سلام. من xp دارم، بعدش 7 نصب کردم.
الان KIS 9 رو روی xp دارم و فعاله ولی توی 7 باز نمیشه.
باید چیکار کنم تا نرم افزارهایی که روی xp دارم توی 7 هم جواب بدن؟
ممنون.
سلام. من xp دارم، بعدش 7 نصب کردم.
الان KIS 9 رو روی xp دارم و فعاله ولی توی 7 باز نمیشه.
باید چیکار کنم تا نرم افزارهایی که روی xp دارم توی 7 هم جواب بدن؟
ممنون.
سلام دوستان
البته اين مشكل قطعا منحصر به ويندوز 7 نيست ولي براي من در ارتباط با ويندوز 7 پيش آمد .
مي خواهم بدانم اگر ويندوز قادر به بوت شدن در حالت نرمال نباشد ولي از طريق safe Mode بوت شود ويندوز 7 چه امكاناتي براي ترميم خودش در حالت Safe Mode دارد و اگر چنين امكاني ندارد نظر دوستان درباره نرم افزارهاي جانبي در اين مورد چيست ؟
سلام
بله Last Known Good Configuration قابلیتی است که از اسمش هم معلومه ،با فشار دادن F8 میتونین این گزینه رو انتخاب کنین .
سلام دوستان
من توی ویندوز xp برای باز کردن برنامه ها در ساعت مشخص این کد را استفاده می کردم :
at hh:mm /interactive yyyy.exe
حالا در ویندوز سون این کد اجرا نمیشه . یعنی به طور کامل اجرا نمیشه یعنی میگه به صورت interactive نیست و به صورت پنهانی هست .
این ارور رو میده :
Warning: Due to security enhancements, this task will run at the time
expected but not interactively.
Use schtasks.exe utility if interactive task is required ('schtasks /?'
for details).
حالا شما برای حل این شمکل راهی دارید ؟؟ ممنون میشم کمکم کنید .
راستی در taskmanager هست ولی ظاهر نداره و invisible هست .
ممنون
سلام
دوستان من ویندوز 7 دارم رو لب تابم و IDM روش نصبه من شبا وقتی میخوام از یه سایتی دانلود کنم اصلا اجازه دانلود نمیده یعنی وقتی روی لینک downloud with idm رو میزنم حجم فایل ظاهر نمیشه و دانلود شروع نمیشه گفتم شاید از تحریمه چون سایت آمریکاییه رفتم --- تهیه کردم اونم اول دانلود کرد بعد دوباره سرعت دانلود به 0 رسید پاک کلافم کرده جالب اینجاست که من با PC از این سایت راحت بر میدارم ولی با لبتاب مشکل دارم.. به یکی از دوستان گفتم گفت شاید اون سایت یه cookie رو لبتابت انداخته که جواب بی ربطیه به نظرم..... چه کنم دوستااااااان به دادم برسید من شبا باید با لبتاب از اینجا دانلود منم
سلام کامپیوتر من کمی قدیمیه و ویندوز 7 روش بوت نمیشه مینویسه نات بوت وباید از توی ویندوز xp نسبش کنم حالا راه دیگه ای برای بوت کردن وجود داره یا نه چند تا 7 دیگه روش گذاشتم بازم همون بود
دوست عزيز سوالتون رو كامل متوجه نشدم!!
يعني چي كه شما ويندوز 7 رو از روي ويندوز ايكس پي نصب ميكنيد؟؟؟؟
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
معمولا همه ي نرم افزارهايي كه توي ايكس پي نصب ميشن روي ويندوز ديگه بدون نصب مجدد راه اندازي نميشن، چون بعضيشاون يه فايلهايي سيستمي دارن كه توي پوشه هاي خاصي از ويندوز براي اجرا و فراخواني ريخته ميشه، شما راهي جز اينكه دوباره نصب كنيد فكر نكنم داشته باشيد.
موفق باشيد.
سلام
کسی بلد نبود ؟؟؟
به نظرتون کجا باید این مطلب رو بیان کنم تا نتیجه بگیرم ؟؟![]()
از روی نه از توی ویندوز اکس پی یعنی توی محیط دسکتاپ ویندوز xp , دی وی دی 7 اجرا میکنم بعد گزینه اینستال میزنم عزیزم متوجه شدی؟
درود
دو تا راه حل اینجا هست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته اینها برای Windows server هست ولی روی سون هم جواب میدن .
---------- Post added at 10:22 AM ---------- Previous post was at 10:17 AM ----------
درود
فکر نمیکنم سوالتون رو تو بخش مناسبی گذاشته باشین ولی به هر حال ،اگر از V P N استفاده کردین و جواب داد ،با سرور یه کشور دیگه دانلود کنین .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)