تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 490 از 1049 اولاول ... 390440480486487488489490491492493494500540590990 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,891 به 4,900 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ببخشید سوالم شاید خنده دار باشه ولی من نمی دونم گفتم اینجا بپرسم

سینمای خانگی منظورتون همین تلویزیون های LCD موجود تو بازاره؟
    خیر
    به سیستم صوتی گفته میشه که واسه اون تی وی ها استفاده می شه و یه سینمای کوچیک خونگی واسه افراد ایجاد می کنه

2. این کاربر از mhroozbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

اقای پونل فرموده بودند در بعضی حالات ساب روشن نمیشه چه تنظیمی کنم که تمام باندها وسنتر وسابم جواب بدند ممنون میشم مختصری راهنمایی کنید
    تو تنظیمات دستگاه 1311 من یه قسمت برای تنظیم ساب داره. در حالت کارخونه ای Bass Setting روی حالت Life بود.
    تو این حالت انگاری باس کار نمیکنه یا حداقل کار کردنش به چشم نمیاد. من از حالت Life گذاشتمش رو حالت LIFE + Main که صدا رو فوق العاده تغییر داد.

جناب رایان بارها گفتند که این سیستم اونقدرها موزیکال نیست.
    اما از وقتی این تنظیم سابش رو که تغییر دادم سیستم خیلی موزیکال شده.
    اگه سیستمی موزیکال تر از این باشه فکر نکنم اونقدرها متفاوت باشه. شاید یه خرده بهتر.
    فقط خواستم دوستانی که قصد خرید سیستم صوتی دارند بدونند 1311xp واقعا کیفیت موزیکش عالیه.
    برای خونه، سیستم های صوتی گرونتر از این اونقدر ارزش نداره که قید 1311Xp با این قیمت مناسب رو بزنید.

4. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه anaconda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    In galaxies

پيش فرض

جناب پونل ایا شما برای سیستمت منظور tv ر س ی و ر و امپ وساب استابلایزر گرفتید؟ چون من میخوام رسیورم به این دستگاه وصل کنم خوب به طبع باید ----- و امپ و ساب و tv همزمان روشن باشه ایا نیاز به استابلایز دارم ؟مجموع وات مصرفیم این که البته این وات رو از پشت دستگاه خوندم حالا نمیدونم درست باشه یا نه tv510 w +----- 35w+ امپ 450 w ساب 150 وات که مجمو عش میشه 1145 w چون با قسمت فروش فاراتل تماس گرفتم گفت ببین مجموع وات مصرفیت چند هست تا استابلایزر مناسب بدیم من این مدل را میخواستم
    که لینکش اینه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    طرف گفت این تا 1400 وات تحمل داره پس با این اوصاف همین باید خوب باشه درسته؟ البته بازم نمیدونم این واتی که من پشت دستگاههام خوندم درسته یا نه جای دیگه را باید نگاه کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

1

سلام.شما محبت کن سقف بودجتون رو بفرما.
    سلام
    ببخشید آقای mr_rayan
    دیر شد.
    سقف هزینه مون رو 500000 بگیرید.
    در ضمن تلویزیون LED(veiera است.
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

که لینکش اینه
    کد:
    طرف گفت این تا 1400 وات تحمل داره پس با این اوصاف همین باید خوب باشه درسته؟ البته بازم نمیدونم این واتی که من پشت دستگاههام خوندم درسته یا نه جای دیگه را باید نگاه کنم؟
    ببخشید تلوزیون شما چی هست که 510 وات برق مصرف میکنه؟ خیلی خیلی زیاده. تلویزون lcd cx52 46 inch که من دارم 210 وات مصرفشه و یه LED کمتر از 140 وات مصرف میکنه.

این دستگاه قیمتش چند هست؟ منم در نظر دارم همچین چیزی بخرم. چون الان به 2 تا پریز با احتساب لپتاپها حدود 6 ملیون تومن دستگاه وصله و اگه اتفاقی بیوفته......

