تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 490 از 1421 اولاول ... 390440480486487488489490491492493494500540590990 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,891 به 4,900 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

داره خودمونی میشه Serial Killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    Anayurdum Azərbaycan

پيش فرض

بابا تورو خدا رحم کنین به حال بقیه بخصوص این سرویس محدودا !!!
    من وقتی چیز مهمی واسه دانلود نداشته باشم چیزی واسه دانلود نمیذارم شما شدین مث اینا که از هول تموم شدن میخوان همه دیگ آشو داغ داغ سر بکشن
    چی دانلود میکنین که اینهمه تو 13 روز .. خیلیه هاا

ولی درکل ما ایرانی ها شور خیلی چیزا رو در آوردیم قبول دارم .. اونور آب اصلا کسی جرات نداره فیلم و آهنگ دانلود کنه پیگرد قانونی داره ، اینور آب ما همه چیزای دارای حق کپی رایت چه داخلی چه خارجی رو مفتی مفتی میزنیم به جیب !
    تایید میشه!
    واقعا بی وجدانتر از اون آدمی که میگه تو 13 روز 156 گیگ دانلود کردم وجود نداره.....
    اونی که این کار میکنه به این فکر نمیکنه که این پهنای باند داره از جیب خودش میره
    ما ایرانی ها کلا آدمای جالبی هستیم فرهنگ استفاده از هیچی رو نداریم
    منم نامحدود دارم ولی چیزی که لازم ندارمو دانلود نمیکنم... توروخدا یکم مراعات کنید و انقدر حریص نباشید

آره ...
    البته من داشتم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت دانلود میکردم با ریست مودم هم وضع همین بود البته آخرش بیخیال دانلود شدم
    depositfiles باید اکانت پریمیوم داشته باشی تا سرعت دانلودت خوب باشه... نداشته باشی فایده نداره

داره خودمونی میشه citrus88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من هر کی دیدم 512 نامحدود داره بالای 7 - 8 گیگ دانلود میکنه
    گندشو درآوردن بضیا...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

1 مگ نامحدود فرقش چیه با 512 ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    چمستان

پيش فرض

عزیزانی که 100 گیگ تو 13 روز دانلود کردن اصلا کاری به بی فرهنگی اینا ندارم مگه هاردشون چند گیگه من 3-4 ماهه مخابرات دارم هاردم داره پر میشه 500
    چی دانلود میکنین خدایی

5. این کاربر از mypdf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsen_1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

ولی درکل ما ایرانی ها شور خیلی چیزا رو در آوردیم قبول دارم .. اونور آب اصلا کسی جرات نداره فیلم و آهنگ دانلود کنه پیگرد قانونی داره ، اینور آب ما همه چیزای دارای حق کپی رایت چه داخلی چه خارجی رو مفتی مفتی میزنیم به جیب !
    دوست عزیز
    نمیشه فقط با در دست داشتن یه فاکتور ایران و اروپا رو با هم مقایسه کرد
    خوبه یه مقایسه کلی به ارزش انسان بودن و حق زندگی کردن تو دو جامعه بشه

تایید میشه!
    واقعا بی وجدانتر از اون آدمی که میگه تو 13 روز 156 گیگ دانلود کردم وجود نداره.....
    اونی که این کار میکنه به این فکر نمیکنه که این پهنای باند داره از جیب خودش میره
    ما ایرانی ها کلا آدمای جالبی هستیم فرهنگ استفاده از هیچی رو نداریم
    منم نامحدود دارم ولی چیزی که لازم ندارمو دانلود نمیکنم... توروخدا یکم مراعات کنید و انقدر حریص نباشید

depositfiles باید اکانت پریمیوم داشته باشی تا سرعت دانلودت خوب باشه... نداشته باشی فایده نداره
    لطفا به هم توهین نکنید
    هر کسی شرایط سنی و محیطی زندگی خودشو داره

پروفشنال xzero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    SikTiR AbAd

پيش فرض

درود

دوستانی که 512 نامحدود دارند سرعت دانلودشون عموما روی چند هست ؟! فرقی بین سرعت 512 و 1 مگ نامحدود هست ؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

