تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 490 از 1759 اولاول ... 3904404804864874884894904914924934945005405909901490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,891 به 4,900 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

داره خودمونی میشه zedeh@le_b@h@l's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

می گم دوستان من اصلا با اینترنت کار نکنم باز reseived و send کار می کنه... از کجا می تونم بفهمم چه برنامه ای داره کار می کنه؟؟؟ً!! ویروسی هست یا برنامه ای داره اپدیت می شه؟؟؟؟؟ انتی ویروس من nod 32 که تقصیر این بدبختم نیست چون هر موقع نگاه می کنم در حال اپدیت نیست... چکار کنیم adsl که به من نمی دن تا یه چند وقت دیگه اینم سرعت dial up رو می گیره...

داره خودمونی میشه mahdyari77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ممکنه پسورده adsl تو رو زده باشن(ADSL dari dige are? o) اگه adsl نداری نود32 تو هم حتما آپ نیست پس اینو همیشه بدون هیچ آنتی ویروسی تا آپ نشه بدرد نمیخوره و سیستم شما هم ویروسیه راستی من هم به جمع p30world اضافه شدم

پروفشنال ehsan_old's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهترین کانفیگ همون bridge هست شاید شبکه کردن از این روش به آسونیه pppoe نباشه منتها عامل مهمی در شبکه کردن هست به نام کنترل وامنیت دیتا در شبکه که متاسفانه در روش pppoe امکانپذیر نیست
    بذارید یه مثال بزنم فرض کنید اینترنت بین دو سیستم تقسیم شده یوزر 1 قصد دانلود با برنامه دانلود منیجر و یوزر 2 در حال پیج باز کردن میبینید که اتصال یوزر 2 قطع میشه چرا چون تمام پهنای باند توسط نرم افزار idm گرفته شده و به اون سیستم چیزی نمیرسه
    اینجاس که بحث مدیریت وکنترل یوزر مشخص میشه
    بحث دوم دانستن پیغام خطا در کانکت کردن هست (اگر با مشکل مواجه شدید)
    که در کانفیگ pppoe امکان پذیر نیست
    در نهایت انتخاب با خود شماست

بحث دوم خيلي خوبه براي شناخت پيغام خطاها

بعضي مودم ها قابليت تنظيم پهناي باند براي user ها در حالت PPPoE رو در خود مودم دارند.

نوشته شده توسط ChaoticHead مشاهده تاپيک
    حالا یه سوالی، اگه بخوایم از یه مودم 4 پورت lan دار بطور همزمان برای 2 تا کامپیوتر اینترنت بگیریم می تونیم برای هر 2 تاشون کانکشن bridge بسازیم و همه شون همزمان از اینترنت استفاده کنن؟

من هر چي دنبال اصل اين پست ميگردم، پيداش نميكنم.

ولي جواب اينه كه نميشه با 2 كانكشن Bridge همزمان وصل شد.

4. این کاربر از ehsan_old بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

می گم دوستان من اصلا با اینترنت کار نکنم باز reseived و send کار می کنه... از کجا می تونم بفهمم چه برنامه ای داره کار می کنه؟؟؟ً!! ویروسی هست یا برنامه ای داره اپدیت می شه؟؟؟؟؟ انتی ویروس من nod 32 که تقصیر این بدبختم نیست چون هر موقع نگاه می کنم در حال اپدیت نیست... چکار کنیم adsl که به من نمی دن تا یه چند وقت دیگه اینم سرعت dial up رو می گیره...
    ممکنه تروجان باشه. اگه آنتی ویروست نسخه smart security با firewall باشه اگه روی آیکونش پائین صفحه کلیک کنی گزینه show network connections داره که نشون می ده چه برنامه هایی از انترنت استفاده می کنن. اگر نداری پیشنهاد می کنم این نسخه را دانلود کن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته از برنامه های net traffic monitor هم می شه استفاده کرد.
    Last edited by ChaoticHead; 22-10-2009 at 18:20.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوستان من asus am 602 دارم
    تو تنظیمات مودم software version رو برای من نوشته :

این اخرین version هست؟

سایت asus رفتم دیدم یک دونه فقط هست به تاریخ 2008 با این اسم :

306064V00

لازمه up کنمش ؟

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

دوستان من asus 602 دارم ...

الانم با اون کانکت هستم ولی میخوام بدونم مثلاً الان با چه سرعتی کانکت شده ...؟ از کجا میتونم ببینم ..؟
    .
    یکی دیگه اینکه مگه نباید کانکشن جداگانه داشته باشه ...؟ این کانکشن کجاس ..؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

و آخرین سوال ....
    .
    من میخوام سرعت اتصال به اینترنت رو بدونم ... چون از این شرکتی که گرفتم هر روز با یه سرعت کانکت میشم برای همین برام خیلی مهمه که بدونم الان با چه سرعتی کانکت شدم ...
    قبلاً که dlink 200 داشتم موقع اتصال میزد ولی الان که asus 602 گرفتم سرعتو هر بار 100mb میزنه چون با lan وصل میشم ...
    .
    حالا میخوام ببینم راهی هست که بشه فهمید مثلاً الان با چه سرعتی کانکت شدم یا نه ....؟ و اینکه از کجا میتونم کانکشن رو disconnect کنم ...؟ فقط باید برای قطع کردن اینترنت حتماً مودم رو خاموش کنم ...؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان من asus am 602 دارم
    تو تنظیمات مودم software version رو برای من نوشته :

این اخرین version هست؟

سایت asus رفتم دیدم یک دونه فقط هست به تاریخ 2008 با این اسم :

306064V00

لازمه up کنمش ؟
    نه نیازی نیست، و اصلا کار خطرناکی هم باید باشه چون من شک دارم اون firmware اصلا مال این 602 هایی باشه که توی بازار ایرانه (من خودمم هم دارم). توجه کنید توی سایت نوشته WLAM602 ولی روی جعبه شما چنین چیزی ننوشته!! اصلا چه جوری می خوای up کنیش؟

و آخرین سوال ....
    .
    من میخوام سرعت اتصال به اینترنت رو بدونم ... چون از این شرکتی که گرفتم هر روز با یه سرعت کانکت میشم برای همین برام خیلی مهمه که بدونم الان با چه سرعتی کانکت شدم ...
    قبلاً که dlink 200 داشتم موقع اتصال میزد ولی الان که asus 602 گرفتم سرعتو هر بار 100mb میزنه چون با lan وصل میشم ...
    .
    حالا میخوام ببینم راهی هست که بشه فهمید مثلاً الان با چه سرعتی کانکت شدم یا نه ....؟ و اینکه از کجا میتونم کانکشن رو disconnect کنم ...؟ فقط باید برای قطع کردن اینترنت حتماً مودم رو خاموش کنم ...؟؟؟؟؟؟؟؟
    نخیر شما با هیچ جور کانکشنی نمی تونی سرعت واقعیتو ببینی، باید از یک برنامه monitor net استفاده کنی.
    برای دیسکانکت کردن کافیه network connections را باز کنی و از اونجا دیسکانکت کنی. برای این که علامتشم ببینی کافیه بعد از باز کردن local area connection و انتخاب properties از اون پائین show icon in notification را تیک بزنی. از همون جا هم میشه disconnect کرد.
    دوستمون اینجا توضیح داده:
    اگه بخواهید پنجره ای رو که با اون کانکت هستید ببینید، به ترتیب زیر عمل کنید:
    1- وارد کنترل پانل بشید.
    2- Network Connections رو باز کنید. خواهید دید که دو تا Local Area دارید. یکی مربوط به LAN و دیگری مربوط به USB . مطابق شکل:

3- روی اونی که مربوط به USB هست راست کلیک کرده و Properties رو انتخاب کنید.
    4- در پنجره ای که باز میشود، مطابق عکس، تیک گزینه مربوطه رو بزنید تا همیشه آیکن مربوط به اتصال USB رو کنار ساعت (در سیس تری) ببینید.

موفق باشید.
    Last edited by ChaoticHead; 22-10-2009 at 18:17.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

برای دیسکانکت کردن کافیه network connections را باز کنی و از اونجا دیسکانکت کنی.
    دوست من از این مسیری که شما نمیشه دیسکانکت کرد .... گزینه دیسکانکت نداره Disable داره که البته اونم کار همونو میکنه .....

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کارتن خواب

پيش فرض

اصلا مودمو خاموشش کن
    راحت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •