تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 490 از 1783 اولاول ... 3904404804864874884894904914924934945005405909901490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,891 به 4,900 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

حسين جان شما برو با همون مخابرات اينترنت بگير packet به packet وبگردي و دانلودات كنترل شه
    من صبا ٥١٢ دارم سرعتش روزا بين ٦٠ تا ٧٠ و شبانه بين ٥٠ تا ٧٠ هستش راضيم اما ميخوام از جايي نامحدود بگيرم البته نه از مخابرات
    سادگی من و شما این هست که فکر می کنیم اگر قرار به کنترل باشد برای اینها خیلی کار دشواری هست که کنترل کنند؟چه مخابرات چه شرکتهای خصوصی شما فکر می کنید این شرکتهای خصوصی گردن کلفت مثل ...... که به قول معروف به صورت خصوصی هم اداره می شوند صاحبان اصلی آنها چه کسانی هستند ؟ لابد افرادی ساده هستند مثل من و شما؟البته ساده من هستم نه شما
    Last edited by hosein_artist; 24-11-2011 at 01:15.

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

اقا داشتم تاپیک رو نیگاه میکردم تستهای خودم رو تو صبا دیدم
    اب دهنم سرازیر شد میخوام دوباره بیام صبا
    نظرتون چیه؟؟؟؟

داره خودمونی میشه omidsadeghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    میشه دلیلش رو هم بگی ، چون اینترنت مخابرات که اصلاً تعریفی نداره
    دلیلش اینه که :

1- اینترنت مخابرات خییییییییییلی هم تعریف داره. الان با 128اشتراک با سرعت 17-18 دانلود میکنم یعنی کمی بیشتر از 128.

2- سایت ها را هم با سرعت خوب و قابل قبولی میاره.

3- دیگه نیاز نیست شبا بیدار بمونم و نگران ساعت مجانی باشم که تازه یه دفعه به مدت دو ماه افتضاح میشه و اعصاب آدم بهم می ریزه.

4- الان دارم ماهی 9920 تومان میدم و قیمت عالیه.

5- دیگه نگران این نیستم که حجم تموم کنم و همش برم تو سایت support.ngsnet.net ببینم چقدر ترافیک باقیمونده.

6- مخابرات اگه صد بار هم اشتراکت را قطع و وصل کنی مثل صبانت و بقیه شرکت ها 15000 تومان پول نمیگیره.

7- بزودی میرم 256 میگیرم و با قیمت ماهی 12560 روزی حدود 2 گیگ دانلود میکنم. البته الان هم که 128 هست راضیم.

8- من حدود سه ساله صبانت محدود 128 سه ماه 9 گیگ دارم ولی محدودیت دانلود خیلی اعصاب خرد کنه. نامحدود یه چیز دیگس. الان آپدیت ویندوز گذاشتتم رو اتوماتیک و خودش هر وقت آپدیت باشه دانلود میکنه. قبلا باید 3 صبح آپدیت میکردم.

البته من پارسال هم میخواستم مخابرات بگیرم ولی پورتاشون پر بود. در ضمن من یک هفته است از مخابرات گرفتم. تا حالا که عالی بوده. بقیش ببینیم چی میشه که به نظرم همین طور عالی می مونه و شاید بهتر هم بشه.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    میشه دلیلش رو هم بگی ، چون اینترنت مخابرات که اصلاً تعریفی نداره
    دلیلش اینه که :

1- اینترنت مخابرات خییییییییییلی هم تعریف داره. الان با 128اشتراک با سرعت 17-18 دانلود میکنم یعنی کمی بیشتر از 128.

2- سایت ها را هم با سرعت خوب و قابل قبولی میاره.

3- دیگه نیاز نیست شبا بیدار بمونم و نگران ساعت مجانی باشم که تازه یه دفعه به مدت دو ماه افتضاح میشه و اعصاب آدم بهم می ریزه.

4- الان دارم ماهی 9920 تومان میدم و قیمت عالیه.

5- دیگه نگران این نیستم که حجم تموم کنم و همش برم تو سایت support.ngsnet.net ببینم چقدر ترافیک باقیمونده.

6- مخابرات اگه صد بار هم اشتراکت را قطع و وصل کنی مثل صبانت و بقیه شرکت ها 15000 تومان پول نمیگیره.

7- بزودی میرم 256 میگیرم و با قیمت ماهی 12560 روزی حدود 2 گیگ دانلود میکنم. البته الان هم که 128 هست راضیم.

8- من حدود سه ساله صبانت محدود 128 سه ماه 9 گیگ دارم ولی محدودیت دانلود خیلی اعصاب خرد کنه. نامحدود یه چیز دیگس. الان آپدیت ویندوز گذاشتتم رو اتوماتیک و خودش هر وقت آپدیت باشه دانلود میکنه. قبلا باید 3 صبح آپدیت میکردم.

البته من پارسال هم میخواستم مخابرات بگیرم ولی پورتاشون پر بود. در ضمن من یک هفته است از مخابرات گرفتم. تا حالا که عالی بوده. بقیش ببینیم چی میشه که به نظرم همین طور عالی می مونه و شاید بهتر هم بشه.

5. این کاربر از omidsadeghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

فعلا تهران یه چند وقته خوب نیست شبانشم چند وقته گند زده بد جور

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

نه حتما اینترنت صبانت با اون پینگ مزخرف و حجم دزدی تعریف دارد؟من الان 512 نامحدود مخابرات دارم سرعت دانلود بین 50 تا 60 هست با پینگ ثابت 200 حالا 512 را به هر کسی نمی دهند اما 256 را راحت ثبت نام می کنند با سرعت 30 لطفا دوستان صبانتی الکی جو سازی نکنید.
    آقا یا خانم شما که آشنا داشتی و 512 گرفتی میشه بگی آشناتون چه پستی داشته؟ میخوام ببیتم آشنا باید در چه حدی باید پیدا کنم تا 512 بگیرم.

خیلی ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

این سرعت اینترنت مخابرات 128 نامحدود

با اینکه پینگ خیلی پایین بود نتیجه اولین تست را گذاشتم که فکر نکنید تعصب دارم. یه تست هم فردا میذارم. تو این تست پینگ پایین بود ولی خداییش کلا سایتها را خیلی راحت میاره. تست های بعدی که گرفتم پینگ رو 100 بود ولی سرعت تغییر نکرد.

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان اگه کسی دو تا خط تلفن داره پیشنهاد میکنم حتما مخابرات امتحان کنه چون هزینه نصب و راه اندازی نداره. حداقل ضرری نداره. فکر نکنید حالا چون از مخابرات گرفتین هر سایتی برین کنترل میکنن. مخابرات خودش میفروشه و سودش خودش می بره بجای شرکتهای خصوصی. کارمندای مخابرات حوصله جواب دادن تلفن هم ندارن چه برسه به اینکه بیان ببینن شما تو چه سایتی میری. بیکار که نیستن. وی پی ان و آنتی فیلتر و هر چی میخوای استفاده کن مطمئن باش هیچ مشکلی پیش نمیاد

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

یه نفر به کل تاپیک
    بابا یه نفس بکش بذار بقیه هم حرف بزنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    ------
    خیلی خنده داره چرا سایت خود صبا نت با adsl خودشون باز نمی شه ولی من با اینترنت محابرات و ایرانسل می تونم اون سایت رو بیارم؟؟؟؟
    Last edited by mary83; 24-11-2011 at 15:43.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •