تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 490 از 773 اولاول ... 390440480486487488489490491492493494500540590 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,891 به 4,900 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

[QUOTE=t_tanhayam;6043916]-هزينه كه ميتونيد بپردازين ؟برند مورد علاقتون؟امكاناتي كه نياز دارين ؟[/QUOTEهزینه حدود 1 میلیون تومان و برند موردعلاقه سونی و شارپ هست داشتن کیفیت رنگ و بازدهی خوب در نشان دادن رنگ مشکی برام مهمه مورد استفادم نگاه کردن ماهواره هست اگه راهنمایی در مورد ----- استرانگ 4902 وچگونگی کیفیت اون دارید لطفا بگید
    با تشکر

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با تشکر از صبر و حوصله شما

من اون مدلهای که شما گفتید رو اینجا تو شهرستان گیر نیاوردم

فقط همین c5000و 5600lg رو توی این رنج قیمت گیر اوردم می خواستم بدونم شما از این دو مدل کدوم رو انتخاب می کنید ؟

دوما مثل اینکه با صحبتهای شما اصلا خرید led توی این رنج قیمت کار درستی نیست ؟

سوما این مدل lg ld660 با سامسونگ 650 در یک سطح هست و ایا تلویزیون دیجیتال هم داره چون این مدل رو هم پریروز توی یه فروشگاه دیدم ؟
    -در مورد بين دو تا مدل مورد نظر شما واقعا سليقه اي هست (باز دعوامون ميشه با...)
    -با اين حال اگر سورس هاي sd بيشتري دارين سامي ها گزينه بهتري هستند
    -ببين دوست عزيز از نظر من خريد ال اي دي شايد كار درستي نباشه براي عموم يوزرها كاملا توجيه پذير هست وبه مشكلاتي كه اشاره شد اصلا اهميت نميدن
    شما خودتون هم از نزديك مقايسه كنيد وسليقه شخصي خودتون رو هم اعمال كنيد
    -c650 يكي از بهترين ال سي دي هاي بازار هست چه از نظر كيفيت تصوير چه امكانات چه قيمت كاملا بر مدل هاي ديگه برتري داره رويو ها ي خيلي خوبي ميتونيد از اين پنل ببينيد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    lgld650 از نظر امكانات ميتونه رقابت داشته باشه از نظر كيفيت تصوير به نظر من ex500 گزينه بهتري نسبت به lgld650 هست (منتها دقت داشته باشين سوني usb و تيونر ديجيتال نداره)

---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------

[QUOTE=oommiidd62;6046462]
    -هزينه كه ميتونيد بپردازين ؟برند مورد علاقتون؟امكاناتي كه نياز دارين ؟[/QUOTEهزینه حدود 1 میلیون تومان و برند موردعلاقه سونی و شارپ هست داشتن کیفیت رنگ و بازدهی خوب در نشان دادن رنگ مشکی برام مهمه مورد استفادم نگاه کردن ماهواره هست اگه راهنمایی در مورد ----- استرانگ 4902 وچگونگی کیفیت اون دارید لطفا بگید
    با تشکر
    -در مورد انتخابتون فكر ميكنم بايد با توجه به علاقتون به sony ex500 فكر كنيد گزينه مناسبي هست
    -در مورد شارپ هم گزينه اي با اين رنج قيمتي و قابل رقابت با ex500 نداره
    -در مورد رسيور هم كه منع شده صحبت عزيز

3. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

[QUOTE=t_tanhayam;6046475]-در مورد بين دو تا مدل مورد نظر شما واقعا سليقه اي هست (باز دعوامون ميشه با...)
    -با اين حال اگر سورس هاي sd بيشتري دارين سامي ها گزينه بهتري هستند
    -ببين دوست عزيز از نظر من خريد ال اي دي شايد كار درستي نباشه براي عموم يوزرها كاملا توجيه پذير هست وبه مشكلاتي كه اشاره شد اصلا اهميت نميدن
    شما خودتون هم از نزديك مقايسه كنيد وسليقه شخصي خودتون رو هم اعمال كنيد
    -c650 يكي از بهترين ال سي دي هاي بازار هست چه از نظر كيفيت تصوير چه امكانات چه قيمت كاملا بر مدل هاي ديگه برتري داره رويو ها ي خيلي خوبي ميتونيد از اين پنل ببينيد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    lgld650 از نظر امكانات ميتونه رقابت داشته باشه از نظر كيفيت تصوير به نظر من ex500 گزينه بهتري نسبت به lgld650 هست (منتها دقت داشته باشين سوني usb و تيونر ديجيتال نداره

من که گیج شدم

من توی خونه بیشتر کانالهای ماهواره ای نگاه میکنم و بعضی مواقع هم همین سریالهای که توی نت هست رو دانلود و تو خونه تماشا می کنم
    با توجه به صحبته ای شما من اگه قید تیونر دیجیتال رو بزنم بهتره همون c5000 رو بگیرم چون 650 که نیست نمایندگی گفت تولید نمیشه
    ال جی 660 هم که میگین تصویرش کیفیت پائین نسبت به 650 داره

سونی ex500 رو هم که تخمش رو ملخ خورده

آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآیییی یییییییییییییی بسوزه پدر بی پولی موندم چیکار کنم /

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با تشکر از جوابتون
    به نظر شما بهترین انتخاب در رنج قیمت 1 میلیون چیه خارج از علاقه من

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

من که گیج شدم

من توی خونه بیشتر کانالهای ماهواره ای نگاه میکنم و بعضی مواقع هم همین سریالهای که توی نت هست رو دانلود و تو خونه تماشا می کنم
    با توجه به صحبته ای شما من اگه قید تیونر دیجیتال رو بزنم بهتره همون c5000 رو بگیرم چون 650 که نیست نمایندگی گفت تولید نمیشه
    ال جی 660 هم که میگین تصویرش کیفیت پائین نسبت به 650 داره

سونی ex500 رو هم که تخمش رو ملخ خورده
    -در مورد بحث كيفيت و تفاوت اونها باور كنيد شايد اصلا يوزرها ي معمولي متوجه نشن (منظورم اينه كه خيلي نزديك بهم هستند ) من در شرايط سخت گيرانه اي گفتم
    -در مورد انتخاب هم فكر ميكنم چون پنل 5600 علاوه بر بهتر عمل كردن در نوردهي تيونر ديجيتال و امكاناتي كه داره وهمينطور قيمت مناسب گزينه معقول تري باشه
    -در مورد ex500 چطور مگه ؟ مشهد كه توي نمايندگي ها زياد هست

---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------

با تشکر از جوابتون
    به نظر شما بهترین انتخاب در رنج قیمت 1 میلیون چیه خارج از علاقه من
    -اميد جان شما اينچ مورد نظرتون رو هم نگفتين با اين حال در محدوده قيمتي شما :

samsung 37c650
    lg 37ld660
    sony 32ex500

7. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

32 اینچ led

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

10. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت tohfeyesorkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    بچه محل امام رضا

پيش فرض

با راهنمايي tanhayam عزيز ، من ex500 دارم ،يه پورت ‌usb داره با 3 تا ورودي hdmi
    البته هنوز از لحاظ كيفيت تصوير با يه آنتن خوب چك نكردمش ببينم چكاره است. با آنتن معمولي بـــــــــــــد نيست.
    يه كم تصويرش دوتايي ميشه كه از آنتنه

در آغاز فعالیت tohfeyesorkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    بچه محل امام رضا

پيش فرض

در مجموع با توجه به رنج قيمتي ال سي دي هاي بازار من سوني رو ترجيح دادم و ميدم به هر چيز ديگه
    Last edited by tohfeyesorkh; 26-04-2011 at 11:05.

13. این کاربر از tohfeyesorkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با راهنمايي tanhayam عزيز ، من ex500 دارم ،يه پورت ‌usb داره با 3 تا ورودي hdmi
    البته هنوز از لحاظ كيفيت تصوير با يه آنتن خوب چك نكردمش ببينم چكاره است. با آنتن معمولي بـــــــــــــد نيست.
    يه كم تصويرش دوتايي ميشه كه از آنتنه
    -مبارك باشه دوست عزيز
    -يك تيونر ديجيتال براش تهيه كنيد ولذتش وببرين

15. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •