دوستان من با يك مشكل مواجه شدم! گفتم نظر شما رو هم بدونم.
من اشتراك 256 سپنتا دارم، دقيقاً از شنبه گذشته، سرعت اينترنتم از 30، اومده روي 14-13(اونهم با نوسانات زياد) در روزهاي غير تعطيل؛ و در روزهاي تعطيل (يعني پنجشنبه و جمعهاي كه گذشت) سرعتم به حالت عادي برگشت، و دوباره امروز همون آش و كاسه قبلي افت سرعت، تكرار شد.
با واحد فني كه تماس گرفتم، گفتن پهناي باندمون تو منطقه مخابراتي وليعصر (كه منطقه ما باشه) تا نصف هم پر نشده و مشكلي از نظر پهناي باند نداريم. ضمناً اين فرضيه كه ممكنه مودم من ايراد داشته باشه هم رد هست، چون اگر ايرادي داشت، اين دو روز نبايد سرعتم روي 240 ميبود! من خودم گفتم شايد شركتي تو منطقه ما هست كه داره از پهناي باند بالايي استفاده ميكنه، كه باعث ميشه مشكل پيش بياد! اما اين يكي هم به 4 دليل رد ميشه! اول اينكه گفتن چنين شركتي تو منطقه شما نيست، ثانيا اگر باشه هم تا 12 شب كه وصل نيست، يعني قاعدتا تا پايان وقت اداري بايد مشكل حل بشه، و سوم هم اينكه اصلا پهناي باند ما در منطقه مخابراتي پر نشده!چهارمين دليل هم اينه كه همچين شركتي يهو ظرف يك هفته تأسيس نميشه!!
.gif)
حالا من موندم و مشكلي كه نميدونيم دليلش چيه و از هفته گذشته پيش اومده!البته واحد فني قول پيگيري داده، اما بعيد ميدونم به جايي برسن!
ميخواستم ببينم تا به حال كسي از دوستان مشكل مشابهي رو تجربه كرده؟ و يا اينكه اصولاً دليلي براي اين مشكل سراغ داره؟
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد، و خانوادهاي رو از نگراني نجات بديد!
.gif)