متاسفانه کومودو اینترنت سکوریتی هیچ موردی رو تحت هیچ شرایطی نشناخت.![]()
متاسفانه کومودو اینترنت سکوریتی هیچ موردی رو تحت هیچ شرایطی نشناخت.![]()
پسوورد اشتباس هر چی میزنم کار نمیکنه
به جون خودم پسورد رو دادم amin باور کن !
موفق باشی دوست من
Take Care![]()
خب اولش با حروف بزرگ نوشته بودی
ولی باید با حروف کوچیک بزنی
سلام به دوستان عزیز
امروز یک نرم افزار دیگر برای تست نرم افزارهای امنیتی را خدمتتان معرفی می کنم.این نرم افزار Advanced Process Termination نام دارد وبرای تست قابلیت Auto-Protection نرم افزارهای امنیتی وسیله بسیار مناسبی است (هر چند از آن می توان برای از کار انداختن هر پروسه در حال اجرا حتی ویروسها استفاده کرد).
همانطور که می دانید قابلیت Auto-Protection ( یا قابلیت محافظت از خود ) یک نرم افزار امنیتی از ضروریترین مشخصات مورد نیاز آن میباشد. به قول معروف چیزی که توانایی محافظت از خودش را ندارد نمیتوان از آن انتظار داشت که بتواند از دیگران محافظت کند.خیلی از بدافزارها به ویژه انواع خطرناکتر پس از اجرا روی سیستم قربانی اولین کاری که میکنند از کار انداختن نرم افزارهای امنیتی نصب شده روی سیستم است تا بعد از آن بتوانند به راحتی سیستم قربانی را در اختیار بگیرند و هر کاری دلشان خواست به راحتی انجام بدهند. بدافزارها از روشهای بسیار زیادی برای این کار استفاده می کنند که بعضی از آنها بسیار پیچیده است.
این نرم افزاری که امروز به شما معرفی میکنم با وجود حجم پایین به شما امکان استفاده از 18 روش مختلف را برای از کار انداختن یک پروسه را میدهد که در نوع خودش منحصر به فرد است.کافی است نرم افزار را اجرا کنید پروسه مورد نظر خود را انتخاب کنید و از روشهای نشان داده شده در پایین پنجره برای از کار انداختن پروسه استفاده کنید.
برای تست قابلیت نرم افزارهای امنیتی خودتان باید به چند نکته توجه کنید :
1.این برنامه را باید به صورت Administrator اجرا کنید. در ویندوزهای ویستا یا 7 کافی است روی فایل اجرایی برنامه کلیک راست کنید و گزینه Run as Administrator را انتخاب کنید.
2.اگر آنتی ویروس شما به این برنامه گیر داد باید اجازه اجرا به آن بدهید.
3.اگر فایروال یا آنتی ویروس شما دارای HIPS می باشد باید این برنامه را به صورت Trusted Application یا یک نرمافزار مورد اعتماد اجرا کنید (برای این کار اگر حین اجرا از شما سوال شد گزینه مربوطه را انتخاب کنید یا اگر از تنظیمات اتوماتیک استفاده می کنید پس از اجرا در تنظیمات HIPS آن را به گروه Trusted منتقل کنید).
4.بعضی از نرمافزارهای امنیتی دارای چند پروسه میباشند و شما میتوانید تک تک آنها را تست کنید هرچند آن چه مهم است پروسه اصلی آن نرمافزار امنیتی است.
با توجه به این که این نرمافزار محصول 10 سال قبل است لذا تمامی نرم افزارهای امنیتی جدید باید بتوانند در مقابل هر 18 روش از خود محافظت کنند.برای اینکه دوستان بتوانند نرمافزارهای امنیتی مختلف (فایروال, آنتی ویروس و آنتی اسپایور) را با هم مقایسه کنند من یک سیستم امتیازدهی را پیشنهاد میکنم:
1.هر روش از 18 روش 2 امتیاز دارد.
2.اگر نرمافزار امنیتی بتواند در مقابل هر روش از خود محافظت کند برنامه Advanced Process Termination پیام زیر را پس از استفاده از دو گزینه Suspend 1 و Suspend 2 نمایش می دهد:
و پیغام زیر پس از استفاده از بقیه گزینهها نمایش داده میشود:
در این حالت نرمافزار امنیتی 2 امتیاز کامل را می گیرد.
3.اگر نرمافزار امنیتی نتواند از خود محافظت کند در مورد دو گزینه Suspend 1 و Suspend 2 پیغام زیر :
![]()
و در مورد سایر گزینهها پیغامی مشابه زیر نمایش داده میشود:
در این حالت نرمافزار امنیتی دو امتیاز منفی (2-) میگیرد.
4.اگر برنامه Advanced Process Termination بتواند نرمافزار امنیتی را با هر کدام از روشهای فوق (به جز دو گزینه Suspend 1 و Suspend 2) از کار بیاندازد ولی پروسه مربوط به نرمافزار امنیتی بلافاصله به صورت خودکار دوباره ظاهر شده و شروع به کار کند نرمافزار امنیتی مذکور تنها یک امتیاز می گیرد.
5.اگر حین استفاده از یکی از گزینهها سیستم هنگ کند به طوری که مجبور به ریستارت شوید نرمافزار امنیتی یک امتیاز منفی می گیرد(1-).
به این ترتیب حداکثر امتیاز 36 امتیاز و حداقل امتیاز 36- می باشد.
دانلود فایل:
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by vtn54; 21-12-2011 at 01:25.
Emsisoft تا اکسترکت شد فایلو پاک کرد.
Last edited by arfnpm; 21-12-2011 at 01:11.
خوب این یک نمونه از موارد مثبت کاذب است که متاسفانه در مورد Emsisoft Anti-Malware چیز دور از انتظاری نیست این نرم افزار علارغم میزان شناسایی بسیار خوب موارد مثبت کاذب فراوانی دارد.
نرمافزار Advanced Process Termination بدافزار نیست و خطری برای سیستم ایجاد نمیکند.
به گفته ویروس توتال،
نود 32، کوییک هیل، کی 7، ای اسکن و چند تا دیگه هم مخرب میشناسن.
باید برای بقیه شرکت ها ارسال بشه تا نتیجش مشخص بشه!
البته ام سی سافت با عنوان سطح خطر پایین و ریسک ویر شناخته!
Norton 2012 تو تست Kernel Kill 2 شکست خورد و بقیه رو با موفقیت پشت سر گذاشت.
با تشکر از برادر vtn54
برنامه ویروسی نیست.پیغام آنتی ویروسها هم منطقیه.
این برنامه همانطور که گفتم بدافزار نیست و حدود 10 سال قبل توسط یک شرکت امنیتی به نام DiamondCS عرضه شده بود برای این که مطمئن شوید به آدرس زیر سری بزنید :
همانطور که می بینید این نرم افزار توسط یکی از مهندسان نرم افزاری شرکت DiamondCS در بزرگترین فوروم امنیتی دنیا (Wilders Security) معرفی شده است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دلایل شناسایی آن توسط بعضی آنتی ویروسها متعدد است و در حوصله این بحث نیست![]()
Last edited by vtn54; 21-12-2011 at 02:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)