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    In galaxies

پيش فرض

تلویزیون من پلاسما 50 اینچ مدل vt20 پاناسونیک هست

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    In galaxies

پيش فرض

قیمتش 122000 تومان هست

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

جناب پونل ایا شما برای سیستمت منظور tv ر س ی و ر و امپ وساب استابلایزر گرفتید؟ چون من میخوام رسیورم به این دستگاه وصل کنم خوب به طبع باید ----- و امپ و ساب و tv همزمان روشن باشه ایا نیاز به استابلایز دارم ؟مجموع وات مصرفیم این که البته این وات رو از پشت دستگاه خوندم حالا نمیدونم درست باشه یا نه tv510 w +----- 35w+ امپ 450 w ساب 150 وات که مجمو عش میشه 1145 w چون با قسمت فروش فاراتل تماس گرفتم گفت ببین مجموع وات مصرفیت چند هست تا استابلایزر مناسب بدیم من این مدل را میخواستم
    که لینکش اینه
    کد:
    نمی دونم این استابلایزر همونیه که من بهش میگم محافظ؟
    من از محافظ های مخصوص یخچال دارم استفاده می کنم. مارکش بی تا هست و خیلی هم ارزونه.
    فکر کنم 5 -6 تومن باشه.
    البته من دو تا پریز رو دیوارم هست. که تلویزیون به یکی از پریزها وصله. اون پریز دیگه به محافظ بی تا وصله که ----- و آمپ و ساب رو بش زدم.

کد:
    اون مصرفی که پشت دستگاههاتونه مصرف حداکثرشه. در حالت عادی خیلی کمتره.
    مثلا اون پلاسماتون فقط وقتی که تصویر کاملا سفید رنگ باشه و تنظیمات نور تلویزیون حداکثر باشه 510 وات میشه. هر چی تصویر رنگهاش تیره تر میشن مصرف خیلی کمتر میشه.
    آمپ و ساب هم فکر کنم مصرفش با توجه به میزان کم و زیادی صدا متغیره. خیلی کم اتفاق می افته که به اون واتی که پشتش نوشته برسه.

Last edited by poonel; 16-10-2011 at 22:46.

11. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان اگه کسی A/V Receiver Pioneer 1020K نیاز داشت من یدونه دارم 100% مشابه آکبنده 30% زیر قیمت میفروشم... اینو حدود سه ماه پیش از نمایندگی راستین خریدم که باهاش سینما راه بندازم ولی منزل رو عوض کردم دیگه جا ندارم چون سیستم استریوی بزرگی دارم که دیگه تو منزل جدید جا برای سینما نیست... کلا هم 2-3 ساعت روشن نبوده... فقط هم تهران بعد از بازدید و تست در محل معامله میشه... یکی از بهترین مدلهای پایونیر تو این رنج قیمته ... سیستم هم زیاد دارم دیگه به این نیاز ندارم... چندتا آمپلی فایر دیجیتال و لامپی دارم...

اینم چندتا عکس از سیستمم که آمپلی فایر پایونیر مشخصه:

مشخصات سیستم:
    بلندگوها: Klipsch LaScala
    آمپ دیجیتال: Pioneer VSX-1020K
    آمپ لامپی: Raysonic SP-120MKII
    دک: DacMagic Cambridge Audio و Shanling DAC50
    سورس پلیر: WDTV HD Player (از اپتیکال به دک وصل کردم فایل سورس هم Flac Lossless هست)

یه چندتا عکس از گرام دوال 721 خودم... گفتم شاید برای دوستان جالب باشه

محتوای مخفی: عکس های گرام 

ظاهر کلی با داست کاور بسته:

ظاهر کلی با داست کاور بسته (2):

ظاهر کلی با داست کاور باز:

نمای نزدیک:

تونارم و بخش وزنه ها:

آنتی اسکیتنیگ:

سینی زیر پلتر (ساب پلتر):

بخش زیرین:

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    In galaxies

پيش فرض

متاسفانه من فقط یک پریز برق دارم و باید استابلایزرو اول به اون وصل کنم بعدش رابطو به استابلایزر و بعدش دستگاها مو یه رابط بزنم چون فاصله پیریز تا tv زیاده حالا نمیدونم این حالت مشکلی پیش میاد؟ رابطم تا 16 امپر جواب میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •