با هارد 500 گیرم نمیاد هان؟
سلام
خسته نباشین
بچه ها رزولوشن چه تاثیری در کیفیت تصویر داره؟
یا بهتره اینطوری بپرسم که آیا در کاهش میزان خستگی و آسیب چشم تاثیری داره؟
از سازگار بگیری بهتره
قیمت هم 1.329
آقا تو رو به خدا جواب بدین من هر جا تونستم سوالم رو مترح کردم ولی کسی جواب نمیده.
اگر من بخوام ea 2gfx بگیرم ایا جوابگو ی کارای گرافیکی هست یا نه.
پردازنده: Intel Core i5 2.53 GHz-3.03GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 5400RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 5650 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 14.1" - Bright LED
من رفتم رتبه ی پردازنده ها رو دیدم رتبه ی core i5 540M بیست و دو بود در حالی که core i7 720Q که متداول شده تو لپ تاپ های دیگه 18 بود .این یعنی زیاد فرقی بینشون نیست؟و cpu این مدل هم خوبه؟
علاوه بر اینها اگر بخواهم همین مدل رو بگیرم گارانتی امرتات میده 1.620.000گارانتی رایانه همراه میده 1.520.000 کدوم رو بگیرم؟
ممنون از bioster عزیز نه منظورم این بود که چرا چهارده اینچی گرونتر از 16.4 اینچی هست؟ و اینکه شما میگین قابل مقایسه نیستن از چه نظر یعنی خیلی تفاوت عمده از نظر کارکرد(نه اندازه صفحه)دارن. به نظر شما قید وزن رو بزنم و 16.4 رو بگیرم چون CPU هم cori7 داره.اگه اینم پاسخ دقیق بدین ممنون میشم.بهضی جاها میگن 16.4 اینچیه 3.5کیلو و بعضیا میگن 2.9 بالاخره ما کدوم رو در نظر بگیریم؟
با تشکر فراوان![]()
قیمت نوت بوک به وزن نیست.
نوت بوک 13 اینچی 4 میلیون تومانی از سونی تو بازار هست که هیچ نوت بوک 16 به بالا رو تو اون قیمت نمی تونید پیدا کنید/
البته معمولا هرچی وزن نوت بوک کمتر باشه قیمت نسبت به کانفیگ بالاتر هست.
می تونی مدل هایی مثل F12HFX و F12CFX هم در نظر داشته باشی.
اگه اصلا اهل بازی نیستی مدل F انتخاب کن.
پردازنده ی مدل EA بقدر کافی قدرتمند و قوی هست !
با گارانتی رایانه همراه مسلما !
در مورد پردازنده این مدل باید بگم که به اندازه ی کافی قدرتمند و عالی هست که از توان کاملش شاید هیچ وقت استفاده نکنی . از طرفی مدل Core i 7 720 آنقدر هم قدرتمند تر از این پردازنده نیست و شاید هیچ وقت از اختلاف سرعتی بین این دو پردازنده استفاده نکنی.
کارت گرافیک 5650 هم که قدرتش واضحه !
---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
اصل کیفیت تصویر همون رزولیشن هست !
اما در خستگی و آسیب به چشم هیچ تاثیری نداره.
رزولیشن در واقع میزان DPI تصویر رو بیان می کنه که همون dots per inch هست.
همین سایت نوت بوک چک که این عکس ها رو ازش گذاشنی توی بررسی تخصصی که انجام داده نوشته که یکی از ضعف های اصلی این نوت بوک صفحه نمایشش هست که هم برایتنس و روشنایی پایینی داره که این سایت متوسط برایتنس رو بهش 174.1 داده که از مقدار نرمال برایتنس که 200 هست خیلی پایین تره.
کنتراست رو هم همینطور . کنتراست 175:1 نسبت به رنج معمولی و نرمال کنتراست که بین 400 تا 1000 هست خیلی پایینه و خود سایت هم رو این موضوع تاکید میکنه. low contrast , dark display
تو فروم های خارجی هم که نگاه میکردم از صفحه نمایشش خیلی شاکی بودن حتی با به روز کردن فریم ویر نوت بوک هم این مشکل حل نشده تا جایی که یکی دو نفرشون گفنه بودن که از مانیتور اکسترنال استفاده کردن
حالا می خواستم بپرسم که اونایی که تو ایران از این لپ تاپ استفاده کردن این مشکل رو تایید میکنن؟
باز هم از عزیزانی که از این لپ تاپ استفاده میکنن خواهش میکنم که درباره ی صفحه نمایشش یه توضیحی بدن یا یه عکسی بزارن . تردید دارم که اینو بخرم یا نه . غیر از صفحه نمایشش همه چیزش عالیه.
Lenovo Ideapad Y560
cpu: Intel core i7 720QM
RAM: 4 gig 1333Mg
Hard: 320Gig 7200 rmp ولی تو ایران 640 5400 rpm
Graphic: ATI Radeon 5730 1Gig
Display: 15.6 Inch Glossy
قیمت: 1.329
Last edited by sinadeath; 04-09-2010 at 23:00.
در عمل باید ببینی/
یه نوت بوک با کنتراست 1 به 400 که داری میگی میشه بهم معرفی کنی؟؟؟
یک کلام نداریم ! بجز برخی مدل های فول اچ دی سونی و اپل .
به هر حال بهتره بری تو یک فروشگاه و از نزدیک با دستگاه کار کنی تا ذهنیتت تغییر کنه.
همین نوت بوک چک هم میگی ، بد نیست سری به برند HP و DEll و ASUS در این محدوده قیمت بزنی و کیفیت رو مقایسه کنی.
اگه خیلی به صفحه نمایش حساس هستی بهتره سراغ سری F سونی بری
جناب biostar یا سایر اساتید
لطفا صفحه نمایش
led full hd DELL 1558&
led hp dv6-3061&
vaio F series 1600x900&
vaio F series full HD1920x1080
رو باهم مقایسه کنید . . . .از نظر کیفیت و کنتراست و ...
ممنــــــــون
Last edited by conjed; 04-09-2010 at 23:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)