پس انگار قانون درست حسابی وجود نداره ... در مورد انتخاب واحد .
بله از ترم های بعد حذف و اضافه هست ...
پس انگار قانون درست حسابی وجود نداره ... در مورد انتخاب واحد .
بله از ترم های بعد حذف و اضافه هست ...
برای انتخاب واحد جاها پره باید چی کار کنم!؟؟؟
برید آموزش دوست عزیز و یا پیش مدیر گروه
سلام کسی اینجا دفترچه ی ترازی که با دفترچه ثبت نام ازاد برای ثبت نام می فروختنو داره؟
کسی اگه داره لطف کنه اپلود کنه ممنون می شم
تو این انتخاب واحدا 2 روز رو تو هفته زده یعنی باید هر روزی که می خوایم میریم یا نه هر 2 روز رو باید بریم
اول اینکه عمران - نقشه برداری با نقشه برداری هیچ فرقی نمیکنه .... نقشه برداری به نوعی زیر مجموعه ی عمران هست ولی نه مثل بقیه گرایشها...یعنی یجورایی بحثش از عمرانیا هم جداست هم جدا نیست... مثلآ تو دانشگاه ما گروه نقشه برداری از گروه عمران (همه ی گرایشها) جداست...
اما در مورد بازار کار من خودم خیلی دنبالش نبودم ولی همه ی کسایی که نقشه میخونن از بازار کار خوبش و درامد نسبتآ خوبش میگن... چون هم نیاز نقشه بردار رفته بالا هم خروجی های زیاد مثل رشته های عمران - عمران یا مثلآ معماری نداره... البته بازار کار و کار خوب برای کسایی که با اطلاعات خوب از هر رشته ای فارق التحصیل بشند هست... ولی در کل باید بگیم بر اساس حرفهای شنیده و مسائلی که دیده شده بازار کار خوبی داره...
برای شما که امسال تصمیم گرفتین میتونه خوب باشه میتونه نباشه... فقط اگر دتبال رشته ی اسون هستید پیشنهاد نمیشه... البته اکثر مهندسی ها سخته...
در مورد گرایش های فوق اطلاعات خاصی ندارم اگر خیلی مشتاقی بدونی بگو من تحقیق کنم برات....
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------
شما هرچی زودتر بری شانس بیشتری برای انتخاب واحد توی روزهای دلخواه داری چون کلاس ها جای خالی دارند و پر نشدن...
اگر روز اول بری و بتونی انتخاب واحدی که دوست داری انجام بدی دیگه نیازی نیست روز دوم بری که!
یعنی مثلا نوشته: فارسی عمومی
سه شنبه 16:00.18:00 یکی دیگه نوشته چهار شنبه 18-20 فقط باید یکی و برم دیگه! درسته؟
فارسی عمومی 3 واحدی یک هفته در میان 4 ساعت باید بری...
یعنی 1 هفته 18 -16
و یک هفته 20 - 16
چرا مباني كامپيوتر رو كه 4 واحده واسه من فقط يكبار در هفته و اونم يه كلاس 4 ساعتي گذاشتن ؟!!
مباني كامپيوتر و برنامه سازي 17- 21
---------------------------------------------------
راستي از ترم دوم به بعد كه انتخاب واحدا دست خودمونه ميتونيم خودمونم انتخاب كنيم كه چه كلاسي چه ساعتي باشه ؟ يعني هر كي زودتر واسه انتخاب واحد بره ميتونه سكشن هاي اول رو انتخاب كنه ؟!!
سلام/دوستان کسی کارنامه کاردانی به کارشناسی آزاد برق سال 88 یا 87 رو داره بذاره؟ یا درصداش رو بگه؟ ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)