چون دفعه اول خودم رم رو تعویض نکردم نمی دونم باسش چیه
ولی نمی دونم چرا 2تا 4گیگ روش جواب نمیده (همه رم هایی که امتحان کردم 1333 بودن)
الان 2تا 2گیگ سیلیکون 1333 روش انداختم خوب کار میکنه
چون دفعه اول خودم رم رو تعویض نکردم نمی دونم باسش چیه
ولی نمی دونم چرا 2تا 4گیگ روش جواب نمیده (همه رم هایی که امتحان کردم 1333 بودن)
الان 2تا 2گیگ سیلیکون 1333 روش انداختم خوب کار میکنه
خب اون 1.5 هم حتما مال خود ویندوزه.مال ویندوز رو تو تسک منیجر نمی زنه که.همه رو هم ببندی همون مقدار پره.منم الان ری استارت کنم هیچیم باز نکنم 40 درصد پره.طبیعیه.الان فقط google chrome بازه با چند تا استارت آپ معمولی 55 درصد گرفته.مشکلی نیست
من این مدل رو دارم روی سنگین ترین کار ، حرارت لپ تاپ مثل حرارت لپ تاپ هایی مثل pavilion در حالت عادی هست. به خاطر ارتفاع نسبتا زیاد لپ تاپ کولینگ داخلی خیلی خوبه. به شدت برای کارهای عادی توصیه میشه.
خیر امکان نداره. چون ویندوزهای روی لپ تاپ روی بایوس اون لپ تاپ تنظیم میشه.به احتمال زیادبه مشکل می خورین.
اگه از تم aero استفاده نکنید صرفه جویی خوبی میشه در استفاده از رم. درایورهای غیر ضروری رو هم حذف کنید. دسکتاپ رو هم شلوغ نکنید.
مال من که باسش همون 1333 هست از برند Micron.احتمالا مال شما هم همین بوده.لپتاپ من 6070 هست.فکر نکنم اگه همین رو بندازی مشکلی داشته باشه.سعی کن هر دو رو از یه برند بگیری.هر چند بعضیا می گن باس یا همون فرکانس یکی باشه برند فرقی نمی کنه.ولی شما از یه برند بگیر.اگه می خوای مطمئن شی هم می تونی تو نت مدل رم اوریجینال 6177 رو چک کنی یا از خود سایت hp سوال کنی
سلام یه سوال اگر روزی 2، 3 بار لپتابو شارژ کنم برای باطری مشکلی پیش میآد؟
و اگر بعد از شارژ کامل وقتی لبتاب هم روشنه باطریو در بیارم و از برق مستقیم استفاده کنم چی؟کلا استفاده از برق مستقیم برای همیشه مشکلی ایجاد میکنه؟
سعی کن تعداد دفعات شارژ کردن لب تاپت رو کم کنی! تا میتونی از برق استفاده کن! یعنی هرجا هستی با برق کار کن! موقع کار کردن با برق هم نیاز نیست اصلا باتری رو در بیاری، خود مدارهای باتری وقتی شارژ شد، اون رو از مدار خارج میکنن!
پس هیچ صدمه ای به باتری وارد نمیشه اگه همیشه به برق وصل باشه!
ولی اگه بارتی رو در بیاری اگه برق یهو قطع بشه به لپتاپ بیشتر صدمه وارد میشه!
HP ProBook 4540s دارم . روی سیستم pc یه فلش مموری 16 گیگ را فرمت ntfs کردم بعدش
به نوت بوک میزنم نمیشناسه اصلا چیزی نمیاره ؟؟؟
فقط چراغ فلش روشنه ؟
از طریق manager ویندوز اقدام به پارتیشن بندی یا فرمت درایو کنید.
اگه نشد از برنامه های پارتیشن بندی کمک بگیرید. اگه فلشتون برند اصلی باشه 200% برمیگرده. نگران نباشید.
به احتمال زیاد با یه برنامه دیگه فلش رو فرمت کردید. مثل hp usb disk ...
سلام دوستای گل...
4540 با رم 6 و می خواستم بگیرم....
آیا برای گیم و فعالییت روزانه بالا مناسبه؟؟
کم نمیاره؟؟؟؟
ممنون میشم...چون فردا می خواستم برم برای خرید...کدوم گارانتیو پیشنهاد میدید؟؟
سلام من لبتابhp4540sدارم اما نمیدونم چطوری گرافیکintelرو به atiسویچ کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)