحت میاد اگه سیگنال خیلی ضعیف هم باشه!!
شما اگه نرم افزار دیگه ای دارید مثل totalmedia هم میتونید لیست فرکانس 490 رو ذخیره کنید اگه از همین فرکانس میگیرید. شاید اینجوری بشه یه کاری کرد.
من که موندم چرا گیرنده کامپیوتر اینجوری میکنه!
ممنون
ویرایش:
حل شد!
Last edited by Ghaioom; 28-12-2012 at 19:42.
اگه آنتنتون اتوبوسی هست. و یه سری از کانال ها رو می گیره، بوستر (اون دستگاه سفید کوچولوی داخل منزل) رو قطع کنید و سیم پشت بام رو مستقیم به گیرنده دیجیتال وصل کنید.
بعد گزینه قدرت آنتن رو روشن کنید و مجددا جستجو کنید کانال ها رو
شاید جواب گرفتید
با سلام
یه آنتن هست که عکسشو هم میزارم ازش سوال دارم.
تو عکس زیر اون سه تای پشتی که به رنگ قرمز هست رو میشه به دو طرف گذاشت. هم به طرف جلو و هم به طرف پشت. حالا میخواستم بدونم هر جوری بزاریم اشکالی نداره؟ اگه کسی میدونه بگه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو عکس زیر هم دو تا سیم که تو کابل آنتن هست یکی رو به سمت راستی یکی به سمت چپی باید وصل کرد نه؟ با فلش نشون دادم تو عکس معلومه کدومو میگم.
سلام .
با توجه به حالت آنتن اون سمتی که قرمز هست رو به طرف جلو قرار بده.
در مورد تصویر آخر بله قسمت رشته ایه سیم به هر دو طرف باید وصل بشه و مغزی هم به وسط.
شبکه ورزش یکم ضعیف تره و با کیفیت 50 درصد نمی گیره
باز برای اطمینان تو وبلاگ بپرس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)