دوستان يكم هم به فكر ما محدود ها و طرح قديما باشن . كمي هم اجازه نفس كشيدن هم به ما بدن هم به پورت هاي مخابرات

آخر فروم باز mohsen_1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

درود

دوستانی که 512 نامحدود دارند سرعت دانلودشون عموما روی چند هست ؟! فرقی بین سرعت 512 و 1 مگ نامحدود هست ؟!
    فعلا این روز ها هیچ فرقی نیست
    قبلا سرعت رو 180 بود

10. 2 کاربر از mohsen_1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazimazimazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران - آمل

پيش فرض

آقا یه سوال من وقتی میدونم اینا سرعت کم میکنن یا کلا قضیه این نامحدود رو تخته میکنن چرا دانلود نکنم؟خوب من یه مدت بود که دانلود شبانه نداشتم این مخابرات لعنتی هم جواب نمیداد وقتی این نامحدود رو گرفتم باید عقدمو خالی کنم نکنم یکی دیگه میکنه!

12. 4 کاربر از mazimazimazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

آقا یه سوال من وقتی میدونم اینا سرعت کم میکنن یا کلا قضیه این نامحدود رو تخته میکنن چرا دانلود نکنم؟خوب من یه مدت بود که دانلود شبانه نداشتم این مخابرات لعنتی هم جواب نمیداد وقتی این نامحدود رو گرفتم باید عقدمو خالی کنم نکنم یکی دیگه میکنه!
    به خاطر این دانلودهای الکی بعضی از کاربرا که طرز فکر شمارو دارن و استفاده از اینترنت نامحدود رو بلد نیستن و باعث میشن پهنا باند مخابرات تموم بشه می خوان نامحدود رو بردارن
    دوست عزیز تا حالا به این فکر کردی چرا مخابرات سرعتو کم میکنه ؟ چرا نامحدود رو میخواد بگیره؟چرا کلا هر دفه از پایه نوع سرویس دهی و تعرفه هاشو عوض میکنه ؟
    به خاطر اینه که پهنای باند موجودش تموم میشه و این قضیه به ضررش تموم میشه و نمیخواد اینطور بشه
    پهنای باند هم چطور تموم میشه؟با دانلود زیاد توسط بعضی از کاربرای ADSL
    شما کاربره 512 نامحدود وقتی توی 10 روز 150 گیگ دانلود میکنی توی یک ماه 450 گیگ مصرف ترافیک داری که مساوی هست با 113 تا یوزر محدود ماهیانه 4 گیگ ( این انصافه مرد مؤمن ؟)
    این کاربرا باعث کلیه مشکلاتی که برای اکثر کاربرا پیش میاد هستن
    آخه مرد حسابی چی دانلود میکنی 24 ساعته پشت سیستم میشینی کل زندگی کردنت صرف این هست که فقط ببینی سرعت دانلود مناجرت افت نکنه ، این همه فیلم و سریال دانلود میکنه که چی؟ من مطمئنم خودشون فرصت نمیکنن چیزایی که دانلود میکنن رو ببینن ، فقط میندازن یه گوشه از هاردشون خاک بخوره ، واقعا ارزشش رو داره؟کل زندگیتو صرف این بکنی؟برو بیرون یه حرفه یاد بگیر فردا بدردت بخوره ، میشینی شیره ی پهنا باند مخابرات رو میکشی با دانلود فیلم وسریال بعد میریزی یه گوشه هاردت خاک بخوره که چی؟من تمام مشکلات ADSL مخابرات که برای عموم پیش میادو تقصیر این جور کاربرا میدونم. آقا میخوای فیلم نگاه کنی؟2 تا دانلود کن یکی رو نگاه کن ، دوباره یکی دیگه دانلود کن
    مخابرات باید جلوی این یوزرهارو بگیره جریمه هم بکنه .
    Last edited by neopersia; 15-03-2013 at 13:06. دليل: لحن نامناسب!

14. 3 کاربر از evil_hackerz2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •