من حسابگر دارم خواستم بیام مخابرات دیدم گند زدن بهش،ولی حسابگر 512 که دارم سرعتش اصلا نوسان نداره و خیلی کم پیش میاد بیاد زیر 50.فقط مشکل پینگش هست که از تابستون امسال اینحور شده تایم اوت داره ،فک نکنم تو شهر ما هم کسی تایم اوت نداشته باشه
من حسابگر دارم خواستم بیام مخابرات دیدم گند زدن بهش،ولی حسابگر 512 که دارم سرعتش اصلا نوسان نداره و خیلی کم پیش میاد بیاد زیر 50.فقط مشکل پینگش هست که از تابستون امسال اینحور شده تایم اوت داره ،فک نکنم تو شهر ما هم کسی تایم اوت نداشته باشه
کاملا موافقم.... من تا 22 بهمن که شارژم تموم شه شارژ نمیکنم بعدشم باز 128 3ماه 7گیگ میگیرم
البته با فرض اینکه سرعت دانلودش 8 نباشه !
شب ها همیشه همینه؟
سلام من یه هارد 500 دارم که 350 گیگی فیلم توش هست بیشترش دانلود کردم البته قدیمی هم توش هست خواستی بدم بهت کپی کنی
اگه مخابرات دوباره افزایش قیمت داد که همه خواهند رفت...
ولی اگه شرکتای دیگه قیمتا رو با توجه به تعرفه جدید افزایش دادند ولی مخابرات قیمتارو ثابت نگه داشت ... در اینصورت میشه هنوز دفاع کرد از مخابرات...
باید صبر کرد و دید چی پیش میاد تا یکی دو ماه دیگه
من که الان 512 نامحدود 1 به 5 دارم دیگه تمدید نمیکنم سرویس ا مگ محدود ماهی 2 گیگ میگیرم.
سلام می خواستم بدونم اینترنت محدود مخابرات مثلا 1 مگ بگیرم ایا دانلود شبانه رایگان داره ؟ باچه سرعتی مثلا؟
فردا شارژم تموم می شه برم ببینم این 1 به 10 ها رو درست کردن !!
اگه درست بود 256 می گیرم![]()
بله ساعت 1 تا 6 صبح رایگانه در مورد سرعت روایات مختلفه شما روایاتی که حداقل سرعت رو 100 بیان میکنند در نظر بگیر که اگه کم بود خیلی شوکه نشی... اگه زیاد هم بود که حالش رو ببر
من الان 256 1 به 10 دارم افتضاحه روزا سرعتش رو 15 میانگین هست ولی شبا رو 34
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)