یا اجازه استاد خودم ata.royalfalcon
همونطور که گفتن WD My Passport هست ولی من این هارد رو روز یکشنبه خریدم 560 با گارانتی سازگار!![]()
یا اجازه استاد خودم ata.royalfalcon
همونطور که گفتن WD My Passport هست ولی من این هارد رو روز یکشنبه خریدم 560 با گارانتی سازگار!![]()
سلام
من حدودا 30 صفحه از این فروم را خوندم و به این نتیجه رسیدم که یه WD MY PASSPORT 1T بخرم.
حالا یه سوال سخت:
از کجا بگیرم که خیالم از قیمت و جنس راحت باشه؟ لطف کنید اسم مغازه را بگین که صاف برم اونجا و بخرم.
ممنون رفقا.
شما برو تو بازار بگرد اینجوری که یکی آدرس بده به نفعتون نیست!
برید بگردین شاید یه جایی رو ارزونتر گیر آووردین
ولی خواستین بگیرین گارانتی سازگار خوب هست!
میشه بگید فرق WD My passport Studio با بقیه هاردهای وسترن چیه؟
چرا قیمت 2 تراش حدود 200 تومن از 2 ترای My Passport کمتره؟
قابلیت استفاده به عنوان پاسپورتی مگه نداره؟
سلام دوستان .
دیروز یه هارد اکسترنال my book (سری جدید) خریدم سه ترابایت با دو سال گارانتی سازگار 555 هزارتومن . backup plus desk هم قیمت گرفتم 495 هزارتومن .
هارد جدید sata 6.0gb/s هست ولی هارد قدیمی sata 3.0gb/s هست .
my book
my book essential
به جز اینترفیس (usb2 و fireware) و شکل ظاهری و نوع فرمت پارتیشن فرقی با WD my passport نداره . اگر این هارد را میخرید برای استفاده در win باید فرمت بشه .
هارد جدید مبارک انشاا... هدش بچرخه براتون
من ابداً با USB2 بودنش مشکلی ندارم منتها دقیقا استفاده این هارد در چه موردی هست؟اون پورت های Firewire 800 برای چی هستن وقتی USB داره؟
راستش قیمتش وسوسه انگیزه
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
این مدل اصولاً برای mac طراحی و ساخته شده ، پورت Firewire 800 در این جور سیستمها بیشتر دیده میشه . نکته جالب این هست که دو پورت Firewire 800 دارد که میتوان مانند usb hub هارد اکسترنال دومی را هم به آن متصل کرد .
سرعت Firewire 800 حدود 786MBit/s هست در مقایسه با 480MBit/s اینترفیس usb2
محتوای مخفی: .
متاسفانه تو شهر ما دو ترا نبود
از کجا میتونم اینترنتی بخرم معتبر باشه ؟
دی جی کالا دو ترا نداشت
سلام
یدونه هارد اکسترنال دست دوم سیگیت 1 ترا USB2 به قیمت حدود 200 تومن به نظرتون ارزش خرید داره؟
میشه ساعت کارکرد هارد رو صفر کرد؟
اینم عکس از تب Health
![]()
سلام .
1. ساعات کارکرد رو با دستگاههایی مثل pc3000 میشه ریسیت و صفر کرد که هر کسی این دستگاه رو نداره .
2. در عکس فقط نصفه بالایی دیده میشه . به طرف پایین اسکرول کنید که بقیه هم دیده بشه .
3. مدل دقیق این هارد چی هست Goflex ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)