تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 490 از 720 اولاول ... 390440480486487488489490491492493494500540590 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,891 به 4,900 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان میشه لطف کنید لینک آپدیت فریمور st30 m رو بزارید؟ ممنون میشم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من آپدیت کردم تغییری ندیدم

2. 2 کاربر از kaveh1589 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

داشتم تو نت چرخ میزدم دیدم بعضی سایتهای آمریکایی الان 50 اینچ ST30 رو تا 980 دلار هم میفروشن!! که با همین دلار 1800 تومن تقریبا نصف ایران قیمت داره البته با کلی امکانات اضافی.
    اون زمانیکه خواستم بخرم هم قیمت همین بود(اواخر دی ماه) و قیمت 50st30 در بازار حدود 2350 بود.

---------- Post added at 09:35 AM ---------- Previous post was at 09:32 AM ----------

دوستان عزيز سلام من پلاسما 50vt30 دارم حدود 1200 ساعت از عمرش مي گذره زماني كه 120 ساعت از عمرش گذشته بود حدود يكي دو ساعت روي شبكه فارسي وان بود كه از اون موقع تا الان كه 1200 ساعت از عمرش گذشته ارم سبكه فارسي وان گوشه سمت راست تلويزيون مونده اگر راهي سراغ داريد كه از بين بره به من بگيد ممنون ميشم
    گزینه گرداننده پیکسل ها رو در تنظیمات حرفه ای روشن کن تا این حالت کمتر پیش بیاد.
    به سفارش یکی از اساتید میتونی بمدت 1 تا 2 ساعت هم رو حالت برفک بذاری احتمال زیاد درست میشه.

4. 3 کاربر از mzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با گارانتی چه شرکتی ؟ بانیان ؟ ut50 ?
    من اصفهانم میشه ادرس یا شماره را پ.خ کنی

الان تماس گرفتم از دوستم پرسیدم، گفت با گارانتی بانیان بوده. شماره مغازه را نداشت، گفتی نمایندگی پاناسونیک توی شمس آبادی بوده.

البته در نظر داشته باشید که عینک را جدا باید بخریدا!

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان عزيز سلام من پلاسما 50vt30 دارم حدود 1200 ساعت از عمرش مي گذره زماني كه 120 ساعت از عمرش گذشته بود حدود يكي دو ساعت روي شبكه فارسي وان بود كه از اون موقع تا الان كه 1200 ساعت از عمرش گذشته ارم سبكه فارسي_ و*ا_ن گوشه سمت راست تلويزيون مونده اگر راهي سراغ داريد كه از بين بره به من بگيد ممنون ميشم
    منم با یه شبکه دیگه دچار این مشکل شدم. تا اونجایی که من تجربه کردم مؤثرترین روش ثابت گذاشتن یه تصویر دیگه روی قسمت جا انداخته هست. مثلاً اون قسمتی که برای من جا انداخته بود برای مدتی آرم شبکه 3 و تعدادی شبکه دیگه روی نصفیش موند و رفع شد. البته یه قسمت کوچیکش که چیزی روش ثابت نمونده هنوز جا انداته که باید به صورت کنترل شده یه تصویر روش ثابت بذارم تا اونم محو بشه. من برفک مرفک هم تست کردم ولی به نظرم بهترین روش همینه. البته باید مراقبش باشید و مثلاً هر نیم ساعت تصویر رو عوض کنید برای چند دقیقه که قوز بالا قوز نشه!

7. 2 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان عزيز سلام من پلاسما 50vt30 دارم حدود 1200 ساعت از عمرش مي گذره زماني كه 120 ساعت از عمرش گذشته بود حدود يكي دو ساعت روي شبكه فارسي وان بود كه از اون موقع تا الان كه 1200 ساعت از عمرش گذشته ارم سبكه فارسي وان گوشه سمت راست تلويزيون مونده اگر راهي سراغ داريد كه از بين بره به من بگيد ممنون ميشم
    اونوقت من ميگم سوختگي تصوير دارن اينا دوستان قبول نميکنن

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه sarukhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اونوقت من ميگم سوختگي تصوير دارن اينا دوستان قبول نميکنن

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
    من یه مدته که می خوام یه تلویزیون بخرم
    اول می خواستم پلاسما vt30 بگیرم ولی سر همین مشکل پشیمون شدم
    دوستان این مشکل خیلی حاده ؟ یعنی همه اش باید حواسمون باشه شبکه رو عوض کنیم تا تصویر جا نندازه ؟
    این جوری که ادم اعصابش خراب میشه و لذتی از دیدن برنامه نمی بره !!!

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

اون تصاویری که جاشون به صورت یک هاله کم رنگ میمونه IR یا اثر موقتی تصویر هستن و برطرف میشن باید یک تصویر خاکستری ثابت رو برای مدت طولانی بزارین روی پنل نمایش داده بشه (تا زمانیکه هاله تصویر جامونده کم بشه) میتونید به جای تصویر خاکستری از همون تصاویر Break in یا حتی یک کانال برفکی هم استفاده کنید ... ولی اگر پیکسلهای اون ناحیه سبز یا بنفش یا هر رنگ دیگه ای به خودشون گرفتن و دیگه تغییر رنگ نمیدن پنل دچارBurn in شده پلاسماها معمولا IR دارن ولی اکثر مواقع خوب به خود بر طرف میشه و بعد از 1000 ساعت اول هر چی از عمر پنل بگذره کمتر دچار IR میشن برای خود من بارها پیش اومده که پنلم دچار IR شده مخصوصا تو ویدئو گیم ولی چون حساس نیستم بعد از مدتی بر طرف میشه ولی معمولا هر یکی دو ماه یک مرتبه یک تصویر خاکستری رو برای مدت 3-4 ساعت روی پنل نمایش میدم تا پنل کاملا تمیز بشه.

11. 9 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

استاد Alucard لطف می کنید تصویر خاکستری رو که استفاده می کنید برامون آپلود کنید.

شاید بعداً نیاز شد.

13. 6 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست عزیز عمق و بیرون زدگی تصاویر سه بعدی ارتباط مستقیم با فیلم یا هر تصویر سه بعدی داره که شما داری استفاده میکنی
    مثلا من ال جی 98000 دارم و فیلم legend of guardians رو که نگاه میکنم از اول تا آخر فقط عمق هست ولی در عوض فیلم Rio برعکس هست و انگار پرنده ها دارن تو اتاق میچرخن
    فکر نکنم تلوزیون ها در این مورد فرقی داشته باشن و تفاوتشون ممکنه بیشتر تو تکنولوژی تصویر و کنتراست و نور و .... باشه

sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
    با تشکر
    من فکر می کنم فرق دارند. والا من هر چی فیلم ساید بای ساید نگاه کردم خیلی بیرون زدگی تصویر نداشت. فقط عمق داخل دارند. شاید هم منبع فیلمهام مناسب نبوده! چون من بلو-ری ندارم.
    از دوستانی که تجربه 3D رو با پاناسونیک VT30 داشتند لطفن نظرشون رو اعلام کنند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با تشکر
    من فکر می کنم فرق دارند. والا من هر چی فیلم ساید بای ساید نگاه کردم خیلی بیرون زدگی تصویر نداشت. فقط عمق داخل دارند. شاید هم منبع فیلمهام مناسب نبوده! چون من بلو-ری ندارم.
    از دوستانی که تجربه 3D رو با پاناسونیک VT30 داشتند لطفن نظرشون رو اعلام کنند.
    درود
    من st30 دارم شبکه ی sky 3d رو که نگاه می کنم اکثر صحنه هاش بیرون تی وی هست
    بیرون بودن یا عمق داشتن بستگی به نوع فیلم داره نه تی وی

16. 2 کاربر از kaveh1589 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •